ce crema de protectie folositi pentru bebei
Raspunsuri - Pagina 3
mariana_alex spune:
Noi am folosit anul trecut de la Klorane FP 50 si am fost foarte multumita apoi am primit cadou La Roche Posay cu FP 50 care mi se pare ok dar nu la fel de buna la klorane. Cand zic nu la fel de buna ma refer ca mi se pare ca irita un pic pielea ...
pearl84 spune:
Am si eu o intrebare oarecum legata de subiectul creme pt bebelusi...eu o sa nasc in iunie..de la ce varsta a bebelusului pot folosi creme cu ecran solar???
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
36 +
pisi-pis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Am si eu o intrebare oarecum legata de subiectul creme pt bebelusi...eu o sa nasc in iunie..de la ce varsta a bebelusului pot folosi creme cu ecran solar??? |
Dupa cate stiu eu, cel putin pana la 6 luni nu e recomandat.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
adra_bell spune:
In general scrie pe ele de la cat sunt permise 6 sau 12 luni. Dar fiind un bebe asa de mic nu-l tii la soare, chiar daca iesi afara cand inca mai e soare, pui caruciorul la umbra, umbreluta la carucior etc
Si eu nasc in iulie si nu stiu cum o sa fac cu tantarii
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell In general scrie pe ele de la cat sunt permise 6 sau 12 luni. Dar fiind un bebe asa de mic nu-l tii la soare, chiar daca iesi afara cand inca mai e soare, pui caruciorul la umbra, umbreluta la carucior etc Si eu nasc in iulie si nu stiu cum o sa fac cu tantarii blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
chicco are niste servetele contra tantarilor recomandate de la nastere... nu am citit ingredientele, nu stiu ce si cate chimicale au. am vazut anul trecut la cineva si ... ti-am zis.
pearl84 spune:
Multumesc mult pt raspunsuri!
Chiar ma gandeam serios la asta, deoarece la toamna ma intorc in Emiratele Arabe..unde e vesnic-vesnic vara si soare...chiar si in noiembrie...
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
36 +
noce spune:
Pearl, eu am nascut in august si l-am scos afara in fiecare zi, doar in body cu maneca scurta, plimbat si la soare, fara crema, de era copilul bronzat dupa o luna. Bronzat un pic, dar la un bb de o luna se vede.
Ce am observat eu e ca soarele de acolo din golf nu arde pielea. Vara trecuta am petrecut-o in Qatar, ieseam deseori afara ziua fara crema si eram chiar nebronzati. Abia in vacanta in septembrie in Grecia ne-am bronzat. Deci nu mi-as face griji in privinta asta.
Si off-topic, nu se naste mai bine in UAE? Mie mi-a fost teama de nasterea in Qatar, dar apoi am aflat ca ar fi fost mult mai bine.
pearl84 spune:
Noce, pt off topic: am venit acasa deoarece mama mea e asistenta in pediatrie. Si am si incredere mai multa in dr romani..in fine, nasc la o clinica privata, care combina stiinta medicilor cu conditii mai mult decat decente.
Dar nu stiu cum nu v-ati bronzat voi,ciudat... ca eu simt cum imi arde pielea si din masina pana la usa magazinului, mai ales vara..folosesc si pt mine crema cu ecran solar 50...
Pearl
37 +
pisi-pis spune:
Pearl, eu am nascut la mijlocul lui Iunie, dec bebelina mea a prins efectiv toata vara. Si in Portugalia e soare de fac alergie daca stau la plaja fara protector solar. Dar desi bebelina e super branza, cred ca seamana cu tatal meu care are piele de roscat, nu am avut probleme, a continuat alba . Am iesit cu ea in fiecare zi la plimbare. In primele 2 luni, nu ieseam pe jos intre 12 si 4 dupa-amiaza, ca oricum ma blegea si pe mine soarele. Daca simteam inca soarele arzator acopeream caruciorul cu un scutec de panza si umbreluta. Cu masina am iesit la orice ora, si daca batea soarele acopeream scoica cu scutec de panza. Am fost si la plaja cu ea, cu un body de la Chiccco care avea un pic de protectie UV, dar numai dupa 5 dupa-amiaza, sau chiar un pic mai tarziu daca simtea soarele prea puternic. Oricum, ea suferea la soare si cu ochii, chiar si la 8 seara, pentru ca sunt deschisi la culoare.
Acum, la aproape un an, pediatrul ne-a spus ca putem sa mergem cu ea la plaja, sa folosim numai protector solar 100% mineral sunscreen, si numai la orele cand umbra noastra e mai mare decat noi.
Pentru tantari exista niste aparate mici pe baza de ultrasunete, merg cu baterie (cele portabile) sau curent electric. Noi nu am folosit, pentru ca nu stiam daca ultrasunetele o deranjeaza pe pisi, dar cred ca vara asta vom incerca. Pentru plimbare, mai toate marcile de carucioare au protectie gen plasa. Pe bebe nu l-as da cu produse chimice, cu atat mai putin inainte de a implini un an. Ieri l-am intrebat pe pediatru de solutii pt copii impotriva capuselor, ca sa putem merge linistiti la iarba verde, si ne-a spus ca nu e de acord.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui theo_2004
chicco are niste servetele contra tantarilor recomandate de la nastere... nu am citit ingredientele, nu stiu ce si cate chimicale au. am vazut anul trecut la cineva si ... ti-am zis. mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Multumesc! Ceva-ceva tot trebuie sa folosesc, e horror aici cu tantarii. Poate functioneaza un servetel pus in carucior
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world