Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor, voi ce spuneti de dinamica analizelor mele:
Beta HCG:
16 mai: 533.64
18 mai: 1021.54
20 mai: 1802.64

voi ce credeti, e bine? eu stiam ca trebuie sa se dubleze sau macar pe aproape. L-am sunat si pe dr sa-i spun si a zis ca e ok, chiar daca nu e chiar dubla valoarea (la cea de pe 20 mai ma refer)....
sper sa se vada ceva maine la ecografie, ca altfel innebunesc!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

4 +

Ti-am raspuns si la odiseea de sept-oct, dar iti raspund si aici/

Pai a doua valoare s-a dublat fata de prima si asta conteaza.Valoarea de pe 20, nu o fi ea dubla, dar este aproape dubla.ESte sarcina acolo stai linistita.FELICITARI

Eu am fost la eco la 6 saptamani si s-a vizualizat decat sacutul. Fara activitate cardiaca.De la 7 saptamani cel mai sigur se vede la eco si activitatea bebelului.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetelor

elenush in primul rand la multi ani pt maine.
stai linistita ca e bine a evoluat cum trebuie sarcina.si eu cand am fost la eco la 4 sapt nu s-a vazut nimik...iar la 6 saptamanib am auzit inimioara.
dr meu mi-a spus ca sarcina se vede la eco dupa ce trece beta de 1000 si la tine a crescut...deci maine vezi puiul

14+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Smufurash eu stiu ca la 4 saptamani nu se vede la eco, si probabil sarcina iaurei e mai mare. Nu am luat-o ca p un lucru spus cu rautate de tine dar avand mai multa experientA cu fivurile iar unele deloc (cum sunt si eu) puteai sa explici, nu sa spui ca si cum ar trebui noi deja sa stim. V-am mai spus, nu cred ca are importanta cand si cum au ajuns bebeii acolo unde sunt. Cel mai important e sa se dezvolte normal, frumos si sanatos. Tu unde vei naste? Fetele din buc, la ce doctori mergeti?
Va pup noapte buna

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani pentru azi, Alice Elena si Elenusht!
La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Uff, m-am chinuit ceva pana sa-mi modific semnatura dar am reusit pana la urma.
Am avut o zi taaare aventuroasa azi, va povestesc eu saptamana viitoare. In orice caz sunt rupta de oboseala si fii-mea ma ia de proaspata.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Buna tuturor. Va ofer cate un ceai de fructe, caci cafea sau alte bauturi asemanatoare nu avem voie sa bem momentan. Eu eram obisnuita sa beau cate un cappuccino dimineata dar sotul meu nu ma mai lasa si azi m-a palit un soooooomn! Mi se inchid ochii si e miezul zilei.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Fetelor va multumesc pentru urari si pentru vorbele voatre frumoase!ce m-as face eu fara voi!
Sambata, am zis sa-mi fac cadou de ziua mea o ecografie ca nu mai rezistam inca 2 saptamai pana sa merg la ecografie....asa ca am fost din nou la ecografie si se vede un punct mic in forma de aluna- este sacul gestational. Chiar daca ar fi trebuit sa am 5 saptamani, am ovulat mai tarziu si am cam 4 saptamani si jumatate. Totul decurge normal pana acum, asteptam sa ii ascultam inimioara peste 2 saptamani....S-a vazut atat de clar punctul ala acolo! M-am bucurat f tare! Poate voi, pe 23 veti vede mai mult decat am vazut eu, daca aveti ovulatia la jumatatea perioadei!
Mie mi-a mai dat vitamina E.

va pup fetelor!

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Cu scuze pentru intarziere, doresc sa urez si eu la multi ani celor care si-au sarbatorit ieri onomastica, in special lui elenusht si Alice_Elena!

anangel_lexi. si eu obisnuiam sa beau vreo 3 cafele pe zi, insa acum nici macar nu ma mai uit la punga de cafea! De somn ce sa mai spun, as dormi toata ziua.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 7+

Mergi la inceput

Buna dimineata, ceaiul e gata!
Smufurash, mie imi vine destul de greu fara cappuccino, tare as mai bea dar ma abtin. Pana la urma ma voi obisnui si fara!
Fetele care mergeti azi la control, mult succes sa veniti numai cu vesti bune! Ce va invidiez, eu mai am de asteptat pana miercuri. De unde saptamana trecuta ma gandeam ca m-a programat prea repede, acum am devenit nerabdatoare sa ma asigur ca e totul bine.
Imi cam fac griji pentru ca in afara de sani durerosi nu am absolut nimic.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

eu, uneori nici sanii nu mi-i simt durerosi....din cand in cand mai simt usoare intepaturi in ovare!sper sa fie bine!

5

Mergi la inceput