Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

beca, am citit ca putzica lui bebe s=a inrosit. si eu am observat ieri la matei ca s-a inrosit putin, la varf. cu ce l-ai dat?? a trecut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI MIHNEA Sa cresti mare si sanatos si lasa mucii aia sa plece!

Eu balansez de zor copilul mic, sara sta langa mine, o las putin la baby tv cat ma odihnesc eu la laptop.

MH, multe felicitari pentru reusita! De ce atat de multe cezariene? POze noi?

OTILIA, tare ma bucur ca ai intrat. Dermatita lui bebe se manifeste pe fatza si putin pe gat. I-am schimbat detergentul, il spal cu Ivahidra si ii dau cu crema din aceeasi gama. Plus baie cu taratze. Puta am vndecat-o cu spalari dese de tot si impachetari in rivanol. Plus scutece traditionale.

Din realizarile sarei: vorbeste din ce in ce mai corect. A invatat deja sa spuna "da-mi mie, pentru mine" in loc de "da-i tie" Cuvintelle sunt haioase, imi place tare mult cum spune "puntu" = pentru. Bati buntu - bate vantul. Este usor sasaita si tzatzaita, e un deliciu. Foarte incapatanata, daca o apostrofezi dintr-un motiv anume, pai face de-a naibii in continuare. Are o memorie foarte buna. Si este foarte vesela. Baga pe toata lumea in seama, intreaba de toate. Plange imediat daca nu o lasi sa faca ce doreste, asta este lucrul care ne irita pe noi rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ma scoate din minti reclama asta la cereale.

OTILIA, astazi am facut un risotto cu legume, pe care l-am mancat umpreuna cu o salata facuta din ceapa verde, rosii si spanac.
Chiar, ati incercat spanacul crud, in salate? ste foarte gustos. La fel ca si loboda si stevia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Vai Oana, ce patanie. Poate era mai bine sa ii faca un RMN, chiar daca nu a mai vomitat. Macar erati linistiti. Cand ne pui filmulete noi?

Buna dimineata? Cate o cafea doriti?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)

I se facea RMN imediat daca nu dadea semne de refacere. Mi s-a explicat ca RMN-ul e o doza de radiatii si nu se face decat cand e absolut necesar. Noi am mai tras o sperietura din asta acum 2 ani si nici atunci nu i-au facut RMN.

In schimb l-a testat 20 de minute. I-a testat sistemul nervos (reflexe, echilibru, forta in maini si picioare, control, viteza de reactie) si totul parea normal.

Oricum la orice mic semn ingrijorator il duc inapoi.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

Dici, multumimmmmmmmmmmm!

Fac cinste, de toate pentru printul meu mic si deosebit, astazi la 10.35 acum 2 (DOI) anisori a vazut lumina zilei (noi abia maine implim 2 anisori de cand ne-am vazut, ca au uitat sa mi-l arate dupa ce l-au scos...erau grabiti sa il duca la terapie).

Dupa cum va spuneam pe FB, el sarbatoreste cu muci si de azi dimineata si febra usoara...sper sa ramanem doar la atat !

OANA, ce patanie ! sper sa nu fie nimic grav, sunt atat de imprevizibili copii astia!

Pupici tuturor!

Narcisa, mami de printisor Mihnea Stefan 25.05.2009

La multi ani Mihnea!

Insanatorsire rapida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

La multi ani, Mihnea!!! Sanatate multa!

Ioana, mie imi place si pe FB si aici, dar nu stiu de ce nu mai scrie lumea aici ...

Oana, urata intamplare ... baiatul!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Multumim Carmina.

Voi ce mai faceti? Am vazu poze pe FB, Andreea e o frumusica.

Mergi la inceput

Otilia bine ai revenit. Cred ca in cateva saptamani o sa te reorganizezi si iti vei face timp si pentru noi.

Felicitari MH! Sa inteleg ca esti un OB in devenire? Scuze daca ai mai scris dar eu stau prost cu tinerea de minte.

Despre noi.... Eduard e mare figura. Face numai ce vrea el altfel e JALE. Sunt zile cand alergam dupa el jumatate de ora sa ii schimbam pamerul puturos dar sunt zile ca ieri de exemplu cand a venit si a zis schimba-ma ca am facut caca. Sau minune... (s-a intamplat numai de 3 ori) cand a zis "veau sa fac pipi pe Blues Clues" (Blues Clues e reductorul de WC care are poze cu Blues Clues pe el) si a facut si pipi si caca la WC. Dar dupa cum spuneam ultima varianta e considerata minune.

Are preferinte si la haine. Sunt zile cand merge afara cu bluza de pijama ca nu vrea sa o dea jos sau sunt zile cand merge in camasa ca asa vrea el.

La culcare avem un ritual destul de comlicat. In functie de toane vrea cu mama sau cu tata, cu jaluzelele laste sau ridicate, cu sau fara muzica, in pat sau in brate, vrea sa ii spunem poezie sau sa ii cantam.... si astea se schimba la fiecare 2 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

La multi ani, Mihnea!!! Sa cresti mare, sanatos si fericit!

Otilia, bine ai revenit

Oana, suntem bine, Andreea e in a treia zi de gradinita, n-a plans deloc nici azi cand am lasat-o acolo. Sunt curioasa cum va fi, astazi o ia soacra-mea la 11. De saptamana viitoare vreau sa o las pana la 1, sa aiba acelasi program ca si Bogdan si din toamna vreau sa o las pana la 4 si pe Bogdan la afterschool pana la 4.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Nick! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

La multi ani, Mihnea! Sa ai parte doar de lucruri frumoase! (cum de am uitat ieri.... )

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mh

Hello!

ANAELA Felicitari! Sa va traiasca!
Carla Felicitari! e anul baietilor din ce am vazut eu si prin spital si prin parc
Multumim si noi pentru urari. In alta ordine de idei, am si eu noutati, sunt pe sala de nasteri la medlife . Deocamdata ma scolesc, singura pr. e ca nu mai am timp chiar de nimic in conditiile in care tre sa fiu si la job si la serviciu si la spital.
Pana acum nu am apucat nici o nastere naturala, numai cezariene.
Undeva prin martie o sa plec cateva saptamani cu o bursa in Norvegia, sper sa fiu tot pe obstetrica.

Va pupam,

Mh cu Ania si Irina

mh

uau, MH - felicitari!

(am intrat intai pe ultima pagina si citind mesajele eram tare nedumerita care e treaba cu tine si cu cezarienele, credeam ca.....acum m-am lamurit)

LA MULTI ANI, NICHOLAS!!!

Sigur vroiam sa mai scriu ceva, dar nu ma pot concentra deloc. Am tensiunea oscilanta, cred ca asta e cauza turmentarii mele, numai ca nu am acasa niciun aparat de masurat.
Daca ma lasa Theodor poate o sa ma si odihnesc.

Ultima lui achizitie....si chiar nu stiu de unde, ca doar nu merge la gradinita, Matei nu face asa ceva...poate de la locul de joaca. SCUIPA!
Deci daca nu faci ce vrea el, nu-i dai ce vrea cand cere, nu se mai oboseste sa se smiorcaie si sa tipe, te scuipa direct. Uneori si cu mancarea in gura, cum mi-a facut mie aseara de a trebuit sa ma spal pe cap vrand-nevrand.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput