Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele

Oana a fost bine la munca dar si greu ca eram numai cu gandul la razvan dar asta e mergem inainte azi noapte m-a tinut de mana toata noaptea :) acum am vorbit la tel si striga mamamaaaaaaaa!!!

va pup sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

LA MULTI ANISORIprintesa cu nume atat de frumos CEZARA! Sa aduci numai bucurii parintilor norocosi cu o fetita atat de cuminte ! Andreea, cum e la scoala ?(Astazi e si ziua surioarei mele, in vara are gradul 2 si apoi se apuca si ea de bb )

CLODY,bafta la munca! Dudu e baietel mare!

ANCA, bine ai revenit! Mai povesteste-ne de fete.

ALINA, sanatate multa lui David. La Buc nu mai dau drumul cu branula acasa, din cate stiu eu.

ANA,OANA Mihnea e dependent de calc - clipuri cu desene de pe Youtube, tocmai a avut o criza urata de jelit ca sa ma convinga, de obicei nu ii merge, dar acum am cedat...

IOANA, sa va fie de bine plimbarea in Ardeal, mi-e dor si mie de acele locuri.

Noi am scapat de muci cu automedicatie alopata. Am facut aseara pancakes pentru copii (prietenii nostri cei mai apropiati au un baietel cu 2 luni mai mic decat Mihnu), ei s-au jucat, interactioneaza din ce in ce mai mult, s-au certat pe jucarii, Tudor care e foarte avansat pt varsta lui il striga pe lenesul meu si a reusit si el sa ii raspunda, se amuzau copios si noi pe langa ei.

Nu-s prea coerenta, am dormit foarte putin azi noapte...pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

narcisa si razvan e innebunit dupa calc dar acum nu are cine sa ii mai puna maimu vede maimu face sau mickey mouse asa ca :) dar la fel daca ii spun ca s-a stricat e jaleeeeeee

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani, Cezara!!! Sanatate si numai bucurii!!!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI! Cezara, sa cresti mare si sanatoasa!!!!

Clody, ce0ati facut cu amenda aceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

LA MULTI ANI, CEZARA!sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

oana multumesc de intrebare. Eliza e bine cu bunicii. in continuare nu plange cand plecam, doar duminica trecuta inghitea in sec cu tristete, dar n-a plans. si-a facut un obicei sa nu mai doarma la pranz duminica, sambata doarme un pic in masina in preumblarile noastre, iar vinerea doarme numai putin, e nerabdatore, stie ca venim. vorbim la telefon foarte des, de cele mai multe ori la inceputul convorbirii imi zice pa=pa-pa si-l cere pe tati. aseara mi-a zis sa-i aduc un dvd cu pit, minnie si greierasul (nu s-a mai uitat de mult la desenele de pe acest dvd, dar se pare ca i s-a facut dor.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna ziua!
Multumim pentru urari, ieri ne-am petrecut frumos, descarc pozele acus-acus. Cezara s-a bucurat de cadouri, adultii de tort si alte delicatese ....

Azi am fost la scoala, am inceput cu o zi scurta, ca vinerea am doua ore. Naveta e cam grea, aproximativ o ora dus, o ora intors si e cam scumpa. Teoretic, macar o parte se deconteaza, dar colegii inca asteapta decontul ptr aprilie. Cam nasol...

Cam atat de la noi ... un sfarsit de saptamana cat mai frumos !

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

helau fetelor, dragele mele
...iaca am catadicsit sa va scriu si eu 2-3 cuvinte... cu iertarie de rogoare ca n-am mai intrat, dar nici n-am mare lucru sa va spun si nici starea necesara, din pacate
ultima noutate este ca suntem la capitolul INTARCAT si e foarte greu...desi Natalia s-a dovedeit un copil nemaipomenit de intelegator si cand spun asta, chiar m-a lasat si pe mine cu gura cascata cat de bine ma intelege...numai ca la somn si mai ales noaptea e jale...mi se rupe inima de ea, plangem amandoua si adoarme in cele din urma suspind dupa tzitzi ei draga
in rest, tot prost cu serviciul, o tragem de coada, cautarile sunt tot zadarnice deocamdata...
asta e...vad ca voi sunteti tot pe baricade si ma bucur sa va gasesc pe-aici...
ma duc sa citesc despre voi, stiu ca mai avem un samburel in stup, al Carlei, evident ...dar vreau sa mai stiu noutati!
Ana, tu ai inceput serviciul? stiu ca-ti era groaza de momentul asta...

cu Nata nu am poze recente postate, dar va las un film de la nunta lui nana-su, de saptamana trecuta, sa vedeti dansatoarea lu' mama si-a lui tata!
http://www.youtube.com/watch?v=ouWdENUzCOY

va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

DICI, cu miiiii de scuze pentru intarziere LA MULTI ANI lui Theodor !! Sa creasca mare, sanatos si baftos!

LA MULTI ANI si Tianei Maria de iubita_tiana care nu a mai dat deloc pe aici...

Ce e linistea asta in stup ??

Mergi la inceput