Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_MVT spune:
Mh acum am inteles. Sper sa ai parte de cat mai multe nasteri naturale si de nervi tari
Alynta mai ai poze sau filumele noi? Cum e serviciul sotului?
Mi-ai facut pofta de parjoale
Noi le vom sarbatori pe mama soacra si pe sora mea duminica asta. Eu fac ciocolata de casa si tort de mere. Am gasit mumai lapte praf granulat. Nu am incercat niciodata cu lapte praf granulat, sa vedem ce-o iesi.
La noi sunt numai 9 grade azi si ploua.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
miruta spune:
Salutare!
Mai aparem si noi pe ecrane o data la 10 ani....
Nu mai reusesc deloc sa ma organizez,de cand cu caldura nici nu INTRU bn pe usa si Antonia incepe"mama,hai afaa,imbaca-ma"...
LA MULTI ANI TUTUROR ALBINUTELOR DRAGI CARE AU IMPLINIT 2 ANI
!
V-am citit asa pe sarite dar nu am apucat sa mai scriu.
Am vazut ca Sebi ,Cezara SI Andreea au inceput cresa cu succes si ii felicit.
IOANA...ai niste copii superbi.
DICI...m-a inspirat si i-am cumparat deja Antoniei trotineta pt ziua ei.Astept sa dea verdictul acum pt torturi.
ANA ...ma amuza zilnic cu nazdraveniile lui Razvi si mi-a fazut o pofta teribila de mers la salina.Superbe pozele,Ana!
CLODY...s-a linistit Razvan dupa tratament?
OANA...cum mai e Tudor?
OTILIA...cine sta cu Matei?
NARCISICA...foarte frumoase pozele.In ce parc ati petrecut?ti s-a aprobat prelungirea cic?
LUCKY...ce mai faci?au trecut greturile?
Eu stau un pic stresata zilele astea,avem cazuri de scarlatina la munca,mi-e groaza sa nu fi adus acasa,i-am luat exudat ieri Antoniei,am facut si eu ,astept rezultatul luni.Peste asta i-a aparut o iritatie urata pe piele de ieri ...banuiesc o alergie la capsuni,asta-i singura chestie alergena care imi vine in minte din meniul ei desi nu a fost pt prima oara cand a mancat capsuni.I-am dat claritine ,sa vedem ce se mai intampla.
In rest elful meu creste,e ascultatoare si cuminte 99% din timp,de vreo luna si un pic turuie non stop ,cu propozitii in toata regula,cu mii de intrebari "asta ce e?,unde e...?,de ce...?" desi multe cuvinte le pronunta stalcit.
dicirstea spune:
EEi, Miruta, tot e bine ca reusesti sa citesti din urma...eu am zile in care nici nu stiu daca am intrat sau nu.
De care trotineta i-ai luat? Eu eram un pic sceptica, dar cand l-am vazut pe Theodor ca se urca pe tricicleta cu un picior si incearca sa isi faca vant cu celalalt picior...m-am convins.
Neaparat sa ii iei set de protecti, cu cotiere, genunchere si casca! Oricum va cadea la inceput, dar macar sa minimizezi busiturile, sa ramana doar spaimele.
Maine facem (cumparam) tort cu rom si stafide, cred ca asta va fi cel mai bun
Tinem punii sa nu fie scarlatina!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
oana_MVT spune:
Miruta, Tudor e bine, miercuri a juat fotbal, ultimul meci din sezon. Am cam stat cu inima stransa dar nu am vazut nici un semn ingrijorator la el. Nu l-a mai durut capul deloc ca il intreb in fiecare zi.
Dici, ce idee cred ca si lui Eduard i-ar placea, eu nu am crezut ca va sti ce sa faca cu ea.
Va urez un weekend placut. Noi avem weekend lung - 3 zile
oana_MVT spune:
Tort cu rom si stafide sa ne spui cum a fost.
Aseara l-a tuns sotul pe Eduard, inainte sa inceapa, Eduard ii spune :"sa nu tai ulechea"
NOi avem probleme cu culorile. Nu le tine minte si pace. Ne tot chinuim cu el dar le incurca.
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI RUXANDRA! ROXI, te mai asteptam pe la noi!
Buna dimineata fetelor! Casa-mi doarme, cu mic, cu mare. Astazi avem party, finul notru a implinitieri 6 ani si astazi il sarbatorim.
OANA. o sa invete el si culorile, nici nu ma indoiesc, la cat este de istet! Ce reteta de ciocolata folosesti? Vreau sa fac si eu, insa doresc o reteta incercata.
MIRUTA, sa ne annunti si pe noi, te rog, ce rezultat aveti la exudat. Pana acum nu a mai mancat capsuni?
ALYNTA, te inteleg, uneori poate fi mai mult decat obositor sa te ocupi de casa si copii. Eu ma consolez cu gandul ca in curand vor merge toti la gradi si atunci savurez din nou de peroada asta minunata oe care nu o sa o mai intalnesc. Asa repede trece timpul...
LAURAA, tare frumos ati petrecut. Si m-am hotarat, Maya este fata lui mama.
miruta spune:
Am ajuns si noi din parc pe la 10.Acum tocmai ce a adormit franta.
DICI...i-am luat de la noriel asta http://idealbebe.ro/mondo-prima-mea-trotineta-barbie-p-6014.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link.
Ai PM.
IOANA...sper ca v-a priit petrecerea.Ba a mai mancat capsuni de la bunica-mea din curte si a fost ok ,astea au fost cumparate,ma gandesc ca au fost tratate cu ceva.
OANA...si Antonia mai incurca culorile dar nu ma stresez.Ma bucur ca Tudor e ok.
oana_MVT spune:
Ioana am o reteta incercata de zeci de ori. Rar da gres si atunci e din cauza laptelui praf.
Acum mi-a iesit bine cu lapte granulat.
E foarte simpla:
500g zahar
500g lapte praf
100g cacao (de aia neagra, eu a adaugat putina ciocolata pentru prajituri)
200 ml apa
250g unt
nuci, alune sau migdale cate vrei (sa fie prajite)
esenta de rom
Se amesteca zaharul cu cacao apoi se adauga apa. Se pune pe foc, trebuie lasat sa fiarba 6 minute (din momentul in care incepe sa fiarba)se amesteca continu. Dupa cele 6 minute se inchide focul si se adauga untul si se amesteca pana se topeste apoi se adauda laptele praf, nuca si esenta si se amesteca repede ca incepe sa se intareasca. Se pune repede intr-un vas uns cu unt sau ulei.
Pofta buna
philip spune:
Oana, este lapte praf fin la Wal-mart la raionul de mancare mexicana. in cutie mica si maaare.
eu-s bolnava ca altceva, normal, doar am inceput gradinita, nu ? Nick a mai degraba mucos si tuseste, pe mine ma doare insa tare in gat . ieri am lenevit toata ziua in pat si-am fost servita cu mancare. ce bine a fost. azi am indraznit sa ma dau jos si sa mai strang prin casa.
nu va pup ca-s contagioasa, ce bine ce maine e sarbatoare si nu trebuie sa mergem nicaieri...
Serialbastre spune:
La multi ani, Karina! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani, Miruna! Sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
Noi abia ne-am adunat de pe drumuri, am fost plecati de ieri. La Suceava e foarte cald, a venit vara!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE