Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi
Crinutza linisteste-te si mergi si la alt eco, cum ti-a zis Alina, acestea nu dauneaza. Continua tratamentul si stai linistita, te asteptam cu vesti bune, multi pupici.
Eu m-am culcat de la 8 ieri. Gata, cred ca a inceput perioada aia nasoala, cu somn, greturi si ifose

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Crinutz, din experienta mea de pana acum am invatat ca nu e bine sa te increzi intr-un singur doctor. Nu pot decat sa-mi inchipui ce greu ti-a fost ieri sa auzi ce ai auzit dar trebuie sa fi barbata

Du-te chiar astazi, cat mai repede la alta ecografie.

Fetele, eu cred ca o sa fiu o mofturoasa, sunt doar in 4 saptamani si cateva zile si mi-e somn de nu mai stiu de mine si stare generala mai rea. Burtica e ok astazi, nu mai e asa umflata si nici nu mai deranjeaza asa mult dar de, e acolo, tot o simt putin ciudat.

Vroiam sa va mai intreb cum se comporta sotii cu voi. Al meu parca e mai rece. Ne-am dorit copilasul impreuna dar simt eu ca nu se bucura 100%. Parca in ultimele doua zile nu m-a mai alintat ca inainte, s-a dus putin din caldura de pana acum. La voi cum a fost? Sau cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Crinutza, spun si eu ce spun fetele, mai cere inca o parere sau chiar inca 2 pareri. Eu asa as face. Hai, capul sus, ai sa vezi ca va fi bine!
Aly_k, superba burtica ta! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si...la mai mare Mi-am adus aminte ca la prima sarcina la 8 saptamani deja purtam salopeta de gravida.
Alice, referitor la listuta, eu sunt de acord sa facem cum vreti voi dar eu nu ma pricep sa fac lista cu zilele de nastere pe yahoo. Daca te pricepi tu, si vrei si poti, cu atat mai bine. Sincer insa, nu stiu daca o sa poata toata lumea sa verififce zilnic daca avem sarbatorite sau nu. Oricum, dupa cum spuneam, facem cum vrea majoritatea. Sau, ca alternativa, daca crezi ca e mai sigur asa, putem sterge anii nasterii, si lasam doar ziua si luna. Cum vreti voi!
Si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI, YLARI!!! Sanatate multa si sa te bucuri de cele 2 minuni!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna dimi
Eu m-am culcat de la 8 ieri. Gata, cred ca a inceput perioada aia nasoala, cu somn, greturi si ifose

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

neata! eu cred ca ai dormit mai mult ca sa fii pregatita sa petreci azi, de ziua ta
LA MULTI ANI!!!! SA ti se indeplineasca toate dorintele Cristina!! Te pup cu drag!

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!!!

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu cred ca o sa intre nimeni zilnic sa verifice pe mailul comun dc e ziua cuiva;
stergem eventual anul nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Va multumesc fetelor, sunteti minunate!!!!

Matzaila si tie, lasa ca te alintam noi Scumpa mea si sotul meu tot asa a reactionat la Eva, cu siguranta nu a fost entuziasmat, am discutat despre asta cu el mai tarziu si mi-a zis ca era un pic bulversat, cred ca a constientizat mult mai repede ca mine ca viata noastra se va schimba, ca nu va mai fi el number one (o prostie ca il iubesc enorm) dar... asa sunt ei, niste copii mai mari, iar daca noua ne place sa ii tratam ca niste "mamici" se simt un pic pierduti. Nu e cazul sa iti faci griji. Lasa-l un pic sa se obisnuiasca.
Alina mersi muuuuuuult de tot. Eh, aseara imi picau okii in gura de nu mai puteam, cine se gandea sa sarbatoreasca ceva. Oricum sunt cam deprimata de varsta implinita, Gezaaaas, nu imi vine sa cred ca am 35 de aaaaaani......... Eh, sanatosi sa fim, dar tare repede mai trece timpul
Va pup pe toate, as fi vrut sa va fac cinste cu o felie de tort virtual dar nu mi se deschide lista de emoticoane de aici de la birou.
Elenusht ce faci, cum te simti? Un pupic si tie!

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

YLARI la multi ani!!!
Multa fericire, un bebe sanatos si norocos!!!
E cea mai frumoasa varsta pentru ca iti aduce un bebe grasun.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha, v-am gasit! Fetelor, doresc sa ma alatur si eu grupului vostru. Ma straduiam de ceva timp si iata ca de ziua copilului am primit un COPIL... Uraaaa!!!!
Sa ma prezint: sunt Annisia si am un baietel de 3 ani si jumatate (7.09.2007), pe care il cheama Yanis - Luca. Imi doream o fetita, pe care sper sa o nasc la sfarsitul lunii ianuarie. Ultima menstruatie fu cu nunta reagala la zi si m-am nascut tooocmai pe 31 martie 78.
Ma uit indata ce date mai trebuie sa va comunic si ma execut.
Va pup si va doresc o sarcina usoara si frumoasa tuturor!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

salutare fetelor! Ylari, te pup si eu!
eu sunt intr-o agitatie continua! peste o luna si jumatate trebuie sa dau 2 licente! acum sunt in examene! Ma simt bine, insa aseara stand in pat, dupa ce luasem arefam-ul intravaginal am experimentat niste ameteli, de ziceam ca o sa cad din pat. nu ma doare nimic, nu am sangerari! am observat introducand ovulul respectiv ca s-a schimbat p-acolo prin interior, e mai globulos asa... si seara, in mod special sunt foarte fierbinte la corp- imi creste temperatura corpului! maine imi repet din nou progesteronul si sper sa fi stagnat, iar vineri am ecografie! toate fetele!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Annisia, felicitari!! ce cadou frumos!
Am vazut pozele cu nazdravanul tau, e dulce foc!! iar tu arati foarte bine, esti o mamica tare frumoasa
Sa ai o sarcina usoara!!

aly_k am vazut o burtica frumoasa!

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput