Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

fetelor,eu din nefericire trebuie sa va parasesc.nu a fost sarcina,doar o intarziere de 9 zile.asta e.trebuie sa ma ridic de jos si sa continui.momentam facem analizele necesare pt.fiv.va doresc sa aveti sarcina usoara si bebelasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

ne pare rau bubulicagar. Sa ai speranta ca o sa fie bine!Dumnezeu nu ne uita!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

bubulicagar imi pare rau ca nu ai avut un bebe
shoareku,alina_anto bine ati venit,sa aveti o srcina usoara si un bebe sanatos
Eu astazi am mers la scoala,ca mai am 2 sapt si incep sesiunea,dar atata de cald poate sa fie afara,ca ma zis ca pic jos,voi cum suportati caldura?eu nici inainte de sarcina nu prea suportam caldura,dar azi am avut impresia ca sunt 50 de grade afara.
Am schimbat semnatura azi,sunt foarte bucuroasa.
In 1 iunie am eco din nou,de abia astept sa imi vad puiutul
la toate fetele si burticile

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

acum am mai repetat testul de sarcina, adica am facut doua ambele pozitive! io am spus sa mai amanam programarea la medic, dar sotul meu fiind prieten cu medicul, l-a sunat, si am si fost chemata la o echo maine e urgenta! am sa ma duc! e mai bine asa ca si asa ma gandeam daca o sa fie totul in regula ca vestea s-a cam rasuflat , sotul fiind tare bucuros cand a aflat de liniute si a spus la vreo doua persoane, printre care mama lui.... si daca stie mama lui stie tot satul! va doresc noapte buna si o sarcina usoara, cel putin la fel de usoara cum am avut-o io pe prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

shoareku, Alinaaaaa, bun venit, scumpelor, sa avem toate sarcini usoare!!!! Alina, cat de mult ma bucur ca m-ai urmat!!!!

bubulicagar imi pare rau ptr tine of, dar asa este, trebuie sa mergi inainte,

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

shoareku, Alinaaaaa, bun venit, scumpelor, sa avem toate sarcini usoare!!!! Alina, cat de mult ma bucur ca m-ai urmat!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Buna dimineata!!!
Ylari pai la ce sunt buni prietenii??

Alina 5+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

bubulicagar - imi pare rau, iti doresc multa sanatate si putere de a trece mai departe, optimista!

Bine ati venit shoareku,alina_anto ma bucur ca v-ati alaturat noua pentru bulgarasi de ianuarie. Multa sanatate si sarcini usoare!

Va pup pe toate!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor si le urez bine ati venit celor noi!
eu azi ma simt binisor, cu caldura am si eu probleme...ma simt cam obosita, am greturi - mai mult seara!Dar bucuria de a avea un pui la mine in burtica ma face sa indur orice! Si eu sunt si cu sesiunea si cu serviciul...offf cu toate pe capul meu! dar va fi bine!Eu am programare pe 3 iunie la ecograf si atunci voi avea peste 7 saptamani si sper sa se auda inimioara.

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor ce faceti?cum va mai simtiti?
cum stati cu poftele?eu am asa o pofta de cirese si piersici,doar la ele ma gandesc.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am ajuns si eu, in sfarsit! Am fost dimineata la doctor, am facut eco transvaginala, bebe e bine, la locul lui, mititel si m-a chemat pe 8 iunie din nou, ca sa vedem inimioara. Cu ocazia asta mi-a luat si sange din vena si din deget (nu ma intrebati de ce si din deget ca habar nu am), mi-a facut si un papanicolau si o ecografie mamara. Bineinteles ca am primit si o poza cu bebe, mi-e tare draga. Daca pana acum ma incercau tot felul de griji si ganduri care umnbreau bucuria sarcinii, acum, de cand l-am vazut pe bebe la eco, simt ca ma topesc de dragul lui si cred ca nu voi face diferente intre copii dupa ce se va naste cel mic (imi faceam griji ca poate o voi neglija pe fii-mea dar am sa fac tot posibilul sa nu fie cazul).
Shoareku, Alina_anto, bun venit printre noi. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc. Shoareku, te rog, spune-ne UM si DPN sa te trecem in listuta.
Bubulicagar, imi pare ffff rau. Dar ai sa vezi ca totul va fi bine si Dumnezeu va va trimite si voua un sufletel atunci cand va fi momentul potrivit!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 6+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput