Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Alina, cand le-ai si vazut soro, ca eu numa ce-am dat o uitatura sa incerc si eu sa va cunosc? Hihihihi... Multumesc frumos de aprecieri.
Mi-am facut rapid o parere. Sa va spun despre mine, desi o sa ma cititi voi repede, ca sunt ca o carte deschisa... Eu sunt mai zuzi asa si am un defect: spun clar si raspicat ce gandesc. Sper sa ma acceptati asa cum sunt si sa parcurgem impreuna cu drag aceasta odisee.
Inca nu m-am dezmeticit si nu m-am obisnuit cu ideea ca o voi lua de la capat cu o noua sarcina. O asteptam demult, dar acum ca e real, parca e ireal... Ati inteles tot, nu?
Ma mobilizez eu si ma pliez pe grupul vostru de numa. Ma duc acum sa le anunt si pe fetele mele de la Papanasi, sa nu fie geloase ca voi ati aflat inaintea lor. Sa nu ma parati, bine? Pupici si spor la treaba. Revin!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Crinutza, spun si eu ce spun fetele, mai cere inca o parere sau chiar inca 2 pareri. Eu asa as face. Hai, capul sus, ai sa vezi ca va fi bine!
Aly_k, superba burtica ta! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si...la mai mare Mi-am adus aminte ca la prima sarcina la 8 saptamani deja purtam salopeta de gravida.
Alice, referitor la listuta, eu sunt de acord sa facem cum vreti voi dar eu nu ma pricep sa fac lista cu zilele de nastere pe yahoo. Daca te pricepi tu, si vrei si poti, cu atat mai bine. Sincer insa, nu stiu daca o sa poata toata lumea sa verififce zilnic daca avem sarbatorite sau nu. Oricum, dupa cum spuneam, facem cum vrea majoritatea. Sau, ca alternativa, daca crezi ca e mai sigur asa, putem sterge anii nasterii, si lasam doar ziua si luna. Cum vreti voi!
Si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI, YLARI!!! Sanatate multa si sa te bucuri de cele 2 minuni!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

ah dar pe mine nu ma deranjeaza sa apara anul nostru de nastere. ma gandeam numai sa nu fie prea multe date in lista din prima pagina, sa ne incurce. o sa arunc un ochi, sa vad daca ma descurc sa deschid o lista. am nevoie de parola mailului comun.
pana atunci, ar trebui sa isi exprime si restu fetelor opinia, poate nu vor ca mine

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

la multi ani ylari!

anissia, bine ai venit

mara

Mergi la inceput

data mea de nastere 18.12.1987

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Ylari la multi ani!!

annisia, same here... astept sarcina asta de vara trecuta si acum ca a venit parca nu mai stiu pe ce lume sunt; parca a trecut o eternitate de la prima sarcina (nu 2 ani si un pic) de stau sa ma gandesc : e normal sa simti crampe, oare cum facem atunci? da bine sa e "ceva " activitate ca altfel as sari sa mai fac un Bhcg sa fiu eu sigura ca a crescut !

am inceput sa iau acid folic si eco abia saptama viitoare sa fiu macar in 6 sapt sa se vada ceva;

Mergi la inceput

Eu am inceput sa iau acid folic si vitamina E de acum trei luni, ca cica asa e moda acum. Si mamaia a luat un sac, cu siguranta. Iar de doua saptamani am intrerupt, ca imi zic eu in capul meu: bag prostii degeaba in mine. Si uite ca taman acum nu trebuia sa opresc acidul folic. Ma duc sa iau o capsula sa-mi fie iertate pacatele. O sa-mi cer iertare in genunchi de la acidul folic ca i-am nesocotit meritele. Hihihihi...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

aly_k mersii mult pt. nr.de telefon !!
YLARI LA MULTI MULTI MULTIIIIII ANIIIIII!!!sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familiee!!
eu azi sun la medic pt.o programare..sa vad pe cand are timp si va spun ce si cum!! va multumesc mult ca imi sunteti alaturi!!

La multi ani,azi de 1 iunie pt. toti pitici si din burtica si din afara burticilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Annisia, bine ai venit in grupul nostru! Frumos cadou ti-ai facut de 1 iunie! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Te trec imediat si in listuta, dar te rog frumos sa-mi spui si DPN-ul. Multumesc
Alice, eu am crezut ca nu vrei sa trecem data nasterii ca sa nu fie prea multe date publice. De aceea propusesem asa. Acum, astept si opiniile celorlalte fete si procedam ca atare.
Crinutza, te asteptam cu vesti bune!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Pai am spus, cand m-am introdus. La sfarsitul lunii ianuarie. Ar trebui sa fie ceva dupa 25 ianuarie 2011, pana in 30. Cine poate sa stie? Dupa ce nasc, va spun precis. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Pai am spus, cand m-am introdus. La sfarsitul lunii ianuarie. Ar trebui sa fie ceva dupa 25 ianuarie 2011, pana in 30. Cine poate sa stie? Dupa ce nasc, va spun precis. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Ma gandeam ca poate apelezi la calculatorul de pe site.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput