Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Scz pt ca n-am mai dat pe aici, dar... mi-am petrecut timpul cu puiul meu drag si nepotelele sosite din germanica pe neasteptate . Si uite-ma asa intrata intr-un mini CO si petrecut cu fiintele cele mai dragi din viata mea.
Ce pot sa va spun e ca am un copil teribil de intelegator. Spune ca "mami mege a sivici ia banii mie bu (masina) maee" nu mai plange dupa noi, dar plangem noi ff mult dupa el.
Azi cand am plecat n-am avut puterea sa-mi iau la revedere de la el si l-am culcat. El s-a trezit apoi binedispus, a intrebat de mami si i s-a spus ca am plecat la seviciu si apoi s-a luat cu joaca fara alte comentarii . Dar eu si sotul am plans cca 30 km fara sa ne spunem unul altuia ceva, abia am reusit sa ne stapanim.
Cred ca cel mai greu ne este noua.
Razvan vb din ce in ce mai mult si mai corect, ziua sta fara pampers si incercam sa-l invatam sa spuna (inca n-am reusit dar perseveram) a inceput si sa mai manance, dar pot sa spun acum dupa ceva absenta ca mi se pare acelasi dolofanel (cand era langa mn nu mi se parea asa ), dar tot scumpul mami a ramas.
Cand am sa am ceva timp am sa pun si cateva poze.
Va pup pe toate si urez tuturor celor ce si-au serbat ziua de nastere si nu le-am putut ura, un calduros LA MULTI ANI cu multa sanatate si un brat mare de
pt fiecare, dar mai ales un mare pt fiecare ingeras.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele! Ne-am repatriat, inca nu ne-am revenit cu somnul, nu mai zbor ever cu Blue Air-ul, dupa ce ca era programat sa aterizeze in Bucuresti la 23:55, a intarziat 3 ore si ceva, asa ca am stat cu teroristele mai mult de 6 ore in aeroport. Si la plecare vreo 90 minute a intarziat.

La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit 2 anisori!

Nu v-am citit, nu stiu cand apuc sa mai scriu, s-au adunat o multime de treburi si mai mari si mai marunte, dar care ma consuma fizic si psihic.
Va pup si sa auzim numai de bine. Poze vor fi pe FB la un moment dat... nici nu le-am scos din aparat.

Uitam sa zic, inainte sa plec am slabit 2kg intr-o saptamana pe motiv de lipsa de apetit si somn, apoi in 2 saptamani am pus 1kg inapoi, per total sunt in grafic.
Si nu mai schimb semnatura, azi am implinit 14 saptamani, maine intru in 15. Ce mai trece timpul...

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!!! CRIS, sa va creasca teroriciul mic sanatoasa! Si sa aveti multe bucurii si norooooc... cat casa!

LA MULTI ANI KARINA!!

Noi am fost si astazi plecati, ne-am intots pe la 9 acasa. Acum dorm toti copiii, urez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani Sebastian!!!

La multi ani Karina si Miruna!

Noi am fost azi la "tzic" = circul Orlando. Nu a fost cine-stie-ce, doar de antrenament pntru Theodor, sa-l vedem cata rabdare are, daca sta cumnite...sa-l pregatim pentru alte activitati acre cer atentie.

Inaintea unui moment artistic mai tensionat, ca sa zic asa, trebuia sa se catere o tanti pe o sfoara atarnata de tavan si sa faca ceva acrobatii, in linitea salii Theodor, cu vocabularul lui modest dar rasunator....."cai, cai" = cazi, cazi, dar cand mister Orlando a inceput sa se catere pe niste paie la vreo 5m inaltime deja Theodo s-a speriat si dadea si din maini si din cap "nu-nu-nu, ninea nu, cai-cai" si ba se catara pe mine sa il strang in brate, ba vroia jos in arenaa sa-l traga de maneca pe ninea...a fost terbibil de haios.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Sebastian! Sa fii fericit, sanatos si voios!

Cezara e la cresa, eu invart trei hartii pentru scoala. S-a imbolnavit si tati, sper sa nu o ia iar pe Cezara.

O zi frumoasa tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata ?

multumim pt urari! de chefuit nu am chefuit inca..abia simbata :)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Ce liniste aiciiiiiiiiiiiiiiiii !

Multumim pentru urari!

Pentru cine nu le-a vazut pe FB https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174858229234543.46480.100001311008003&l=d87ba64059

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174221329298233.46254.100001311008003&l=c03dd6c84a

DICI, ne-ati luat la vocabular ! Felicitari!

MIRUTA, nu am primit nici o instiintare, dar nici prima data nu am primit nimic, formalitatile au fost indeplinite, asteptam acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata! o cafea maaaaaaaare pt mine si pt cine doreste...imi pica ochii in gura..

narcisica ce frumos ati petrecut! mie mi tare teama sa nu vina ploaia peste noi simbata...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
La multi ani copilasilor! David e de ieri internat la spitalul de copii "Sf Maria". E prima experienata de acest fel si nu e una tocmai placuta... A facut o otita accentuata. Sambata a debutat cu o conjuctivita(asa credeam ca e) urata. Ii curgeau ochii ca la pisica. Dar de fapt era infectia ce o avea. E pe gentamicina injectabil. Sta mama cu el.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani tuturor copiilor!!!

Alynta, sanatate multa lui David

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput