ce crema de protectie folositi pentru bebei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, da, aia e. E cam scumpa, dar pana la urma atata foloseste si ea: crema de protectie solara si lotiune anti-insecte

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu, nu-i vorba ca-i scumpa, vroiam sa stiu daca e acelasi produs. De tantari ce folosesti?

Eu nu o gasesc pe-aici crema aia ... adica am gasit-o pe un site italian, da' nu e disponibila momentan.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Si eu tot fac research pe subiect, pt ca aici se face plaja de 2 luni deja. Pana acum am luat o crema partial naturala de la un magazin naturist, fara parabeni si chimicale periculoase Sante, de la NaturKosmetik (facuta in Germania), factor 20. Cremele astea mai naturale au factor maxim 25, dar isi fac treaba la fel de bine ca e factor fizic, nu chimic, din ce am inteles eu. Cert e ca pe copil abia se vede bronzul, iar eu m-am si cojit cu o crema obisnuita factor 25.

Varianta mai naturala pe care o caut acum este uleiul de cocos simplu, comestibil, care se intinde pe piele si are acelasi efect.

La fel ar mai fi uleiurile de shea, avocado, argan.

A folosit cineva uleiuri naturale la plaja pana acum?

Dupa plaja, ca si dupa baie, folosim ulei de masline simplu.

Mergi la inceput

Petro, lotiunea cea mai libera de chimicale pe care am gasit-o e Mosimix, un amestec de uleiuri esentiale in ulei de masline. Si p-asta tot de la un an o folosim. E eficienta si miroase placut. Aici nu se da cu nimic de tantari, e raiul lor, in plus Eva e alergica si la furnici, purici si tot ce s-o mai gasi

blog

Mergi la inceput

Noce, nu, n-am folosit, dar e foarte interesant ce spui tu. Eu stiam doar de uleiul de catina ca are SPF

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adra_bell, nice to meet u!
Am si eu un Filip de august 2009

Nu stiam de uleiul de catina, multumesc de info.

Mosimix unde se face si de unde se cumpara?

De uleiul de masline am citit ca stimuleaza bronzarea, asa ca nu l-am incercat.

Mergi la inceput

Mosimix e facut in Anglia. Nu e nevoie sa fie intins pe toata pielea se poate puncta in zonele expuse. Mixul de uleiuri esentiale e in ulei de masline. Eu l-am cumparat de pe net, de fiecare data. Un tub ajunge toata vara si-l folosesc si eu

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - mi-am adus aminte ca ai mai zis depsre mosimix. Pe asta chiar ca nu-l gasesc pe-aici.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Noi folosim de la La Roche-Posay spf50+ si apara contra UVB si UVA.Este foarteee buna.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Am primit chiar saptamana asta de la pediatra o mostra de Avene si am constatat ca e plina de parabeni. Anul trecut am folosit crema de la Sundance (Sundance Sonnenspray für Kinder )cu fdp50 (nu are parabeni si a iesit foarte bine la teste unui laborator...nu mai gasesc linkul cu informatia), se gaseste la DM si este ieftina comparativ cu Avene, am fost foarte multumita de ea. Anul asta am descoperit cu placere produsele cosmetice de la Elmiplant, fara parabeni, si voi merge pe crema lor pentru copii cu factor 30.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Si noi am folosit anul trecut crema de la Elmiplant si am fost multumiti. A folosit-o baiatul de 10 ani, dar si eu. Eu merg cam o ora zilnic pe jos si tot din acesta folosesc.

Mergi la inceput