Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sara buna,

Vivela, Dana, Musso, mersi de urari .

Dana, mergem la turci, la un resort in Side. Sper sa avem vreme buna si apa calda, toata lumea zice ca anul acesta e mai frig in Turcia ca de obicei. Frumoasa excursia voastra in Bulgaria, sa va fie de bine.

Vorbiti de scoala, Victor incep anul acesta scoala primara, nici nu va avea 6 ani implinti, of. E micut dar asa e sistemul aici, toti copiii nascuti in acelasi an calendaristic se inscriu in acelasi an scolar. Sonia va incepe deci la 6 ani si 2 luni.

Sa va fie de bine serbarile de la gradi, dar cu ce ocazie se fac serbari acum?

Ioanaiub, voi unde mergeti la turci?

Jadi, m-am distrat cu sfarsitul lumii. Eu am ramas uimita cand am vazut cati bani a strans pastorul ala care anunta sf lumii, cat sa fii de tembel sa-i dai bani unuia ca el?

Va pup, somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

LA MULTI ANI, DE 1 IUNIE !!!!!

o cafeluta pentru mamici si ceva dulce pentru copii
ai mei asteapta cadouri, le-am spus ca acume invers, copiii cumpara cadouri pentru parinti ... nu cred ca i-am convins

sa aveti o zi frumoasa!

Anto, noi mergem in Belek, la Maxx Royal, un hotel care s-a inaugurat vineri (sper, inca n-am gasit nici un rewiew )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Multumim de cafea, chiar am nevoie pt ca m-a trezit la 5.30 André.

Azi incepe cresa, am emotii sper sa decurga totul bine. Nu vom sta mult decat cateva ore. Partea proasta e ca joi si vineri e liber asa ca face pauza 4 zile.

Vineri vreau sa mergem la gradina zoologica
Jadi chiar ma gandeam la tine zilele trecute si la fetele care nu ne-au mai vizitat de mult Cafera, Simo

Carla frumoase fetele.
Vio eu nu am vazut pozele, poate mai pui o data linkul

Eu am fost zilele trecute la sedinta cu parintii la gradinita la Catarina. E dezvoltata motoric si verbal dar e stresata ca nu sta locului deloc si nu reuseste sa se concenbtreze. Eu sunt la fel. Nu pot sa stau deloc intr-un loc asa ca ma tem ca e genetic si nu de la stres.

Ma termina Catarina cu prostiile si cu faptul ca nu asculta decat ceea ce vrea, restul trebuie sa ii zic de 1000 de ori si degeaba.

o zi buna.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI! scumpi nostri copilasi, sa ne traiti, sa fiti fericiti si sanataosi si poate si cuminti

Vivela, e bine ca v-ati simtit voi bine la serbarea, ce conteaza restul

stefania, Catarina zici ca este Luca....idem....si mai si are o replica fantastica de fiecare data cand nu ii convine ceva: te dau pe mana politiei, chem politia sa te aresteze

ioana, dana, ce dragutz, concediu la prietenii nostri turci...indiferent de vreme nu aveti cum sa nu va simtiti bine, ca ei stiu sa faca turism.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
vivela, foarte .....original david, ca de obicei! important e ca s-a simtit bine......
anto, vacanta placuta, linistita si sa va intoarceti cu bateriile incarcate!
stefania, bafta la cresa!
ioana, vacanta placuta!
nico,

La multi ani tuturor strumfilor si mamicilor de strumfi, care inca se mai cred copii!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani tuturor copilasilor!

stefania, bafta cu cresa . uau, deja cresa...eu ma uit la damian si ma tot intreb: cum, la varsta asta l-am dat si pe david la gradinita? cum oare am putut?? nu stiu de ce, damian mi se pare tare mic .

Ioanaiub, si ai primit cadouri?

Jadi, doar atat? eu credeam ca-ti faci introducerea si apoi ne mai zici una-alta...ce mai fac baietii? bine, sanatosi? cum mai e la gradi?

ieri, david avea o masinuta in mana - de fapt un tanc. tac-su pe langa el. vine david la mine: "pot sa-i dau si lu' tac-tu un tun?" (el se referise la taica-su, probabil o fi auzit pe undeva "tac-tu" si o fi zis ca e sinonim cu "tati".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
la multi ani copiilor nostri dragi,sa ne creasca mari,sanatosi si frumosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls

Vio intrebai cum am slabit, am slabit cu o dieta (Dukan) care da rezultate rapide, si daca treci prin toate cele 4 nivele cica te mentii. Te anunt daca pun kg la loc sau nu.

Vorbiti de scoala, aici normal clasa pregatitoare incepe la 5 ani si clasa 1 la 6. Asta daca ai norocul sa ai copilul nascut prin sept/oct.

Daca sunt nascuti ca ai mei (iulie-august) sunt cei mai mici din clasa pentru ca perioada de "incorporare" e din sept pana in august urmator.

Mai exact fie-mea intra acum in reception (clasa pregatitoare) o data cu toti copiii nascuti intre 1 sept 2006 si 31 august 2007. Cei care sunt nascuti in sept oct implinesc 5 ani la inceputul anului insa fie-mea fiind pe 11 august va avea fix 4 ani. Si asa va continua mereu.

Singura optiune pe care o ai e sa ceri derogare, amanare pentru un an pe motiv de varsta, si daca iti este acceptata mai tii copilul un an acasa. Intra anul urmator nu mai face clasa pregatitoare ci intra direct in anul 1 cu copiii de varsta lui, deci tot nu faci mare branza ca tot cel mai mic din clasa e copilul, doar l-ai mai tinut un an acasa.

Noi ne-am gandit la a amana un an si a sari peste clasa pregatitoare insa nu ni s-a parut o idee buna pentru ca deja toti copiii din clasa in care va intra ea vor forma prietenii, vor socializa, deci ea va pica ca musca in lapte un an mai tarziu.

Iar din experienta cu Cosmin care tot aproape cel mai mic din clasa e (mai e o fetita in august dupa el), faptul ca merge foarte bine la scoala si nu numai ca tine ritmul cu cei mai mari dar chiar ii exceleaza, am hotarat ca n-o fi dracul asa de negru si va merge la scoala la 4 ani.

In plus va termina scoala la 17 ani, plus Uni etc mai devreme pentru ea. Om vedea ce va fi. Pe de-o parte o vad nepegatita, recunoaste cu greu vreo 10 litere, nu prea face legatura logica intre numele literei si sunetul ei, nu prea o intereseaza numerele etc. Insa am pus totul pe seama faptului ca noi nu suntem buni profesori si probabil la scoala va acumula cunostintele mai repede.

Cosmin la terminarea clasei pregatitoare citea si scria (avea 5 ani) asa ca trag sperante ca si asta mica va acumula repede. Acum na, am zis ca daca nu o avea "brains" ca frate-su, o marit cu unul cu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Intrasem de fapt sa urez La multi ani de 1 Iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
o marit cu unul cu bani.

GENIAL
Si un adevar mareee...pe "praful" asta

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput