Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

carola, posbil sa fie bebe. Mai ales ca ai simtit in mai multe randuri. Eu pe Stefan l-am simtit prima oara exact la 16 saptamani, m-am trezit noaptea pe la 4 ca simt ca un falfait de aripi in burtica. Deci tu daca ai 15 saptamani si bebele e mai mare...sigur incepe sa isi faca simtita prezenta.
Cat despre sex, si noi la prima sarcina am fost mai tematori, iar sotul meu la fel, ii era frica...nu stiu daca am facut de 5 ori toata sarcina...ii era frica si gata, oricat am tras de el si i-am explicat ca nu il deranjam cu nimic pe bebe, doar il leganam . Acu s-a linistit, mai ales ca a vazut la la Stefan nu s-a intamplat nimic, iar ka control nu a zis dr nimic sa ne interzica.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Petro, multa sanatate Silviei, sa se faca repede bine si sa nu sufere prea tare micuta!

Bella, nu are cum trage copilul tuburile de acolo, sunt f f mici, uite cum arata (membrana aia in care sunt implantate este timpanul)

http://www.earcentergreensboro.com/medical-education/ear_tubes.php

Riscurile operatiei sunt legate de anestezie (ca la orice alta interventie de altfel, Mada si mie mi-a fost tare frica de anestezie, am avut cosmaruri, visam ca mi-l aduc in brate si imi spun ca nu s-a mai trezit, ce sa zic, am fost terminata. am amanat operatia asta mult timp, ne tot bateau doctorii la cap de cateva luni si eu tot nu eram hotarata, am incercat tot felul de tratamente, chair si o "cura" de antibiotice de 6 saptamani care au distrus flora intestinala a copilului si a facut colita de la medicamente, apoi am zis ca nu pto sa il mai chinui in halul ala, el practic a luat antibiotic vreme de 6 luni in continuu si am fixat data operatiei).

Apoi mai sunt niste riscuri legate de scoaterea lor, uneori se incastreaza in timpan si trebuiesc scoase tot cu operatie, uneori nu se vindeca gaura din timpan si trebuie operatie ca sa-l repare, riscurile sunt mici dar exista si pe termen lung avantajele sunt mai mari decat riscurile, eu am zis ca nu ma gandesc la asta deocamdata, vom vedea la momentul scoaterii lor ce e de facut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Noi la capitolul sex stam foarte bine.
Avem interzis asa ca nu ne facem probleme.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

bella eu cand spuneam "a te simti mai aproape de bebe" nu ma refeream la cat de mult il iubesti pe bebe ci efectiv la capacitatea de a visa, de a te proiecta si de a crea o relatie f intima cu bebele. aceasta relatie e cu atat mai bogata cu cat ai mai multe info, pt ca puterea de a imagina e si ea alimentata de informatii. Parca asa spun psihanalistii, nu-i asa Ralu?

15 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Irina si pe mine tot anestezia ma omoara. Si la noi otitele au fost declansate de intrarea in colectivitate si la fel a fost prima oara cand i'am dat antiboitice.. si cum recidiva am dus'o vreo 2-3 luni numai pe antibiotic.. Dar eu chiar credeam ca functioneaza tratamentul antialergic (cel putin nu a facut otita declarata - cu febra) de cand il lua... Noi mai aveam si problema febrei cu convulsii si de asta nu imi perminteam sa tratez nici o otita cu indiferenta...
Imi dau seama cat trebuie sa iti fi fost de greu cu anestezia lui Aidan, fiind asa micut... bine ca totul a fost ok!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pff eu mi-am imaginat ca tuburile astea ies din ureche. gen tuburile de drenaj de la operatii. a pai asa nici nu simte copilu ca are ceva in urechiusa in plus.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

bella eu cand spuneam "a te simti mai aproape de bebe" nu ma refeream la cat de mult il iubesti pe bebe ci efectiv la capacitatea de a visa, de a te proiecta si de a crea o relatie f intima cu bebele. aceasta relatie e cu atat mai bogata cu cat ai mai multe info, pt ca puterea de a imagina e si ea alimentata de informatii. Parca asa spun psihanalistii, nu-i asa Ralu?

15 +
www.psychosomatics.be

sincer la mine nu sa schimbat cu nimic relatia cand am aflat ca e baiat. chiar cu nimic

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

cik e intrezis sa stai pe burta
nu am colostru
waaaaaw, asha devreme?
inseamna ca o sa ai laptic sa-i dai

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Nu are legatura. Eu la prima sarcina nu am avut colostru decat dupa ce am nascut...si alaptez si acum

Petro, multa sanatate Silviutei

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu tot pe burta dorm, de ce e interzis?
Acum cat mai putem, cand o sa creasca burta o sa intepenim pe partea stanga sau dreapta (ca pe spate nu e bine cand e burtoiul mare, apasa pe niste vase de sange si nu se oxigeneaza bine bebe si o sa vedeti ca nici voi nu puteti, eu aveam senzatia ca ma sufoc)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - merci . Ma bucur ca mai treci pe-aici. Ai facut reteta aia, te-ai lamurit?

Asa e, n-are legatura colostrul cu alaptatul.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput