Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Calculatorul de pe site e truli-luli.. Cica pe 3 februarie 2012. Si data trecuta tot cu o saptamana in plus dadea. Deci nu ma iau dupa el. De fapt, nu ma iau dupa nimeni si nimic. Sunt atat de fericita ca sunt gravi, incat ce mai conteaza daca se naste marti sau joi? Important e sa fie un copil sanatos si sa am o sarcina fara probleme. Restul "e" detalii...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dragele mele, simt ca ma prabusesc. Vin acum de la doctorita care mi-a spus ca ea crede ca e extrauterina. Nu se vede nimic in uter dar vede ceva pe un ovar. M-a pus acum sa repet bhcg-ul pentru ca a spus ca pe langa ca nu vede nimic si cel de saptamana trecuta nu indica sarcina. Era 1,2

Nici nu stiu cum sa reactionez, simt ca mi se rupe inima. Incerc sa nu plang pentru ca am ajuns la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

matzaila, incearca sa te linistesti! spune-mi te rog ce valori are laboratorul la care ai facut beta hcg!mi se pare cam micut! cat despre vazut la eco,nu are ce sa se vada ca sarcina e f micuta! important e ca beta hcg sa se dubleze la 48 de ore! stai linistita si nu te mai gandi la ce e mai rau! te asteptam cu vesti bune, draguta!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Matzaila, nu cunosc detalii, dar ma bag si eu in seama... Ai facut un test de sarcina? Fa un Sure Check acum si vezi ce zice. Eu nu m-am luat niciodata dupa H-uri, G-uri si alte E-uri.
Eu nu vreau sa-ti povestesc experientele mele cu doctorii de la prima sarcina, ca te infiorezi. Nu am crezut niciodata in ei si bine am facut. Drept dovada e baietelul meu, in care am crezut cu toata fiinta si mare dreptate am avut.
Ai si alte simptome in afara de hartia de analize? Vorbeste cu noi si impartaseste-ne ceea ce simti. Te va ajuta enorm. Stiu ca esti devastata, dar hai sa vedem daca nu cumva iti faci griji inutile. Te imbratisez cu drag!!!

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

fetelor si eu vin cu vesti relee!! am inceput tratamentul de aseara deci am luat de 2 ori progesteron..si acuma am observat ca mi-a venit asa un lichid maroniu...si un chegulet de sange tot asa inchis la culoare dar micc!! deci acum chiar sunt disperata:(( pe diiseara am programare la ginecolog la ora 18 pt.eco si consulta.....nu stiu oare s-a dus bebele la cer??

Mergi la inceput

Mai, eu sunt un om puternic de felul meu, dar vad ca voi vreti sa bagati frica in mine. Nu cred ca o sa reusiti, deci nu mai insistati.
Hai sa va povestesc putin din experienta mea trecuta. Apropo de disconfortul simtit de Matzaila, eu l-am avut toata sarcina. Am avut contractii la greu, de nici mama No-Spaului nu-si mai facea efectul. Pana la urma nu am mai luat, din luna a 7-a, si am dus sarcina pana la capat. Apoi scurgerile maronii, cu firicele de sange, eu le-am avut pana in luna a 5-a. In conditiile in care la 13 saptamani m-am trezit intr-o balta de sange si am stat internata in spital si am bagat Gravibinon si Utrogestan la greu. Abia spre sase luni de sarcina mi-au disparut scurgerile.
Stiu ca fiecare sarcina e diferita, ca fiecare corp reactioneaza diferit, dar hai sa gandim pozitiv! Pe mine m-a ajutat enorm. Desi toata lumea imi spunea sa ma pregatesc pentru un esec, m-am incapatanat si n-am vrut sa ascult de nimeni. Am zis ca eu cred in copilul meu si nu accept altceva. Credeti in voi si nu lasati gandurile negre sa va intunece cea mai frumoasa perioada a vietii voastre!!!

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

crinutza, eu iti sugerez sa te duci la urgenta, la spital...inca se mai poate face ceva - stiu ca se fac injectii, perfuzii, etc! daca nu se poate...macar stai intinsa in pat

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

ma gandesc ...oare sa fie cheagul de sange care l-a vazut medicul ieri si sa se fi eliminat asa repede???..mi-a zis ca vede ceva sange langa saculetz ..,poate e ala...ca acuma nu mai am nimic...scurgeri nimic e ca inainte:)....mai sunt 4 ore pana am programare la o noua ecografie si consultatie!! acuma ma odihnesc ..stau intinsa pe pat doar la baie si la bucatarie la papat :) sper sa va dau veste buna !! va puppp

Mergi la inceput

ce bine ar fi Crinuta sa fie hematomul ala si sa-l fi eliminat!

6+

Mergi la inceput

Crinutza, uite si alte pareri aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77541

Hai, capul sus si o sa fie bine!!!

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput