Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
dicirstea spune:
Hai sa va distrez cu ceva
www.huffingtonpost.com/2011/05/23/epic-cover-letter_n_865569.html" target="_blank">cover letter ideal pentru o angajare rapida
WTF!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ana_micu83 spune:
La multi ani, comoara Nicholas!
O viata perfecta alturi de minunata ta familie si muuulttta sanatate!
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Bebe Beca spune:
pup fetele!
LA MULTI ANI NICHOLAS!!!
LA MULTI ANI ANCY SI RALUCA, cu multa intarziere!!! Uite un brat plin cu si scuzele de rigoare!!!
RALUCA, voi erati in pregatiri de nunta parca, nu?
ANCY, voi ce mai faceti?
alynta27 spune:
Buna!
La multi ani, Nicholas!
Nu am mai intrat deoarece am trecut printr-o perioada mai aglomerata. L-am inscris pe Matei la cresa! Sa vedem cum va fi- deja am emotii!
In casa mereu le punla loc, gatesc, spal si parca nu se mai sfarseste. Uneori ma sfarsesc eu! Le mai las balta uneori...
Soacramii ia aparut un nou cancer pe pleura plamanului-neoperabil. Deja a terminat chimio pt cancerul pulmonar... Viitorul se anunta unul sumbru.
Nu am apucat sa citesc ce mai faceti. Sper sa recuperez.
Maria a luat contact cu solul. E agatatoare. Vrea in 4 si nu-i iese ca se duce pe burta. E mufturuci ca are gingiuta umflata. Matei e catarici zgaibarici in continuare! Il mai scot afara si e tare fericit- adica iesim doar noi 2 dimineata si fata e in vecini! David se pregateste de serbare. Ne-am facut un tabiet cand venim de la gradi: savureaza o inghetata! A ramas in continuare plangaciosul casei. E martisor-deja ne intelegem cu el. Cand e in preajma fetei, aceasta e vesela, se joaca cu el.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Deci Carla are baiat?! Eu asa banuiesc!
Mh felicitari pt serviciu!
La multi ani Mihnea! Sa fii sanatos si cuminte!
Otilia am facut compozitie de parjoale si i-am copt pe gratar pe ochi- din ala cu apa.(carne, cartof, morcov, ceapa, marar, patrunjel, usturoi, ou, sare, piper, cimbru, bicarbonat, faina grau, gris-asta bag in ele).
POZE
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
pupici fetelor!!!!
eu am scris pe facebook, dar nu-mi pot uita dragostea cea dintai adica, forumul desprecopii asa ca va pup cu drag!
si noi avem o perioada aglomerata, iar mandra a fost racita si taaaare greu a trecut!
alynta, la ce gradi va merge? nu e cresa? face la olita?
e fascinata de puzzle de lemn si mai nou a reluat lego, insa construieste si imi zice ca a facut casa printesei si va jur ca le leaga in asa fel incat CHIAR poti vedea ca e o casa
scriu de la cursuri,fac 5 min pauza!
foarte frumos titlul subiectului nostru, emotionant
pe fbk fetele au vazut pozele de la ziua printesei, dar le pun si aici poate nu toate avem conturi
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150299278185410.409075.595680409&l=258bde2399
va imbratisez cu drag :*
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
mh spune:
Nicholas LA MULTI ANI!
Cu pozele nu stau asa bine, nu prea am mai facut.
Oana nu e ob e midwife. Din pacate cum spuneam nu am parte sa asist nasteri naturale pentru ca medlife ca si spital privat ofera cezariana la cerere, si cererea e cam de 90-95%.
By the way nu stiu ce are Carla la purtator, spun ca ce e o perioada cu multi baieti, si nu e un job nou, inca sunt inginereasa, pana la moasa mai am . Acu e clar da??????
Hai va pup.
Mh cu Irina si Ania
alynta27 spune:
Laura baiatul mare merge la gradi. Pe Matei il dam la cresa din toamna-va avea 2ani si 4 luni, nu face deloc la olita!
POZE
Cum a aparut Printul!