Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Il tinem sub observatie, el e mare si ne spune daca il doare ceva sau daca simte ceva ciudat. Eu il tot intreb daca il doare capul.

Pana acum s-a comporatat normal.

Eu ma indoiesc ca a fost o lovitura foarte puternica, el a cazut din picioare nu de undeva de sus si nu s-a lovit de nimic tare. Cred ca s-a zdruncinat tare si in plus nu mancase mare lucru in ziua aia.

Cred ca era si obosit ca se trezise dimineata la 7, la 8 am fost intrt-un parc si am lansat rachete apoi am facut un traseu de 2 ore pe un deal din apropiere. Sper sa fie ok si de acum incolo.

Voi ce mai faceti?

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vai Oana, ce patanie. Poate era mai bine sa ii faca un RMN, chiar daca nu a mai vomitat. Macar erati linistiti. Cand ne pui filmulete noi?

Buna dimineata? Cate o cafea doriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu cate 2!!! Nici nu am inceput bine ziua si m-am nevrozat cu cineva care ma tzepuieste cu banii de mai bine de o luna, azi trebuia sa ne intalnim la 10 si dupa sfertul academic sun...."vaaai, a intervenit o urgenta si am plecat din bucuresti" si asa urgenta mare a fost ca nu a apucat sa sune.....iar eu m-am dus la intalnire cat de rau imi era, chiar m-am oprit intr-o parcare sa imi revin putin ca imi tremurau mainile si ma lua ameteala.
Am dormit 5 ore si am si mancat dimineata, ou de tara, branza, o rosie si un castravete....clar nu imi prieste viata sanatoasa!

Oana, ai dreptate, s-ar putea sa fie de la oboseala accentuata de o eventuala sperietura.

La multi ani MIHNEA!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Dici, multumimmmmmmmmmmm!

Fac cinste, de toate pentru printul meu mic si deosebit, astazi la 10.35 acum 2 (DOI) anisori a vazut lumina zilei (noi abia maine implim 2 anisori de cand ne-am vazut, ca au uitat sa mi-l arate dupa ce l-au scos...erau grabiti sa il duca la terapie).

Dupa cum va spuneam pe FB, el sarbatoreste cu muci si de azi dimineata si febra usoara...sper sa ramanem doar la atat !

OANA, ce patanie ! sper sa nu fie nimic grav, sunt atat de imprevizibili copii astia!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani, Mihnea!!! Sanatate multa!

Ioana, mie imi place si pe FB si aici, dar nu stiu de ce nu mai scrie lumea aici ...

Oana, urata intamplare ... baiatul!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!! ma mai tineti minte? caci eu nu v-am uitat, dar nu mai apuc sa deschid si calculatorul...

in primul rand urez un sincer LA MULTI ANI!! tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit deja doi anisori!!! in al doilea rand, multumesc din suflet celor care si-au adus aminte si de noi, pe 20 mai, cand matei a implinit 2 ani.

de cand am inceput munca, de aproape 3 saptamani, nu mai am timp de nimic. nu am citit mai nimic din urma, nu mai stiu ce se intampla in stup. am vazut ca ati facut un mic stup si pe fb, din pacate eu nu am cont acolo, asa ca nu va pot urmari. doar aici.

Mergi la inceput

oana, urata intamplare. bine ca nu a mai vomat. poate era bine sa-i fi facut si un rmn, pt linistea voastra.

dicirstea, frumoase cadourile pt baieti.

serialbastre, cum mai e cezara?? a trecut raceala??

strunfita, serialbastre, beca, dicirstea, va multumesc pt urarile de ziua lui matei!!

beca, e destul de greu la munca, mai ales ca am clasa a VIII-a, cu admitere, cu o multime de sedinte cu parintii in aceasta perioada, cu pregatirea dosarelor pt inscriere, cu evaluarile nationale si tot asa. cand ajung acasa, ma ia matei de fresh, se tine numai dupa mine. cu mine vrea sa manance, sa se joace, eu trebuie sa ii schimb pampersul. cred ca imi simte lipsa destul de mult. dar asta e, se va obisnui el. si in plus, nu mai e mult pana la vacanta.
voi ce faceti?? cum mai e rebeca cu manuta?? ce mai faci bun de mancare?? mi-i dor sa mai citesc pe forum, imi lipsiti fff mult.

trimit si sper sa si revin

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHNEA, sa fii sanatos si frumos!! narcisica, sa va traiasca comoara si sa va bucurati de ea!!

anaela, FELICITARI pt micuta sonia!!! sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa!! cum te simti??

beca, am vazut pozele. aveti 3 copii absolut superbi!! sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!!

narcisica, multmumesc de urari!! s-au rezolvat probleme intre voi?? nu lasati problemele sa va atinga familia.

beca, present!!! am intrat sa semnez condica.

oana mvt, multumesc de urarile pt matei!!

dicirstea, si totusi, de la ce ti-a fost rau?? oboseala acumulata?

am ajuns la zi cu capitolul acesta. pe cel din urma nu mai am timp sa-l citesc, tre sa-mi pregatesc materialele pt maine, la sedinta cu parintii, tre sa fac procesul verbal, etc
dar sper ca macar la 2 - 3 zile sa mai intru pe aici.

o zi cat mai buna va doresc!!

Mergi la inceput

laurraa, ce mai faceti??

alynta, felicitari pt job sotului!! ce fac copiii?? ce la mai pregatesti bun de mancare?? parca tu ai scris la un moment dat, la buburuze, ca ai facut copiilor un fel de mici din carne de pui, nu?? vrei sa mai scrii reteta o data??

ertina, voi ce mai faceti?? ce face athina?? merge singurica, asa e??

beca, acu am citit ca micutul vostru are dermatita atopica...unde se manifesta si cu ce=l dati??

andata, ati fost cu fata la doctor?? ce are?? au trecut petele?? sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hello!

ANAELA Felicitari! Sa va traiasca!
Carla Felicitari! e anul baietilor din ce am vazut eu si prin spital si prin parc
Multumim si noi pentru urari. In alta ordine de idei, am si eu noutati, sunt pe sala de nasteri la medlife . Deocamdata ma scolesc, singura pr. e ca nu mai am timp chiar de nimic in conditiile in care tre sa fiu si la job si la serviciu si la spital.
Pana acum nu am apucat nici o nastere naturala, numai cezariene.
Undeva prin martie o sa plec cateva saptamani cu o bursa in Norvegia, sper sa fiu tot pe obstetrica.

Va pupam,

Mh cu Ania si Irina

Mergi la inceput