Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83
..DAR, ESTI TANARA, PROASPAT CASATORITA..NE POTI TRANTI ORICAND UN COPIL SI NE LASI BALTA!!!!

si tot femeile sunt criticate ca cica suntem egoiste si nu mai facem copii aici daca ai copil si mergi la un interviu pt un job primul lucru care esti intrebat este daca ai cu cine sa lasi copilul cind e bolnav le e frica ca stai mai mult pe acasa decit la munca daca ai copil mic...bineinteles ca doar femeile sunt intrebate chestile astea, barbati nu chiar daca si mama SI tata au dreptul la 10 zile de concediu pt ingrijirea copilului bolnav/an..ca ce se fac ei daca esti sunata de la gradi si tre sa pleci in momentul acela pt ca are copilul febra 40° ..dar si daca dupa CIC nu te intorci cit de cit repede la munca cum arata in CV? "gauri" de lunga durata in CV nu vrea nici un angajator sa vada si uite asa ma ia cu niste draci de mor..pt iti dai seama ca daca am 2-3 copii nu ma angajaza nimeni

fetele si eu am faza taaaaaaare nasoala deocamdata...dar imi revin eu ca nu am de ales nu?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Profit ca dorm copii sa va scriu doua randuri.
Azi a fost externat David. Am trait o experienta neplacuta cu totii. Copii au suferit fara fratele lor, la fel si el fara dansii. Noua ne-a fost greu sa-l stim acolo, sa facem naveta la spital. Cei de acolo nu au acceptat sa-l tinem acasa si sa-l ducem la tratament. Mi se rupea inima cand plecam de la cel mare si plangea ca vrea acasa...
E primul contact cu spitalul in patru ani. Ne-am dat seama ca trebuie sa ne gasim un pediatru pentru copii. Baiatul a fost tratat de otite repetate si pe alta parte i s-a scazut imunitatea, s-a anemiat rau, are si carente de calciu.
Ne pregatim sufleteste pentru ziua lui(27iunie). Ne spune ce jucarii sa-i luam- ne arata in oferte, sa-i facem tort ne cere si " sa facem focul"=gratar!
Maria mananaca bine. Se taraie in 4, nu-i prea iese, se rostogoleste, zice :"mama"' "tata" "Apa", "bebe". Dimineata face kk si pishu la olita! Nu are inca dinti, si sta agatata de mine aproape tot timpul.
Matei imi "spala" mereu vasele. Azi lua cu mana apa dintr-o cana murdara si se uda pe cap. Bea apa si scuipa pe el. Il schimb si de 2-3 ori pe zi.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sara buna dragele mele...

Va citesc ori de cate ori am putin timp liber, dar nu reusesc sa va scriu nici macar 2-3 randuri si tare rau imi pare ca nu mai pot tine pasul cu voi.

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI TOATE CELE BUNE SARBATORITILOR(nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva)

Despre noi ce sa va zic, suntem bn sanatosi, lui Razvan ii este ff bn la bunici, vb din ce in ce mai bn si mai clar si fff mult. Nu-i tace gurita. Nu mai plange dupa noi, dar nici noi n-am avut pana acum puterea sa plecam lundu-ne la revedere de la el. Asa ca il culcam de pranz si apoi plecam. Cand se trezeste intreaba de mami si mamaia ii spune ca am plecat la serviciu, iar el se ia cu joaca. Vb la tel, e asa de dulce
sper sa-mi fac timp sa va pun cateva poze ca sa vedeti ce bn ii merge la tara. Toata ziulica sta in piscina de cand face oci si pana se culca. A inceput sa-i faca lui mamaie figuri la imbracat ca nu-i pace ce vrea buni, ci doar ce-i place lui. Nici de incaltat nu vrea orice, adora in schimb niste "pupuci" si ar vrea sa merga oriunde cu ei
Apropo de ce spunea si Ema cu incaltamintea. La fel face si al meu, doar ca el traieste pe picior mare, poarta deja 26
Nu l-am mai masurat acum in ultimul timp, dar cred ca a facut metrul, am deja flacau mare
As avea atatea sa va spun despre el ca nu mi-ar ajunge timpul pana la ziua

