Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

A, da, si vreau si eu sa zic ca astept cu "nerabdare" analizele de saptamana viitoare: intru in sapt. 36 si doctorul mi-a zis ca de-acum ne vom vedea saptamanal, pentru ecografie, monitorizare fetala si "mai vedem noi".
Tie, Roxy, ti-a zis ceva asemanator?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la noi!!!!

Eu am avut un weekend absolut normal, cu piticii (sotul si matza) pe afara, ne-am plimbat si noi putin. Ieri in schimb am fost la bucatareala ca am facut si briosele pentru cupii azi. Au iesit superbune (am gustat si noi una sa vedem daca sunt ok, ca am folosit oua de tzara cum s-ar zice.) Iar culoarea, o incantare!
Sper copiilor sa le placa! Azi matza mea va fi in centrul atentiei, ii vor face si o mica petrecere, am inteles ca merg si la biblioteca, inseamna ca o sa imi vina acasa frant de oboseala!!!

In rest, toate bune si frumoase! Bb mic e cumintzel, uneori prea cumintel. Totusi cand uit sa mananc vad ca atunci se trezeste el sa imi dea suturi (sa imi aminteasca de faptul ca LUI/EI ii e Foame!!). Asa ca ...mananca mami, ce vrei sa mor eu de foame pe aici! Iete-te ce tupeu pe ea.

bolnavioarele si sper sa auzim numai de bine...Deja incepem numaratoaarea inversa... Desi cred ca in mod normal ea a inceput dupa 20 de saptamani!

Aaaa si am visat taaare urat! am fost cu matza in ikea si puiul meu si-a rupt un degetel (fractura deschisa)..Eram innebunita, nu stiam ce sa fac...nu stiam de urgente nimic...eram asa de tuta!!! il tineam in bratze si plangeam si incercam sa ii repar eu degetelul... Uite si tu vis!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Buna dimineata,

Roxy, eu vreau sa stiu prin ce treci.
Vreau sa fiu pregatita pentru anumite stari, si sa nu intru in panica...
Lisssa, ce mai face prietena ta, cu gemeni?iti multumesc ptr sustinere

27+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Corry am si anemie si tensiune mica asa ca am stari de lesin toata ziua si din cauza asta nu prea pot sa ies singura din casa pentru ca imi este teama. Am dureri de spate si dureri in zona X atat de puternice ca ma fac sa plang. Noaptea nu prea mai pot sa dorm pe nici o parte asa ca chiar daca adorm in 30-40 min sunt treaza ca ma doare una alta sau nu am aer iar spre dimineata cand adorm mai bine se trezeste strumfita si face gimnastica de dimineata asa ca trebuie sa ma trezesc si eu si astept sa termine
Stiu ca sunt stari normale la 50-60% din gravide dar asta nu inseamna ca pot trece mai repede sau mai usor peste ele

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Neatza cu intarziere

Roxy34 saptamani...parca am si eu emotii
Eu deja nu mai pot..caldura mare ..fara nici un chef de invatat
Anaemi bafta la examen ..si eu am unu miercuri si nu am nici un chef de invatat

Pupici pt toate burticutzele si o zi usoara

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

A, da, si vreau si eu sa zic ca astept cu "nerabdare" analizele de saptamana viitoare: intru in sapt. 36 si doctorul mi-a zis ca de-acum ne vom vedea saptamanal, pentru ecografie, monitorizare fetala si "mai vedem noi".
Tie, Roxy, ti-a zis ceva asemanator?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Savvy eu miercuri merg la doctor stiu ca o sa-mi dea o serie de analize de facut, mai multe o sa aflu atunci. Cat despre bagaj... eu nu prea am ce bagaj sa fac nasc la o clinica privata unde nu trebuie sa merg de cat cu lenjerie intima, sosete,tampoane si cu laptopul sa va pot anunta ca am nascut

Tu cum te simti? Cate kg ai luat ?

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Anaemi ,bafta multa la examene!!!!

Eu ma bag la calcat

Cine stie sa faca capitol nou?

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Anaemi ,bafta multa la examene!!!!

Eu ma bag la calcat

Cine stie sa faca capitol nou?

DPN 04.07.2011

Hai ca ma bag eu la facut capitol nou

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Ramurica noua pentru CIRIPIT

Mergi la inceput