Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu ultima menstra nu as mai pune o ca nu o sa fie prea multe info la un moemnt dat si nici nu prea vad la ce ajuta din moment ce punem data probabil a nasterii (BTW la mine e 06.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anangel, e perfect
Nu-mi vine sa cred ca-mi vad numele acolo....

Vai ce somn mi s-a facut. Pe voi va ia asa moleseala dupa masa? Sunteti mai obosite? Senzatie de greata, pofte? Eu as dormi non-stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma bucur ca iti place, Matzaila. Mie mi se face somn rau de tot seara pe la 8. Abia mai tin ochii deschisi. Dar are fii-mea grija sa ma tina in priza, nici vorba de stat in pat la ora aia.
Porumbita, adevarul e ca nici mie nu mi se pare relevanta UM, dar cum listuta a fost facuta initial de fetele de la odisei mai avansate, a ramas asa. Acum ramane la alegerea voastra daca sa ramana trecuta pe listuta UM sau nu. Supunem la vot?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 6+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

pai de la odisea lui robert stiu ca mai mult incurca decat sa ajute

asa ca eu sunt contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si din partea mea poate sa dispara UM. iar o lista cu datele noastre de nastere si alte informatii (nume, localitate) putem face in mailul comun. aici la odisee sa ramana doar datele despre copii.
ink@ bine ai venit! sanatate

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

sa nu spuneti ca o iau razna dar simt o presiune in abdomen. E ca si cum as avea un balon acolo plus o usoara usoara presiune, nu stiu cum sa va descriu.
Nu stiu de ce e senzatia asta si m-am panicat plus ca burtica e rotunda clar. E posibil insa sa fie balonare din alte motive. Pana cand nu o sa ajung maine sa vad ca totul e ok nu o sa ma linistesc. Am mari emotii.....voi ati avut senzatia asta de vag disconfort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

nu te nelinisti, asa am fost si eu: foarte balonata! daca te doare burta, poti sa iei no spa!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Ce bine Ma gandeam ca e ceva in neregula cu bebele meu.
Elenusht, tu esti doar cu doua saptamani inaintea mea.
Maine la 8.30 la ginecoloaga sa-mi prescrie analize si asa mai departe. Dupa asta o sa fiu stresata din cauza analizelor. asa sunt eu, mai panicoasa
Vreau sa trec si eu de saptamana 12.

Mergi la inceput

:) stresul nu face bine la bb

Mergi la inceput

Dar panica
Adevarul e ca am ramas insarcinata in prima luna in care nu m-am mai stresat.
Mi se pare complicat insa toata nebunia asta cu analizele, medic de familie si trimiteri si asa mai departe.
Dupa ce mi se prescriu analizele ce fac? Ma duc si le fac dar unde? Dupa care ma duc cu ele la ginecolog sau la medicul de familie sa mi le citeasca?
La cat timp se merge la gineco?
De fapt o sa intreb toate astea maine

Mergi la inceput