Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alice, Adriana, felicitari!!!
mazaricile si pastaile si burticile!
Si mie mi-a zis ceva de no-spa, abia astept sa ajung acasa sa ma uit pe hartii ca sunt la sotzul ca eu am uitat tot
Ah cu greturile, m-au luat grav de tot si pe mine. Momentan nu am varsat niciodata, dar adevarul e ca eu sunt genul care decat sa vaaars... mai bine mor de gretzuri... sper sa ma tzin tare, pana la 12 sapt m-au tinut greturile la Eva, hai ca n-o fi foc...
Mai vroiam sa va spun ceva dar am uitat

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alice, Adriana, felicitari pentru vestile bune! Doamne ajuta sa avem parte numai de astfel de vesti!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Multumesc fetelor de felicitari, sper din tot sufletul sa ne fie bine, tuturor!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Ylari,Alice si Adriana felicitari pt vestile bune,multa sanatate voua si bebeilor din burtica

7+ cu un mic baietel de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_k

Ylari,Alice si Adriana felicitari pt vestile bune,multa sanatate voua si bebeilor din burtica

7+ cu un mic baietel de la DD

Multumim!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! pe mine aseara m-au intepat putin ovarele, asa pe rand si apoi nimic...mi-au aparut 2 cosi pe fata si mie cosi imi apar doar inainte de menstruatie! sper sa nu fie ceva rau! eu sunt mai panicoasa de felul meu!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Elenusht, mi-a aparut si mie un cos dureros pe gat, e normal sa-ti mai apara cosuri din cand in cand. Ovarele m-au intepat si pe mine ieri, azi nu am nimic. Maine dimineata am si eu programare la doctor, Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Mai, ce de inimioare palpitande pe aici! Felicitari tuturor si sa va cresca bulgarasii mari si sanatosi!

Elenusht, nu-ti face griji - nici eu nu-mi simt sanii durerosi si nu prea am greturi, dar totul e ok.

Alice_Elena, mi-ai dat o idee buna cu cafeaua decofeinizata - nu ma gandisem, macar asa de aroma si moft.

Eu am reusit sa ma pricopsesc cu o diaree destul de urata care s-a lasat cu frisoane si deshidratare, astfel ca acum stau putin pe perfuzii pentru a nu suferi si bebelul.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

mi-am luat inima in dinti si m-am bagat si io! test pozitiv pe 22.05. dupa 6 zile de intarziere! in seara asta repet al doilea test! la eco nu am fost nici programare nu am facut ca mi se pare prea devreme la doar 5 saptamani se vede doar un punc ( stiu asta de la primul bebe ). o sa ma programez undeva dupa 6 saptamani desi am niste emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara burtici!!
Va citesc de mai bine de 2 saptamani si abia asteptam sa merg azi la dr sa mi se confirme si mie sarcina si sa ma alatur voua!!!
Mi-am vazut azi samburelul, asa emotii am avut!!!

Doamne ajuta sa avem o odisee minunata, cu bebelusi sanatosi si mamici fericite!!!

UM: 15-aprilie, DPN imi spune la controlul urmator, undeva pe 19 ian..

Va pup!!
Succes maine pt fetele care merg la dr!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput