Pasaport electronic sau simplu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

care e treaba cu doua pasapoarte in Romania? Pot avea doua pasapoarte ambele valabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

care e treaba cu doua pasapoarte in Romania? Pot avea doua pasapoarte ambele valabile?

Marina

Nu, Marina.
De unde ai inteles asa?

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele din Bucuresti ...stiti cumva daca se primesc cereri pentru eliberare pasaport simplu electronic pentru minori si la sediul din Pipera , sau numai in Iorga ? Anul trecut i-am facut fetitei pasaport temporar si am mers in Iorga si am stat o juma de zi la coada . In Pipera stiu ca nu este asa de aglomerat , insa sun de azi dimineata sa intreb daca ne primeste si nu raspunde nimeni la informatii , iar pe site nu gasesc specificat acest lucru .

As fi recunoscatoare daca m-ati putea lamuri voi

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Conform a ce scrie pe situl de pasaporte de aici
http://www.prefecturabucuresti.ro/paapoarte/294.html

LA SEDIUL DIN SOS. PIPERA NR. 49, SECTOR 2 (8 GHISEE) SE DEPUN NUMAI CERERI PENTRU ELIBERAREA PASAPOARTELOR SIMPLE ELECTRONICE PENTRU CETATENII ROMANI CU DOMICILIUL ĪN ROMĀNIA

se pot face. Intr-adevar pasapoarte simple temporare nu se fac in Pipera.

Dar legat de sediul din Iorga: Am fost ieri dimineata tot cu pustanul si nu a fost coada, 1 familie inaintea noastra. Sunt f multe ghisee in mai multe corpuri. Personalul f amabil si prietenos, rabdator.

edit:diacritice in paragraful copy-paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Marina

Cred ca te referi la situatia descrisa aici:
http://www.prefecturabucuresti.ro/paapoarte/295.html

DACA TITULARUL DORESTE SA FOLOSEASCA PASAPORTUL ANTERIOR, AFLAT IN TERMEN DE VALABILITATE, PANA LA DATA ELIBERARII NOULUI DOCUMENT DE CALATORIE, ESTE NECESAR SA INFORMEZE LUCRATORUL DE LA GHISEU INAINTE DE DEPUNEREA DOCUMENTELOR PENTRU A EVITA ANULAREA ACESTUIA

Adica daca pasaportul meu expira in 2016 dar vreau eu sa imi fac pasaport model nou, atunci nu mi-l anuleaza pana cand nu il am in mana pe cel nou.
---
Am studiat temeinic site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Adis , multumesc ...vazusem si eu anuntul ala , dar inca mai aveam dubii pt ca stiam de data trecuta ca pt minori se depun cereri numai in Iorga . Mie imi este mult mai usor sa merg in Pipera , dar vreau sa fiu 100% ca nu merg degeaba.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput