nu vrea sa bea lapte
Raspunsuri - Pagina 3
A_driana spune:
molfaie o banana sau biscuiti...dar o masa intreaga n-o poate molfaii...
ii place grisul, orezul cu lapte (de ex. daca fac orezul cu lapte mai tare, ca pt noi, el nu-l poate manca...una doua isi face greata si-l vomita)...dar nu-i pot da si dimineata si la 17 si seara tot asa ceva...
sapt viitoare merg la pediatra, o sa vad ce parere are ea...cand ii dadeam lp pe la 10 luni tot pb asta am avut-o, si ea mi-a spus sa-i dau cu cereale sau cu ceva, dar pe zi sa fie 500 ml de lactat....
Adriana, mamica pufarinului David
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana nu-i alergic la lapte...si niciodata nu a vomitat dupa ce a baut, n-a avut nici o pb... Adriana, mamica pufarinului David |
nu doar asta e simptom de alergie la lape..sunt mai multe...sau doar unele din ele pot fi..cauta putin pe net
andira spune:
Adriana - fetita mea cea mica nu vrea sa auda de biberon, ca atare nu bea nici lapte. Am incercat cu lingurita, dar n-are rabdare.
Ii dau in schimb cereale cu lapte, plus iaurt, si e suficient (plus alaptat).
Celor mari nu le dau lapte de vaca (decat cu cereale, cand vor ele), dupa ce medicul de fam mi-a zis ca nu e recomandat copiilor. Si lor le dau tot iaurt, branza, cascaval etc.
Si au calciu la limita maxima, tocmai ce le-am facut analize.
bird70 spune:
Nu exista copil care sa nu stie sa mestece. Nu e obisnuit pentru ca nu i s-a oferit constant. Trebuie sa-i dai bucati in mana sa manace el singur. Off..aveam o prietena care dadea la copil de 2 ani pasat pentru ca 'nu stia sa mestece' .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
A_driana spune:
am mai spus ca rontaie si el orice, dar nu mananca o masa asa...
ieri i-am pus pe farfurie banana si capsuni taiate bucati micute...nu a bagat nici una in gura, le-a aruncat in toata casa si atat...daca i le bagam eu in gura le scuipa afara...
banana o mananca singur si musca din ea...ieri la 17 i-am dat iaurt cu banana bucatele, iaurtul il manca si banana o scuipa afara...
Adriana, mamica pufarinului David