Pasaport electronic sau simplu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Evident ca trebuie respectata legea in toate cazurile.
Insa eu am reactionat si pentru ca, asa cum v-am spus am fost foarte mirata de promptitudinea si profesionalismul celor de la pasapoarte Ilfov. Am luat de pe site actele necesare, am mers acolo cu toate pregatite si totul a decurs ca la carte, repede si totusi cu multa rabdare fata de copil.
Ma asteptam la altceva stiind ca e vorba de functionarii romani ...

Mi-a scapat ceva?Ca totusi in primul caz ne-ai relatat de sotz si nu de copil?

Lali pai e datoria lor sa fie promtzi si profesionisti in primul rind,ca sunt platitzi din banii vostri!

Ma deranjeaza prosteala cu care trateaza ei cetatzeanu roman neaplicind legea corect,dar adevarul e ca si romanului(unora sa nu fiu acuzata ca generalizez) ii place sa fenteze legea!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Evident ca trebuie respectata legea in toate cazurile.
Insa eu am reactionat si pentru ca, asa cum v-am spus am fost foarte mirata de promptitudinea si profesionalismul celor de la pasapoarte Ilfov. Am luat de pe site actele necesare, am mers acolo cu toate pregatite si totul a decurs ca la carte, repede si totusi cu multa rabdare fata de copil.
Ma asteptam la altceva stiind ca e vorba de functionarii romani ...

Mi-a scapat ceva?Ca totusi in primul caz ne-ai relatat de sotz si nu de copil?

Lali pai e datoria lor sa fie promtzi si profesionisti in primul rind,ca sunt platitzi din banii vostri!

Ma deranjeaza prosteala cu care trateaza ei cetatzeanu roman neaplicind legea corect,dar adevarul e ca si romanului(unora sa nu fiu acuzata ca generalizez) ii place sa fenteze legea!

Dana

Da, ti-a scapat. Am explicat in primul mesaj ca sotul si-a facut pasaport temporar anul trecut iar anul acesta ne-am facut toti trei, inclusiv copilul pasaportul electronic, valabil 5 ani.
Bineinteles ca e de datoria lor sa se poarte profesionist, dar, deoarece functionarii nu sunt toti profesionisti, m-am bucurat ca macar in acest loc s-a schimbat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu,deci nu mi.-a scapat,insa din felul cum te-ai exprimat am intzeles ca ai apelat la pasaport simplu si in cazul copilului!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Facut si noi zilele trecute pasapoarte temporare copiilor.
Nu ni s-a impus absolut nici o conditie, nu ne-a intrebat nimeni nimic, doar ce fel de pasaport vrem.

Inainte sa platim taxa la CEC intrebasem la pasapoarte despre asta si n-au pus nici o conditie, au spus ca facem de care dorim.

Intr-adevar se misca repede si au scos multa birocratie, practic trebuie doar taxele, certificatul de nastere al copilului si CI parintilor. Copii dupa acte si formularul de cerere il fac ei. M-a impresionat placut asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si noi ne-am facut toata gasca pasapoarte electronice,au fost gata in fix si exact 2 saptamani.Dar pe noi de la CEC ,unde am platit toate taxele,ne-au intrebat ce pasaport vrem.Asa ca daca plateam pt cel temporar,banuiesc ca cei de la pasapoarte,dintr-alea ne faceau,nu?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....hainute si jucarii,toate noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nici aici nu se respecta nimic, am facut programare pt pasaport electroni pentru copil si mi-au dat cu 10 zile inainte sa plec, iar pasaportul temporar nu se face aici, adica se face dar nu e valabil pt intrarea in romania, decat pt alte tari, ca sa te oblige sa faci titlu de calatorie si sa mai dau alti bani si alte drumuri odata ajunsa in romania, ca sa ma pot intoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Vreau sa-i fac si eu fiicei mele pasaport individual (are sub 14 ani), intrebarea este: trebuie sa fim prezenti ambii parinti la depunerea actelor?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Da.Si noi am facut de putina vreme pasaport baietelului si a fost musai sa fie ambii parinti prezenti,pentru a semna cererea respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilib72

Vreau sa-i fac si eu fiicei mele pasaport individual (are sub 14 ani), intrebarea este: trebuie sa fim prezenti ambii parinti la depunerea actelor?
multumesc

lili@domnisorica daria (29 martie 2003)

eu stiu ca daca ai imputernicire de la tata e ok si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Happiness, valabilitatea pasaportului, pt copiii sub 6 ani, e de 3 ani.

_
printisorului Alessandro

Vb de pasaportul islandez, ca avem dubla cetatenie, care are valabilitate de 5 ani la copilasi.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput