Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dc faci analizele prin medicul de familie nu le platesti (pe cele standard ca sunt destule cu plata) le vede atat ginecologul cat si medicul de familie (care te ea si el in evidenta)
le faci unde te trimite medicul de familie (cu ce laborator lucreaza el) sau ii zici sa iti dea trimitere si cauti tu labrator care sa le facain sistemul cu decontare

lista de analize e maareeeeee cat o zi de post; unii doctori cer sa faci tot altii mai putin; o parte din analize sunt gratuite o parte nu

se merge cand zice doctorul :) unii te cheama lunar altii mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

O sa fie interesant. La doctorita mea se asteapta cate doua trei ore.
Oricum, asta e ultima problema. Sa fie bulgarelul sanatos si analizele bune ca stam la coada, no problem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor , ma bucur ca sunteti atat de active si scrieti mult .
Asa este ,stresul nu face bine nici noua nici la bebe, este normal sa simtim un mic disconfort ptr ca se produc transformari majore in corpul nostru. Bebe este inca destul de mic ca sa il simtim .. dar balonare ,disconfort, somneolenta ,greturi, pofte etc sunt normale.Doar daca apar pete de sange , dureri atroce in abdomen cred ca ar tb sa ne ingrijoram ... si atunci fuguta urgent la doctor .
Haideti fetelor sa fim optimiste si increzatoare in doamne doamne si sigur o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

O sa fie interesant. La doctorita mea se asteapta cate doua trei ore.
Oricum, asta e ultima problema. Sa fie bulgarelul sanatos si analizele bune ca stam la coada, no problem

Cica gravidele au prioritate la doctora mea de familie ... poate si la a ta, intreab-o

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

fetelor sunt asa de disperataaaa!!!!..acuma vin de la eco...si m-a tinut cam 5 minute! mi-a zis asa ca e sarcina mica ca nu se vede daca e pozitionata bine nici inimioara nu a ascultat-o..(sunt de 7 saptamani fara o zi),..si ca se vede ceva sange langa si ca parca e desprinsa dintr-o parte ..cam atat mi-a dat tratament si sa ma intorc peste o saptamana...deci am ramas....tot plang si ma gandesc numai la rau..nu as vrea dar nu pottt!!!:((( ..mi-a zis sa nu fac nici analizele ca numai dupa ce vede ce e cu bebe apoi sa le fac! voi ce ziceti???eu nu mai stiu ce sa fac sa merg la alt medic pt. alt eco maine ..va puppp si sper sa fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

fetelor sunt asa de disperataaaa!!!!..acuma vin de la eco...si m-a tinut cam 5 minute! mi-a zis asa ca e sarcina mica ca nu se vede daca e pozitionata bine nici inimioara nu a ascultat-o..(sunt de 7 saptamani fara o zi),..si ca se vede ceva sange langa si ca parca e desprinsa dintr-o parte ..cam atat mi-a dat tratament si sa ma intorc peste o saptamana...deci am ramas....tot plang si ma gandesc numai la rau..nu as vrea dar nu pottt!!!:((( ..mi-a zis sa nu fac nici analizele ca numai dupa ce vede ce e cu bebe apoi sa le fac! voi ce ziceti???eu nu mai stiu ce sa fac sa merg la alt medic pt. alt eco maine ..va puppp si sper sa fie bine!!

Crinutza, te cred ca estisuparata, dar cel mai bine ar fi sa mergi maine la un alt dr, sa ceri o alta parere. Ce tratament ti-a dat?

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu as repeta eco;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

alina_anto mi-a dat progesteron 2 pe zi..si megne b6 tot 2 pe zi...si mi-a zis sa nu fac analizele de sange pana ce vede cum e sarcina:(..nu stiu ce sa fac ...sa ma duc maine laa alt eco?? nu e daunator oare asa repede? am si dureri prin burta si intepaturi:( .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

alina_anto mi-a dat progesteron 2 pe zi..si megne b6 tot 2 pe zi...si mi-a zis sa nu fac analizele de sange pana ce vede cum e sarcina:(..nu stiu ce sa fac ...sa ma duc maine laa alt eco?? nu e daunator oare asa repede? am si dureri prin burta si intepaturi:( .

eco nu te afecteaza deloc. Tratamentul e ok, incearca sa stai cat mai linistita si nu mai fii trista Durerile si intepaturile din burta nu le aveai pana azi?

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Off ... cred ca esti necajita , suparata dar poti sa faci un alt echo .. sigur nu dauneaza poate alt doctor vede mai bine si te lamureste . De cand ai dureri ? sunt puternice ??
Sa stai in pat , sa nu faci baie fierbine ci dus caldutz.
La cine ai fost poate fetele care au fost la acelasi doctor pot sa iti spuna cate ceva .. Acum nu toti ginecologii sunt si f buni echografisti ..
Hai sa avem in curand vesti bune de la tine.

Mergi la inceput