Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 9
monicabo spune:
Neata
Ar fi foarte frumos sa ne vedem pe undeva, mai ales ca vremea e frumoasa. Eu nu pot weekendul care vine, in rest, stiind din timp, cam pot in oricare altul...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Vivela spune:
neata
noi avem azi serbare. vorba vine "noi". eu nu m-am lamurit daca al meu o sa ii "onoreze" cu prezenta sau ba. asa ca la 4 jumate ma duc si constat si eu ce si cum. daca vrea sa ramana, bine, nu - mergem in parc si aia e.
am avut o revelatie zilele astea: ca in 2 ani incepem scoala (cu clasa zero, adica pregatitoarea - la scoala). voi v-ati orientat? ati cautat scoli prin zona?
evident, am dat si eu o cautare pe net, probabil ca situatia e dezastruoasa, ca in intregul nostru invatamant. din multitudinea de scoli din bucuresti (despre care nu stiu nimic inca) - va trebui sa aleg una care ar corespunde pretentiilor mele. asa ca ma simt ca in plop, mai ales ca inscrierile se vor face tot dupa crieteriul proximitatii de casa. eu n-am de gand sa-l las pe david in sat, o sa-l duc/aduc pana in bucuresti. dar cine mi-l inscrie mie la o scoala din bucuresti daca eu n-am domicilul acolo? (bine, inca am, dar sect 3 unde sunt acum e cam departe de casa...si o ora pe drum ar fi cam obositor pt toata lumea). imi face si mie cineva mutatie in sect 1?
lulu77 spune:
mneatza,
vivela, m-ai trezit la realitate...2 ani si incep pregatitoarea..eu inca nu m-am gandit/orientat.
mutatie iti fac, pe CTA daca vrei
noi serbarea o avem saptamana viitoare.Luca este TRANDAFIRdar nu au pretentii de costumatie de mare fitza, i-am facut deja o pelerina rosie dragutza pe care am cusut niste boboci dragutzi de trandafir si ii mai fac o coronita mica de trandafiri si gata.
maine sarbatoresc putin in clasa, cu ceva dulce dupa MD - azi de dimineatza ma asteapta educatoarea si imi zice ca mamicile vor sa strangem bani sa le cmpere cate o bomboana, ce va dulce...ete na, lasa ca fac eu la copii briose cu fructe de padure, ca sunt doar 12, deci nu obosesc, desi am plekat de la gradi cu capsa pusa, majoritatea mamicilor sunt casnice, puteau face un chec, o praji fara crema, dar e mai comod sa cumparam din comert si apoi sa ii umplem eventual de bube, etc.
si dupa ora 10 vor sa ii duca in parcul de langa gradinitza unde se organizeaza un eveniment ptr copii, cu desene pe asfalt, biciclete, triciclete, etc.
vineri, pe 03 au si o excursie stabilita, la 80 km de Cta, da nu il trimit vor sa plece cu copii la 7.30 de dimineatza, se intorc la 16.cam mult ptr ei, pe caldurile astea, plus ca merg cu un autocar...vai de mama lui...si nu garantez nici ptr sofer sunt exagerata, oare?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 ...si nu garantez nici ptr sofer sunt exagerata, oare? |
nuuuuuuuuuuuuuuuu...
stai sa vezi cand l-om da noi pe andrei la gradi. eu sunt mai relaxata, dar sotul....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
i-am luat lui andrei scaun de masina, de la Jane, sunt super multumita, husa faina, scaunul arata bine. merci Vivela pt sfaturi!!
lulu77 spune:
mychy, si la noi eu sunt aia fffff relaxata, tasu' sa nu cumva sa pateasca baiatul lui ceva, socra-mea nu mai zic dar acum
cand am observat eu ca ceva nu este in regula cu unul din outzele din dotare(hernia) ii tot spuneam barbatului...e, cum sa aiba baiatul ceva, mi se pare, sunt exagerata, ca asa este normal, unul sa fie mai jos si unul mai sus, bla, bla, bla...mai avea putin si imi zicea ca sunt si obsedata, pana am ajuns la echo...acolo efectiv s-a ingalbenit si se prelingea pe perete
ca sa nu mai zic cand l-am operat, el nu a avut acces in salon decat 30 minute dupa ce a iesit din operatie, si in rest, statea pe sub geamul salonului, si ma innebunea efectiv cu telefoanele
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza i-am luat lui andrei scaun de masina, de la Jane, sunt super multumita, husa faina, scaunul arata bine. merci Vivela pt sfaturi!! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
ce scaun? si eu vreau sa il schimb, are acum pe cel pana la 18 kg, dar in toamna sigur nu va mai sta comod in el. ma gandeam la unul care sa aiba neaparat centuri proprii, sa nu se foloseasca cele de la masina.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mychydutza spune:
lulu, initial si eu am vrut sa aiba centuri proprii, insa peste tot am citit ca scaunele din grupa 18-36 kg nu au centuri proprii, ci se folosesc doar centurile masinii, ca asa e mai sigur. scaunul arata foarte bine, este foarte usor, deci in caz de impact nu "striveste" (n-am gasit alt cuvant) copilul. are structura de aluminium deci, foarte usor. husa e super....cand pui mana pe ea nu se simte sintetic, e moale si ....absorbanta! l-am asezat pe andrei fara nimic altceva(prosop) si n-a transpirat tare. partile laterale sunt reglabile, se regleaza si pe inaltime, si dupa ce depaseste 36 kg se poate pastra doar baza ca si inaltator. se lasa si pe spate cat doresti. exista si varianta cu ISOFIX, dar eu n-am dotarea asta la masina.
scaunul este asta: http://www.bebecarucior.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=30179 - pe site-ul asta l-am gasit cel mai ieftin. eu am luat varianta pe gri
!
dau 2 ani garantie.
si uite si un filmuletz, despre instalare......http://www.youtube.com/watch?v=aFd1FWiH-wE
pe scurt, sunt multumita de alegerea facuta
jadi spune:
Salutare tuturor, remember me ?
Am intrat sa vad ce faceti si sa va spun ca mi-a zis un amic pe feisbuc sa nu mai asteptam sfarsitul lumii... pentru ca a fost furat de 2 romani !
In rest suntem bine, eu sunt cam obosita ca astia mici zici ca beau Red Bull zilnic. Alea Alea!