Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Crinutza87 spune:
mersii mult fetele sunteti niste ingeri vorbitori
intepaturi am mai avut dar nu tari dar acuma parca mi-e si frica sa ma ridic din pat asa de tare ma doae..am luat un no-spa ..si maine sun la alt medic sa vad daca are loc sa mai fac un echo! cum mi-a zis ca parca e desprinsa dintr-o parte..numai la rau ma gandesc...la dr.Dorneanul am fost e cab. privat e tanar si nu pare sa aiba multa experienta nu am mai fost la el pana acuma ..doar am mers ca mi l-a recomandat o prietena:) asta e trebuie sa trec peste orce ar fi!! Dumnezeu sa ma ajute!
Alice_Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Dar panica Adevarul e ca am ramas insarcinata in prima luna in care nu m-am mai stresat. Mi se pare complicat insa toata nebunia asta cu analizele, medic de familie si trimiteri si asa mai departe. Dupa ce mi se prescriu analizele ce fac? Ma duc si le fac dar unde? Dupa care ma duc cu ele la ginecolog sau la medicul de familie sa mi le citeasca? La cat timp se merge la gineco? De fapt o sa intreb toate astea maine |
relaxeaza'teeeeee
iei trimitere si te duci la orice laborator sa iti recolteze sange. probabil o sa ti dea si ceva analize ginecologice. eu de exemplu voi merge la synevo sa le fac. am incredere in ei, sunt seriosi.
apoi le duci ginecologului, la urmatoarea programare. vizitele se fac in mod normal, la o sarcina fara probleme, lunar.
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
8+
aly_k spune:
anangel_lexi am resusit sa pun poze cu burtica,nu sunt chiar asa clare ca sunt facute cu telefonul si mi le-am facut eu.Fetele sa va dati cu parerea,nu am mai avut copii,dar am avut o mica burtica,dar acum mi s-a umflat mai tare,si nu sunt balonata
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Aly_k?authkey=Gv1sRgCNvctquEmO3GcA#
Ziua mea de nastere 10.01.1988
9+
aly_k spune:
| citat din mesajul lui Crinutza87 mersii mult fetele sunteti niste ingeri vorbitori ![]() intepaturi am mai avut dar nu tari dar acuma parca mi-e si frica sa ma ridic din pat asa de tare ma doae..am luat un no-spa ..si maine sun la alt medic sa vad daca are loc sa mai fac un echo! cum mi-a zis ca parca e desprinsa dintr-o parte..numai la rau ma gandesc...la dr.Dorneanul am fost e cab. privat e tanar si nu pare sa aiba multa experienta nu am mai fost la el pana acuma ..doar am mers ca mi l-a recomandat o prietena:) asta e trebuie sa trec peste orce ar fi!! Dumnezeu sa ma ajute! |
Pt ca vad ca esti din timisoara,eu zic sa iti faci o progranare la doctor Huditeanu Anca de la cabinet dr Cioata,mie mi-a placut foarte mult de ea si de cum mi-a explicat tot ce vad,nu am auzit inimioara,dar mia aratat-o cum palpaie,are program miercurea si joia dupamasa,daca vrei iti dau un pm cu nr de tel si iti faci programare
9+
Crinutza87 spune:
aly_k mersiiii chiar te rog daca poti sa ma ajuti cu un nr de telf. acuma sunt tare dezorientata nici nu stiu la cine sa apelez
aly_k spune:
| citat din mesajul lui Crinutza87 aly_k mersiiii chiar te rog daca poti sa ma ajuti cu un nr de telf. acuma sunt tare dezorientata nici nu stiu la cine sa apelez ![]() |
TRebuie sa iti activezi pm,ca nu pot sa iti trimit mesaj privat
9+
aly_k spune:
| citat din mesajul lui Crinutza87 aly_k burtica ta e splendidaaa!!!! sa fiti sanatoase si tu si burtica ![]() |
iti multumesc mult

9+
Crinutza87 spune:
aly_k gata l-am activat:)
la voi fetelor la cate saptamani s-a auzit inimioara??si v-a spus ca e bine sarcina?