Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

deja va ganditi la scoala
pentru Mara nu imi fac ganduri, mai am vreme , deocamdata o sa am in toamna un scolar, vad eu daca am luat decizia corecta.
David a implinit 6 ani in ianuarie si am decis sa-l dam in septembrie la scoala ... eu am mers la scoala la 6 ani si cateva zile, asa ca toate le-am terminat devreme, pot spune ca am terminat liceul la 17 ani ... ieri am aflat ca in clasa lui David vor fi doar 3 fete
ei, s-or descurca ei cumva, daca nu, la sapa , ca avem unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ne-am intors de la cresa. A fost foarte frumos, s-a jucat s-a uitat, a papat

Am pus poze pe facebook.

A fost mai greu pt Catarina pt ca i-a fost greu sa inteleaga ca nu vor fi impreuna mereu, fiecare la grupa lui dar in rest a fost foarte bine. Catarina nu a vrut sa ramana la gradinita si pt ca a fost prima zi am luat-o acasa cu noi.

Vivela ma incearca sentimente foarte contradictorii. Ma bucur sa ma intorc la munca dar ma doare sufletul ca nu pot fi cu el tot timpul. Ma incurajeaza faptul ca el e destul de maleabil si ca are nevoie de joaca, cu alti copii, de stimuli.

Singura diferenta intre Catarina si Andre e ca bubulina mergea deja cand a inceput cresa in rest sunt cam la fel si la marime si la dezvoltare.

Micky si Lulu

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani tuturor copiilor, mari si mici, cu ocazia zilei de 1 iunie!

Ioana, concediu placut!
Vivela, sa va fie de bine serbarea, in forma in care a fost ea pt voi!
Jadi, alea, alea, ma bucur sa te citesc

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

stef, stiu ce este in sufletul tau, asa am fost si eu cand m-am intors la munca, si Luca avea 1 an, si ramasese cu bunica acasa

si acum sunt intr-o perioada de framantari/dileme, etc.
am primit o oferta de job in Bucuresti(am refuzat-o evident ), dar....ma gandesc din ce in ce mai serios la un job in capitala si la relocarea noastra.
aici nu gasesti decat in companiile f mari job in domeniul meu, iar acolo posturile sunt ocupate sau nu sunt scoase la concurs si ocupate automat de pile.
la mine la job treaba s-a "stricat" rau de cand s-a schimbat managerul, taieri de peste 30% din venit, pile multe,si nici o perspectiva, atmosfera urata.
ma gandesc numai la orele multe si programul mult sau statul peste program care se cam practica in Bucuresti, la agitatia orasului, aglomeratie, mizerie, etc, si apoi la lipsa valurilor marii de care profitam uneori si zilnic .
in bucuresti, in domeniul meu job-urile sunt platite chiar si dublu, la sot la fel....uffff, am atatea dileme

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lulu, depande de ce vrei: bani sau liniste! aici e viata agitata rau de tot, lumea rea si pusa mereu pe hartza, zgomot la orice pas.....acu' conteaza si aspectul financiar in mare masura...grea decizie! oricum bafta, orice ati alege.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
aici e viata agitata rau de tot, lumea rea si pusa mereu pe hartza, zgomot la orice pas.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

si crezi ca aici este totul lapte si miere? Nebuni sunt si aici, la tot pasul
e adevarat, e mai lejer, dar....nah, uneori linistea este in concubinaj cu banii

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

lulu 77,cred ca stam in orase diferite caci eu simt constanta comparativ cu bucurestiul ca fiind o oaza de liniste...am stat wk-endul trecut trei zile la cornu cu doua familii de bucuresteni care ne erau prieteni iar dupa ce am plecat spre bran am mers tot drumul cu radio inchis, in asa hal eram de obositi si agitati, nu mai vorbesc ca de cand am intrat in otopeni de pe centura si am ajuns langa campina am mers cu stomacul facut ghiulea si am o parere buna despre felul in care conduce barbate-miu.cred ca pentru unii degeaba s-au pus oglinzi laterale ca marea majoritatea trecea de pe o banda pe alta fara sa foloseasca cele doua obiecte stranii.or fi salariile mai mari dar vorba lui fina-miu care traieste acolo, ajungi ca speranta de viata sa se reduca considerabil nu mai vorbesc de calitatea ei.

Mergi la inceput

georgi, eu m-am obisnuit cu agitatia din Bucuresti, merg des, am stat si lucrat acolo 2 ani, sotul e bucurestean din nastere. fratele e stabilit acolo....plus ca job-ul e de asa natura-AGITAT-
dar clar, CTA e diferita.are clar avantaje, dar si dezavantaje destule

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eeee atunci daca esti familiarizata clar iti va fi mai usor si va doresc numai bine si sa luati decizia care sa va aduca doar satisfactii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

cafea? ceai? croasante? miere? lapte?

eu m-am obisnuit cu agitatia din bucuresti, si chiar si cu stilul de condus. Georgi, sa stii ca se uita in oglinzile laterale (majoritatea), dar conceptia e "lasa ma, ca am timp sa trec" sau "ma lasa, ce daca pune si el o frana de se lipeste de parbriz!". e un fel de "intelegere" intre soferi, altfel, la multitudinea de masini, direct proportionala cu lipsa strazilor ar iesi un haos si nu mai ajungi la munca decat la finalul programului.
eu am constatat asta in ploiesti (total diferit stilul de bucuresti) - cand o luasem noi gresit (se schimbase ceva si habar n-aveam, ne-am dat seama dupa) si ne-au claxonat ceilalti de am surzit, au preferat sa vada cum era sa ne ia unii in plin de pe sensul opus- decat sa ne lase sa trecem. asta nu s-ar fi intamplat in bucuresti.
prin urmare eu prefer sa merg cu masina in bucuresti. cred ca lumea s-a adaptat la situatia proasta a infrastructurii si a format un fel de echilibru (desi nelegalizat).
mie imi place agitatia, insa simt mereu nevoia de o pauza, macar cateva ore. de-aia am si optat pentru casa in afara bucurestiului unde sa ne incarcam bateriile pt a face fata vacarmului. m-a tentat si pe mine sa fug de aici - am avut pe lista brasov, cluj, timisoara...am cochetat cu ideea, dar n-am putut sa ma desprind.

cafeaua mea e gata, printzul se aude dand indicatii pisicii.
o zi buna sa aveti .

Mergi la inceput