Va pup si sper sa revin curand cu poze.
Sanatate multa voua si celor dragi voua, dar mai ales puiutilor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata....

ne mai tineti minte...?

incep prin a va face cinste cu ce va doreste inimioara....Teroristul mare trece de la faza de bebelus la cea de baietel...

sa va spunem cate ceva despre noi.... trecem prin faza (sper cel putin sa fie o faza doar) "cu mama-cu mama!", orice sa faca cu mama, mama sa-i schimbe pampersul (olita o avem de decor, e la raionul jucarii , nu sta nici imbracat pe ea ), mama sa-l schimbe de haine, sa-i dea sa pape, etc, noroc ca afara merge cu tanti fara sa ceara "cu mama" .... vorbeste toata ziulica, repeta dupa noi, dar si dupa tanti (stie cateva cuvinte in chineza, nu spune vreau lapte ci "vreau niunai" (niunai=lapte)), te intelegi cu el, poceste unele cuvinte, ii asa de scump (lopatica="lopacatica" ). Zilele astea o sa mergem la controlul de 2 ani, sa vedem cate kg. si cati cm. avem...]

teroristul mic, Dragos, azi nu a vrut sa doarma decat la mine in brate...., am avut vreo 3 tentative de a-l muta in pat, cum ma ridicam cu el, cum facea ochisorii mari-mari....asa ca stau imobilizata cu el in brate, noroc ca Radu doarme la el in camera si sigur doarme 3 ore....

sper sa fiu mai activa de acum in colo....

tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit 2 anisori, sa cresteti mari sa fiti sanatosi, cuminti si fericiti!!

o zi buna tuturor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

radu-deian

Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

radu-deian

Sebastian

saru mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani, Radu-Deian!!! Sanatate si multe, multe bucurii!!!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

La multi ani, Radu-Deian!!! Sanatate si multe, multe bucurii!!!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

saru mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna ziua, mamici

Sunt si eu o mamica de mai-iunie 2005 si de mai-iunie 2008 si voiam sa va intreb daca sunteti cumva in cautarea unei bone. Baietelul meu cel mic va merge la gradinita in curand si bona noastra ramane libera. Am fost multumita de ea in cei doi ani de cand este la noi. Precizez ca suntem in Bucuresti si doamna ar prefera sa lucreze undeva mai in nordul orasului, ca sa nu fie foarte departe de casa. Este nefumatoare, calma, vesela, experienta de 5 ani ca bona. Daca va intereseaza si alte detalii, puteti sa-mi dati mesaj privat sau pe messenger.

La multi ani puiutilor aniversati de mai-iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Relusha, chiar m-am gandit la voi cand am obs ca se apropie ziua lui Radu, trebuia sa iti faci aparitia! Multumim de tratatie! LA MULTI ANISORI samuraiului mic. Nu ati ramas in Ro? Cum e viata de dupa catrastrofa ? Daca ai cont pe FB, suntem si acolo ca grup . Numai bine la intreaga familie dulcica; niste poze nu ne poti arata ?

FLO, te-ai intors de la mare ??

ALINA, imi pare bine ca ai ajuns si tu la acesta concluzie, eu ti-am sugerat imunizarea in mai multe randuri ! Sanatate multa tuturor.

ANA MICU, sper sa se aseze lucrurile in cel mai frumos fel posibil pentru voi!

DICI, ce patanie !?? Numai boxa voastra a fost sparta ? A vizat cineva fix anumite lucruri posibil...paza nu este la complex ?

Noi suntem bine, la etapa lui NIU si putin cam agresiv, saluta copii in parc cu o palma, sram mult pe afara, vorbeste tot pe bebelushasca dar parca ne intelegem mai bine cu el, e mult mai cooperant, plange cu suspine atunci cand isi doreste foarte mult o chestie pe care stie ca nu are cum sa o obtina altfel, s-a reindragostit de carucior (fericirea mea ca ne putem deplasa usor). De dragul mancarii a mai invatat si el un cuvant UOU-UOU-UOU, il inteb daca ii este foame si imi raspunde "uou-ou"; nu mai pot folosi cuvantul in alte contexte pt ca i se casuna pe frigider si urla sa isi scoata ou sa manance

Pupici

Mergi la inceput