Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, multa sanatate lui david
narcisa, f frumoase poze si ce dolofanel a ramas mihnea. mai alaptezi?
alice, ce misto-i naty, talentata si eleganta

la multi ani Theodor!
la multi ani Tiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

ioana am platit-o si tati sta o luna pe tusa cu sofatul au adus momentan alt sofer

sa aveti un week-end placut

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Theodor! Sa ai o viata minunata!

La multi ani, Tiana! Sa fii fericita alaturi de parinti si surioara ta! Sper ca nu fac o confuzie, parca tot fetita astepta Iubita-Tiana, nu?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata si de la noi!

La multi ani sarbatoritilor!!!

Eu nu am inceput munca ca (evident) nu am ce incepe si unde. Mi-e cam ciuda si chiar nu ma asteptam la asta..am pregatire si experienta pe juridic, banci&asigurari, real-estate si vanzari...si nici macar la un interviu nu am fost chemata. Aveam in CV rubrica aia cu salariul dorit si functia dorita..am sters naibii tot. Ai mei se bat cu pumnul in piept ca o sa ne sustina ei financiar si sa nu plec la munca..dar stiu, sunt sigura ca nu au cum sa ne ajute cu toata suma...spaniolii cu care colaboram au zis ca nu demareaza proiectul dar ca o sa-mi trimita ceva bani..dar nu au zis si cat...veerisoara din Anglia a zis ca imi lasa mie tot profitul din hainute...

In lipsa de altceva, poate ca o sa raman acasa cu Razvan pana apare ceva...putin de acolo, putin de acolo...vedem ce o iesi. Sincer, sunt la un pas de depresie cu asta..nu ma asteptam. Pana acum pocneam din degete si gaseam ce job vroiam...acum nimic.

Pe Sibiu, majoritatea firmelor care faceau angajari de juristi/care aveau juristi au facut contracte cu case de avocatura. Platesc abonamente lunare de genul 100-200-300 ron si nu le mai trebe jurist..si iaca cum am facut degeaba o facultate..,,,

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

ana, si nu te poti angaja la o firma de avocatura si tu? sau e la fel de complicat cum era si inainte (cu pile, cu practica pe langa avocatul-sef etc). iti tin pumnii sa iasa totul bine, si eu imi doresc sa muncesc pe bani (ce fac acum e neplatit), insa aici sunt inghetate angajarile deci nu am nici o sansa...

Mergi la inceput

Ziua buna si de la noi...da, e la fel ca inainte sau mai rau.

Cand am terminat facultatea o colega de a mea (ma rog, parintii ei) au oferit unui avocat celebru o garsoniera (valora aprox 30.000 euro)si respectivul nu a fost incantat de plocon. Prin urmare nu a fost luata stagiara.

Eu cu avocatura am fost ca in bancul ala..cand fu tache, nu fu tica...

In primul an dupa absolvire, taxa de examen era 5000 ron pt baroul Sibiu ..nu aveam nici banii (ca doar ce ne luasem casa), nu aveam nici avocat care sa ma ia stagiara pe bani sau pe gratis.

Anul 2-- aveam banii, dar nu aveam avocat care sa ma ia.

Anul 3-- aveam banii de examen, aveam ceva si de "plocon", gasisem si avocat. M-am apucat de invatat , mi-am luat tot ce trebuie pt examen si....aveam un chirias in burtica de care inca nu aflasem. Cand m-a anuntat ca este acolo si eu am anuntat mai departe nu m-a mai vrut avocatul...(ca de..ce sa faca cu o mamica in devenire). Nu am vrut sa renunt la pretioasa sarcina cu Razvan pentru cariera si stiu ca am luat cea mai inteleapta hotarare.

Acum, iar sunt de unde am plecat...in schimb am devenit jurist definitiv si poate ma arunc la un examen de admitere in avocatura si nu mai trebuie sa fiu stagiara nimanui. Trebuie sa consult legea ca se schimba de la an la an. Dar, si pe partea asta sunt minusuri mari... nu te stie nimeni...deschid birou de avocatura si...astept:)

Va las, ca mi-as descarca sufletul la voi...pana seaca toate gandurile negre, dar nu vreau sa va impovarez .

Maine mergem la spital pentru investigatii.AM emotii..imi vine sa fug..nu stiu ce sa pun in geamantan..cum sa dau spaga..nu cunosc pe nimeni.
----------------------------------------------------------------------
Bancul
Tica si Tache aveau o papetarie numita "Gaurica". Intra intr-o zi un client si il gaseste pe Tica la tejghea.
-Buna ziua, zice clientul .
-Buna ziua, raspunde Tica.
-Tus aveti?, intreaba clientul.
-Avem, raspunde Tica, dar nu pot sa va servesc daca nu-i si Tache. Veniti maine.

Vine a doua zi clientul si il gaseste pe Tache la tejghea.
-Buna ziua, zice clientul
-Buna ziua, raspunde Tache.
-Tus aveti? intreaba clientul.
-Avem, raspunde Tache, dar nu pot sa va servesc daca nu-i si Tica. Veniti maine.

