ce crema de protectie folositi pentru bebei

ce crema de protectie folositi pentru bebei | Autor: Angie.C

Link direct la acest mesaj

A venit vara, soare, temperaturi ridicate, explozii solare, iar eu consider ca nu e bine sa-l mai scot neprotejat afara pe motat. Ce creme de protectie solara folositi pentru bebei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Primul meu copil facea alergii de la crema de protectie. M-am chinuit vre-o doi ani pana sa descopar unica crema la care nu se inroseste mai rau decat de la orice soare. De atunci am folosit doar Avene. Al 2-a pui al meu nu e alergic, dar nu m-am apucat sa cumpar altceva.
Daca nu are sensibilitati speciale, mergi pe marca pe care o folosesti la crema de corp: Nivea, Sanosan..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Acum, seara ii dau pe corp si in special pe fata si maini(sunt deja negre de bronzat prin parcuri) cu crema de corp obisnuita ptr copii(Avene, Nivea sau Sanosan).La vara, pe plaja cu Nivea protectie fff mare sau alta crema de copii cu protectie mare(ce gasesc atunci).

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Crema de protectie pentru copii, La Roche Posay cu FP 50.

Anul trecut la mare nu s-a bronzat absolut deloc data cu aceasta crema si tinuta la plaja in intervalele orare recomandate. Si noi intram in categoria "manute si fatzuca" negre deja, super bronzate din plimbari. Deja am inceput s-o dau cu crema ca arde soarele si am inteles ca exploziile solare isi fac de cap.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eco-cosmetics cu FPS 45 parca

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Am uitat sa spun ca iau crema doar din farmacie.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Am primit chiar saptamana asta de la pediatra o mostra de Avene si am constatat ca e plina de parabeni. Anul trecut am folosit crema de la Sundance (Sundance Sonnenspray für Kinder )cu fdp50 (nu are parabeni si a iesit foarte bine la teste unui laborator...nu mai gasesc linkul cu informatia), se gaseste la DM si este ieftina comparativ cu Avene, am fost foarte multumita de ea. Anul asta am descoperit cu placere produsele cosmetice de la Elmiplant, fara parabeni, si voi merge pe crema lor pentru copii cu factor 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Cine imi spune si mie care este mai eco si non-alergenica crema de paja pt care o pot gasi pt. bebe de 1.5 ani ? Eu i-am luat o Avene pt. copii SPF 50 hipoalergenica si a 2 a zi era pin de bubuite. Ma bate gandul ca a facut alergie de la crema asta cu toate ca si anul trecut am folosit tot Avene. Nu pot sti sigur daca crema e problema dar mi-e teama s-o mai folosesc si totusi trebuie sa-l dau cu ceva pe soarele asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alina, cauta Eco-cosmetics, noi p-asta o folosim de la un an

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Alina, cauta Eco-cosmetics, noi p-asta o folosim de la un an

blog

e www.eco-officine.com/eco-bimbi/solare-bambino-eco-cosmetics" target="_blank">asta?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu tocmai am descoperit ieri, cand cautam sa ii cumpar fetei crema pentru protectie solara, ca Elmiplant protejeaza doar de UVA, nu si de UVB. Si nu e bine, ca uite: "Too little UVB radiation may lead to a lack of vitamin D. Too much UVB radiation may lead to direct DNA damage, sunburn, and skin cancer. An appropriate amount of UVB (which varies according to skin color) leads to a limited amount of direct DNA damage. This is recognized and repaired by the body, then melanin production is increased, which leads to a long-lasting tan. This tan occurs with a 2-day lag phase after irradiation, but it is much less harmful and is longer-lasting than the one obtained from UVA." (de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Ultraviolet)

Mie imi cumparasem deja Elmiplant. Asa ca i-am luat Nivea Kids, care are in compozitie cam aceleasi chestii ca si cremele din farmacie pe care i le luam in anii trecuti si pe care momentan nu mi le permit. E si rezistenta la apa. Editez a doua oara ca sa spun ca gresisem prima data cand am scris mesajul si Nivea totusi are parabeni - multumesc, A_driana, ca m-ai intrebat ceva despre crema si m-am uitat din nou la ingrediente, pe toate partile etichetei!

Mergi la inceput