Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Elenusht, tot nu te-ai convins ca e totul bine, dupa atatea eco si analize? Hai, stai linistita. Eu n-am facut inca nicio analiza si nicio eco, de-aia imi fac ceva griji. Nici eu nu-mi simt sanii durerosi tot timpul. Ce nu mai pot face e sa dorm pe burta. Era pozitia mea preferata de somn, dar acum, cum ma asez pe burta simt intepaturi puternice in ovarul stang. La fii-mea abia dupa 8 saptamani n-am mai putut dormi pe burta.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

ce sa zic, m-am mai linistit....sa vedem cat ma mai tine! eu peste 2 saptamani voi mai merge la eco, pe 3 iunie!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor
stati linistite ca o sa fie bine,nici eu nu am avut alte simptome la 5 sapt,doar durerile de sani si niste intepaturi la ovare,dar cand am inceput sapt a 6 a au inceput si greturile,de care nu mai scap de nici un fel

7+ cu un mic baietel de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Primaaaa:
Buna feteloooor,
Am fost la doctoritza, bebe e ok!!!!
Am vazut mazarica, are activitate cardiaca, dupa masuratori 5 sapt si 6 zile (+/- 4 zile). Matematic as avea 6 sapt si 2 zile, deci pe acolo. Mi-a dat o carca de analize de facut mi-a zis ca ptr moment totul ok si mi-a zis pana la 14 sapt sa continui cu utrogestanul.
Doamne ajuta! Am avut ceva emotii ca mi-a zis cand masura sacul gestational ca "sa caut si embrionul" - mi-a stat inima, mi-era fricaaa ca nu e nimic acolo, dar l-a gasit! Si cand i-am auzit si inimioara........ sunt superfericita. Acum tre sa zic la sv si nu stiu cum... vor reactiona............
Asteptam si celelalte fete.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Ylari, dar nu e cam devreme sa spui si la servici? Eu mi-am propus sa spun pe la 3 luni, in nici un caz mai devreme....acum, nu stiu depinde de fiecare!...dar cam asa se spune!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ylari, felicitari pentru vestile bune! La cat mai multe asemenea!
Elenusht, si eu am anuntat prima sarcina la servici tot cand aveam 3 luni, am vrut sa depasesc perioada critica, desi nu am avut nicio problema, dar asa am considerat eu. Daca totul e bine nu ai de ce sa nu anunti si mai devreme, fiecare stie cel mai bine ce si cum, eu insa, de data asta am de gand sa anunt pe la 17 saptamani la serviciu, astept sa ma intorc din concediul de vara.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Elenusht, si eu am anuntat prima sarcina la servici tot cand aveam 3 luni, am vrut sa depasesc perioada critica, desi nu am avut nicio problema, dar asa am considerat eu. Daca totul e bine nu ai de ce sa nu anunti si mai devreme, fiecare stie cel mai bine ce si cum, eu insa, de data asta am de gand sa anunt pe la 17 saptamani la serviciu, astept sa ma intorc din concediul de vara.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Probabil ca si eu am sa mai astept, macar dupa ce fac analizele adica inca o sapt - doua, nu stiu acum
Noi suntem destul de ok aici, ca o familie, asa la cealalta sarcina s-au bucurat foarte mult ptr mine ptr ca stiu ce pb am cu endometrioza, bla, bla si acum se stie de ex ca nu ne ferim si ca poate veni un bebe in orice moment (bine, noi asteptam de 2 ani momentul ) doar ca imi fac griji eu ca , na... nu se stie...
fetele.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Merci ptr felicitari

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La mine nu mai e mazarica e deja pastaie. 7sapt si 4 zile 1,28 cm :)) activitate cardiaca 155 bpm. " o sarcina perfecta" ca sa il citez pe doc meu.
Smufurash, asa am patit eu la mara. Beam 3 cafele pe zi si fumam si deodata zero cafea zero tigari si toata lumea la birou bea cafea si mirosea atat de bineeee. Acum m-am smecherit mi-am cumparat cafea decofeinizata, macar mirosul si gustul sunt aceleasi :d
Multumesc pt urari va pup

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Am fost si eu azi la control. Sarcina e micuta, 5 saptamani si 6 zile, am vazut cum pulseaza inimioara, de auzit nu s-a putut auzi, la urmatorul control.
Am primit si eu medicamentatie sa fixeze sarcina: aspenter (1/zi), arefam 200mg (1/zi), iar pt greata metoclopramid (daca o sa fie cazul) si pt durere No-Spa (daca va fi cazul).
Ne mai vedem din nou la eco peste 3 saptamani.

pe toate!

5+

Mergi la inceput