Vine si a treia zi clientul. De data asta constata fericit ca la tejghea erau si Tica si Tache.
-Buna ziua, zice clientul.
-Buna ziua, raspund Tica si cu Tache.
-As dori o sticluta cu tus, cere clientul, fericit ca in sfarsit va putea cumpara tusul mult dorit.
-Ne pare rau, raspund Tica si Tache. S-a terminat....

Atunci clientul nervos izbucneste:
-Cand fu Tica, nu fu Tache, cand fu Tache nu fu Tica, cand fu Tica si fu Tache nu fu tus la "Gaurica"!

Mergi la inceput

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Anaaa senchiu, stiam vorba asta (varianta prescurtata ) dar nu stiam de unde vine
Imi pare rau pentru situatia asta, te-ai gandit sa te faci mediator? Am inteles ca au succes.

Multumim si noi de urari, felicitam albinutele sarbatorite Cezara si Tiana

Eu sunt putin cam suparata...ne-au spart boxa de la subsol si ne-au furat nici mai mult nici mai putin decat bicicleta lui Matei...cine naiba ar putea sa faca asa ceva??
Bine..pe langa alte lucruri...dar si bicicleta de copil? Nu va mai spun ce plange dupa ea, ca ocmai ce isi descoperise pasiunea.
Si bineinteles ca din 11 blocuri din complex fix al nostru nu are camere de supraveghere

Vineri mi-am dat si eu demisia de la actualul "fost" servici. Mai am luna aceasta, in care voi primi ultima indemnizatie, sa inchei cel putin 10 contracte, ca sa pot umple golul lasat de indemnizatie...sa vad daca ma descurc.
Am mai facut vineri o tentativa, dar mi s-a spus clar "fara probleme legate de copii", colega mea cu copil si l-a lasat la mama ei si il ia vinerea, pentru ca nu il putea duce/lua de la gradinita.
Numai ca eu am 2, cum sa ii impart? Iar salariul nu mi-ar fi permis sa angajez pe cineva nici macar pe post de caraus.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

:))) Dici, hai sa-ti spun una din ciclul cand fu TICA..etc

Cand am terminat facultatea m-am angajat la una din firmele de renume ale orasului. Eram cea mai tanara si 2 luni cat am lucrat la ei, am fost cea mai tare (sau asa ma vedeam eu)...nu am pierdut niciun proces si am fost prima din promotie care a intrat intr-o sala de judecata. Vai ce tare ma vedeam/credeam cand in fata mea era judecator vreun fost prof sau adversar ...

In fine, dupa 2 luni fix in ziua un care m-am intors din luna de miere (intrziasem o zi) tante care era directoare (o proasta si o inculta) a venit si mi-a zis ca daca mai vreau salariu, o sa fiu si secretara si "jurista" ca oricum, frec menta si nu am procese zilnice...In fine, m-am certat cu ea, ea cu mine..mi-am dat demisia si am plecat.

Distinsa, mi-a desfacut disciplinar contractul de munca fara sa respecte pasii necesari...eu de indata ce am aflat, i-am dat in judecata ...si m-am judecat cu ei nene...aproape 1 an si ceva.

Si acum, povestea din ciclul cand fu tica, nu fu tache...imi cautam de lucru. Aveam experienta 2 luni ca jurist..si treceam asta in CV..firmele mari imi spuneau ca asta nu este experienta in domeniu..deci PAS....primaria & alte instututii ale statului spuneau ca nu ma pot angaja ca oricum aveam o concediere disciplinara la activ si nu se prea pupa "debutant" cu experienta mea.

Altii au zis ca nu ma angajeaza ca sunt un om periculos "auzi tu, o mucoasa de pe bancile scolii sa dea in judecata ditamai firma"...si in cele din urma..gasesc pe unii care nu aveau treaba ca mai lucrasem, ca nu aveam suficienta experienta..nu au avut probleme ca mi-am dat in judecata fostul angajator ..DAR, ESTI TANARA, PROASPAT CASATORITA..NE POTI TRANTI ORICAND UN COPIL SI NE LASI BALTA!!!!

Cu mediatorul, cred ca ar merge treaba intr-un oras mai mare ca Sibiul sau ..habar nu am. In 2009 cursul costa 1000 euro, am fosti colegi care stau pe tusa ca nu se inghesuie nimeni.

Cam atat..

EDIT: cum se spune/ce se face cand se da o "atentie" de natura financiara unul DR/asistent/etc. Ce sa zic? Poftiti de la noi plicul asta sa aveti grija de noi? sau..."Va multumesc si bag banii in halat?" cum ca nu stiu..(va rog sa nu radeti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ana, pai si nu ai castigat procesul cu fostul angajator?

Cat p[riveste "modalitatea de a da".....grea treaba....daca ai sti cat de greu mi-a fost si imi este si mie, mai ales ca era impotriva principiilor mele.
Am zis ca n-o sa dau ever-never, iar daca mi se cere vin cu pro-tv-ul sau cu camera ascunsa.
Cel mai usor am dat cand a fost din recunostinta. Am multumit simplu si am dat. Dar pentru ca nu mi s-a cerut

Cum dai la coafor/cosmetica? Procedeaza la fel.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput