Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
oana_MVT spune:
La multi ani Ruxandra!
La multi ani Karina!
La multi ani Miruna!
La multi ani Sebastian!
La multi ani Cezara!
La multi ani Theodor!
La multi ani Tiana!
La multi ani Radu!
Sa cresteti mari si sa fiti santatosi ca frumosi sunteti deja.
Stiu ca merit bataita ca sunt tare in urma cu urarile. Iertare pleaseeeee
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Ana iti simt frustrarea si durerea, cand citesc ce scrii tu mi se face pielea ca la gaina ca imi amintesc momentele de cosmar pe care le-am trait eu. Eu tot Drept am facut in Romania si am lucrat intr-o firma si intr-o primarie intainte sa plec. Am urat fiecare minutel din “cariera” mea. Cred ca eram bolnava de nervi pana acum daca trebuia sa imi cladesc o cariera in domeniu. Cel mai tare m-a durut nedreptatea si lipsa de respect fata de om. Daca nu aveai bani multi, mult mai multi deca eu si parintii mei puteam sa adunam vreodata, nu aveai nici o sansa sa intri la un avocat. Persoane care nu stiau diferenta dintre Drept Civil si Drept Penal au fost luati imediat dupa facultate sub aripa unor avocati sau notari pe baza de influenta si bani. Mi-a fost tare greu sa accept situatia asta.
Aici nu te intreaba la interview daca ai copii sau ai de gand sa faci sau daca ai cu cine sa ii lasi cand se imbolnavesc. Insa, te intreaba daca iti folosesti toate zilele de medical pe an si daca esti punctual. Trebuie sa raspunzi sincer la intrebari ca pot sa sune la locurile de munca anterioare si sa verifice. Cineva de la resurse umane mi-a spus ca intrebarea pe care o pun noii angajatori e “Ai reangaja persoana respectiva?” Raspunsul la intrebarea asta spune multe fara prea multe detalii.
Ana eu sper sa iti gasesti job cat mai curand si sa lucrezi cu oameni cu capul pe umeri.
SoriLea spune:
LA MULTI ANI RADU - DEIAN sa cresti mare sanatos si norocos.
Fetelor am pus poze pe mail-ul comun.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
oana_MVT spune:
Sa va mai spunem cate ceva de noi. Am avut un weekend super busy. Vineri seara de la 5:30 la 9 am fost cu Tudor la o competitie de matematica.
Sambata dimineata la 9:45 eu si Tudor ne-am infiintat in fata unui magazin Tudor si colegii lui de la Scout au vandut bilete pentru spalat masina. Profitul e pentru Scout. In timpul asta Eduard si bunicii erau la o cafenea peste drum. Am stat la magazin pana la 2 cu o mica pauza cand am fugit sa ii duc pe bunici si pe Eduard acasa. Tudor a vandut 21 de bilete. In total toti baietii au vandut 145.
La 4:30 eram cu totii in masina incarcata cu de toate pentru camping. Am ajuns la camping la 5. De la 5 la 11 a fost o continua distractie pentru copii. Eduard nu a stat intr-un loc nici 5 minute. Cand ne-am bagat in cort am crezut ca Eduard va cadea ca un erou dar el avea chef de distractie. A trebuit sa il adormim afara privind stelele.
Tre sa plec la un meeting.... revin
LauraOana spune:
neata! am nervi ca nu merge facebook-ul la mine...deci nu pot sa intru sa vad ce ati mai scris
sa povestesc si eu unpic de sebastian? dupa cum vam zis de 1 luna merge la gradi..a inceput sa rupa deja si cuvinte in limba germana..deci la cele 20 de cuvinte in romana a inceput sa zica "uite" pe germana..sotul sia dat seama..eu nici nu m-am prins ce bombane el acolo inrest vb muuuult pe limba lui, dar incet incet incepe sa repete cuvinte dupa mine..pina acum nu facea asta..puteam sa-i repet un cuvint pina ma faceam neagra ca el nu incerca sa repete..de nu i-am repetat numele lui de 10 de mi de ori..si tot degeaba..daca il intreb cum il cheama el imi raspunde "doi"
relusha chiar cum te descurci cu amin2? si cum se uita chinezi la voi ca aveti 2?
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
andata spune:
Va pup si aici pe toate, desi nu am timp nici sa citesc si nici sa scriu.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Relusha spune:
Buna dimineata,
narcisica, multumim frumos de urari.... viata aici nu s-a schimbat cu nimic, nu par a fi afectati de ce s-a intamplat in Japonia, speram sa nu vedem asta peste 10-15 ani.... FB nu merge in China, alt site restrictionat.... la noi oul e "citaa" (alt cuvant chinezesc....)
oana_MVT, saru mana de urari.... a fost un weekend plin, dar frumos
SoriLea, saru mana de urari.... din pacate eu nu stiu parola de la mail-ul comun, asa ca nu pot sa-l vad pe Razvan
LauraOana, felicitari pentru cuvantul in germana, stai linistita ca o sa-l tot auzi de acuma in colo, chiar cuvinte pe care tu nu le-ai spus niciodata lui.... incet-incet isi da drumul la vorba.... Raducu ieri imi zicea "laaba" si l-am tot intrebat ce zice el acolo si dupa vreo 4-5 intrebari imi spune "masina claxoneaza, masina laaba" sa cad pe jos cand l-am auzit incepe sa-mi traduca . Am femeie care ma ajuta cu copii, iar chinezii casca ochii mari mai ales ca sunt 2 baietii.... se uita dupa noi, vor sa-i atinga, curiosi, deja ne-am obisnuit cu ei....
o alta intamplare de ieri, o tanti de la care ne mai luam de mancare ne-a zis ca Raducu fiind blond e deosebit de ei, dar Dragos cum e brunet si acuma negricios ca un tiganel seamana cu chinezutii micii...
ce ciuda mi-e ca nu merge FB aici....
va si sa aveti o zi buna....
merg sa vad daca il conving pe Dragos sa mai adoarma, acuma e la ora de gimnastica si misunat prin patut....
LauraOana spune:
la multi ani Athina - Eugenia si Andreea-Lorena
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Bebe Beca spune:
ATHINA, LA MULTI ANI!!! Sa cresti mare si frumoasa! Ertina, cum progreseaza fata? Cum ati petrecut astazi?
LORENA, LA MULTI ANI SI TIE! Ani frumosi si sanatosi!
ertina spune:
Buna seara abinute,
Am intrat sa ne culegem felicitarile si sa uram si noi, cu inatrziere LA MULTI ANI tuturor celor care si-au serbat ziua de nastere, cu scuze umile ca nu am putut intra sa va felicitam ' live '
Multumim ca nu ne-ati uitat : Narcisica , LauraOana , Carla , Ioana , precum si tuturor celor care s-au gandit la noi.
Sigur asteptati vesti de la noi, din pacate nu ma pot lauda decat ca face 2-3 pasi singurica si-mi cere mana...Ne-am programat la RMN pe 7 iunie, insa a fost racita si inca mai avea mucisori, a.i ne-am hotarat sa reprogramam, pe 22 iunie s-a gasit loc . Vom face si teste de sange mai amanuntite sa vedem care ar putea fi cauza puturoasei (?!) mele. In rest progreseaza pe toate planurile, insa faptul ca inca nu merge singura, nu exploreaza imprejurimile decat prin distante mici, o face sa fie in urma celorlati copii. Sper ca macar sa mergem odata cu Maria ( Alynta ), ca sa fac haz de necaz...daca va aduceti aminte asa am prevestit cand s-a nascut Maria.
Azi am sarbatorit putin in familie, urmand ca duminica s-o serbam cum se cuvine.
Uram de acum tuturor albinutelor si bondarasilor din odisee, care in curand vor implini 2 anisori, multa sanatate si LA MULTI ANI !
Din pacate nu mai intru des, avem treaba...trebuie sa va ajungem din urma