Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Carla bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Cum vorbeam si pe mess, wow 15 saptamani?? Intr-adevar trece timpul f repede. Maine-poimaine il tii in brate pe bebe! De ziua mea
Dana, merci pt info cu entrolactisul. Din pacate am avut ce-a face cu un virus mai agresiv, vreo 2 zile a fost f greu, scaune f apoase, stare proasta...de abia dupa aceea usor usor a inceput sa mai pape si sa se puna pe picioare. Evolutia a fost buna, dar destul de lenta.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lulu77 spune:
mneatza,
ufff ce vreme, aici a plouat si ploua inca, urat, innorat, dar totusi cald.
plimbarea noastra a fost un succes total, Luca a fost fff incantat. nu a zis nimik, absolut fascinat de tot.
ieir dupa amiaza am fost la plaja, soarele ardea f tare si dupa ora 17, dar apa mie una mi s-a parut extrem de rece, pe el nu am reusit sa il tin mult timp pe nisip si cand s-a aruncat in apa efectiv nu a mai tinut cont de nimik
Luna , felicitari ptr. kg pierdute
Carla, ce sa zic..o minunatie la voi...3 puiuti
musso, ce concediu frumsos ati avut...si noi preferam zona aia, am fost de cateva ori la Fundata, Cheile Gradistei dar si Sambata de sus, Fagaras, Paltinis sunt de vis si merita si ele trecute in agenda.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Antoanela23 spune:
Neata,
Musso, Carla, sa va fie de bine concediile.
Noi ne pregatim de vacanta, plecam miercuri. Dar nu pot sa ma bucur inca pt ca piticii mei sunt amandoi bolnaviori. Victor a facut un debut de bronsita, dupa mai mult de 2 sapt de tuse tratata iar Sonia a facut sapt trecuta 3 zile cu febra f mare, acum e ok termic dar a inceput si ea sa tuseasca. Ieri au fost iar la dr, am avut noroc ca a lucrat pediatra noastra in we. Le-a dat tratament si sper sa fie bine, e era optimista. Am emotii si daca as avea de ales as amana plecarea. Dar sper sa se faca bine puiutii si sa avem o vacanta frumoasa la soare, ca de abia o asteaptam si noi si copiii. Tineti-ne pumnii sa fim sanatosi, va pup si sa ne revedem cu bine,
Vivela spune:
neata
Anto, sanatate multa puilor, sa se faca repede bine si sa puteti sa va bucurati cum se cuvine de vacanta .
Vio, ba sa stii ca v-am admirat si eu in poze .
hai, nu ne vedem si noi odata si-odata? si din partea mea, cat mai curand, ca dupa ce m-oi muta, o vreme o sa stau cam prost cu mobilitatea.
Anca, bine ati revenit .
eu sunt cam chiauna, desi am dormit azinoapte, doar ca ieri m-a terminat Damian cu suptul, a stat non-stop ca martisorul agatat de mine. si 12 kile se simt rau de tot la maini, cred ca le am mai lungi cu 5 cm...
din cauza asta cred, am mai slabit nitel, am 52 de kile desi mananc ca disperata de toate, parca-s bulimica (incepusem un monti, dar la capitolul vointa sunt praffff!!!).
voi va laudati cu greutatea dinainte de sarcina, eu zic ca la 16 ani aveam tot 52 de kile. e drept ca erau repartizate mai frumos, stateau kilele pe mine mai bine...dar na, asta e!
moama ce urla..............
ddanagh spune:
Ola
vio pe cuvant ca si eu le vazusi, dar am uitat sa scriu. Stiu ca mi-a trecut prin cap ca desi te-am vazut de mai multe ori prin poze nu stiu daca te-as recunoaste face to face. De fiecare data parca mi-au parut altfel, fizic vorbind.
Carla, Musso bine ati revenit.
Carla hai zi-ne si noua, io mi-s curioasa cum a fost. Cum e apa, plaja, preturile zbor?
Si noi am fost sambata la bulgari la o pestera (cica ar fi cea mai mare din Europa) si la nu stiu ce castel/fortareata. F frumos. Am avut-o doar pe Daria cu noi, se vede ca a crescut, e ok in deplasari, nu mai scanceste asa rau. Doar ca a picat ca pacala dintr-un hamac. Statea intinsa in el si se legana mai tare iar cand a vrut sa se dea jos s-a sucit cu totul, a picat cu toata fata in nisip. M-a distrat ca a venit la ea cand se dadea intr-un leagan un baietel bulgar si nu stiu ce i-o fi zis acolo iar ea f serioasa 'lasa-ma in pace, nu inteleg ce zici, ca eu sunt din Romania mea"
Anto iti tin pumnii sa aveti un concediu perfect anul asta. Unde mergeti?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
lulu77 spune:
dana, ce am mai ras, cat de simpatica a fost Daria.
La ce castel, cumva Regina Maria? La ce pestera?
Te intreb ca si noi planuim un drum scurt pana la bulgari, dar unde????
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Vivela spune:
daca e castelul de la Balcic, daaaa, mie mi-a placut tare mult .
Balcicul insa - ca statiune - nu m-a dat pe spate.
Dana, super Dariuca ta .
musso17 spune:
multumesc fetele
am pus niste poze pe fb dar nu foarte multe,constat ca ne-a luat valul si n-am apucat sa facem prea multe,macar noi am facut cateva dar ceilalti nimic,bineee erau si cu cate doi copii si cred ca nu le-au ajuns mainile
antoanela,sanatate copiilor..si mihnea e cu muci,grosi si galbeni,dar in rest e ok,n-am reusit sa ajungem la dr.
ddanagh spune:
Nu, nu am ajuns la Balcic dar avem in plan.
Am fost aici http://www.turistik.ro/orlova-chiuka-pestera-din-basm-r2928 si aici http://en.wikipedia.org/wiki/Veliko_Tarnovo unde am si mancat la un restaurant cu o curte imensa cu fazani si tot felul de gainuse... Am avut noroc ca am fost cu cineva care a mai fost mai mult timp acolo si ne-a dus prin niste locuri deosebite. Am mancat o rata cu ciuperci si cartofi noi delicioasa. Am plecat dimineata la 9 si ne-am intors la 11 noaptea fara sa ne simtit franti.
Partea prosta e ca am dat si o spaga la un politai care ne-a oprit ca am depasit pe linie continua. Greseala noastra, insa era libera soseaua si aveam in fata un camion care scotea un fum groaznic iar la restaurant am parcat langa trotuar, mancam linistiti si vine chelnerul sa ne spuna ca ne-au blocat rotile la masina Ne-a costat 12 leva sa le dea jos. Au fost nesimtiti caci nu era nimeni cu parcarea cand am venit. Ma rog, ideea e ca trebuie mare atentie unde parcati si daca bordurile sunt marcate sa intrebati unde se plateste chiar daca nu e nimeni printre masini care sa incaseze.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
neatza.....o cafea normala vrea cineva?????????am un somn in mine de nu vad bine.....
vio, sa stii ca v-am vazut/admirat in poze....laur a crescut, dumneavoastra aratati bine. chiar, nu ne vedem si noi...acu pana pleaca vivela la tzara????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"