Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mie mi-e rau, am facut o criza renala.

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Imi pare ff rau, de la ce te-a apucat?

32+

nu stiu...mi-am facut niste injectii cu no spa si piafen si mi am revenit, plus no-spa pe gura la greu. am zis ca mor, aveam si contractii de durere si o durere in lomba dreapta atroce.

_

27+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Buna seara burtici -ici

Babyblue atat ai visat ca am nascut? Nici un detaliu

Gogosica citesc tot, sunt prezenta dar nu prea am scris pentru ca am tendinta sa ma plang zilele astea si nu vreau sa speri pe nimeni

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

eram toate la o clinica la munte, urma sa nastem, eram fetele de la odisee intr-un hotel urias de 4 etaje si tu nasteai prima si urma imediat anaemi.:))
era de bine in vis.
ma gandeam ca mai ramasesem eu, corry si alexia si florina. restul toate nasteati. in vis.:))

_

27+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Ramona, sanatate, ai de grija, poate mergi maine la doctor!

Legat de visul tau, am visat si eu azi-noapte o aberatie - se facea ca mi-a rupt doctorul intentionat membranele sa imi induca nasterea, si ma gandeam ce ma fac acuma, ce l-a apucat, ca nu sunt gata sa nasc si bebe e prea mic... Normal ca m-am trezit speriata, si in realitate senzatia era data de niste zgandareli foarte jos, parca-mi racaia bebe cu unghiile in vezica...

Scuze ca n-am intrat ieri sa urez sarbatoritilor zilei (Elene si Constantini) La Multi Ani cu sanatate, dar o fac acum cu intarziere - sper sa se mai primeasca. Azi a fost Sf. Mucenita Sofia, asa ca ne-am serbat putin copilutza. Am pus si la album o poza de azi de la biserica, ca sa vedeti ca nu sunt chiar asa de rahitica precum par in poza cu burtica mulata.

Va pup si o saptamana usoara,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la multi ani Krissy pt Sophia

Ramo, sanatate multa

si eu imi simt burta f grea...sunt obosita, Ana nu a dormit azi nopate cum trebuie, sper sa fie mai bine noaptea asta

O sapt usoara va doresc

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele!

La multi ani (cu intarziere ) pentru sambata tuturor celor care poarta - sau vor purta - numele de Constantin sau Elena!
A, si Sofia, sa nu uit

Babyblue, sper ca ti-a trecut criza biliara.
Roxy, ce daca te plangi? de-aia suntem aici, sa te ascultam!

Am avut un weekend destul de interesant, am mancat ca porcul, ca au fost 2 evenimente: ziua de nastere a nasei sambata (=gratar, mult gratar, si mai mult gratar), si un botez ieri.
A fost foarte placut la ziua nasei cu o mica exceptie. Una dintre invitate m-a intrebat daca mi-am facut amniocenteza. Eu, bineinteles, zic nu... ca n-am avut nevoie. A mustacit si a tinut sa imi spuna de cazul prietenei ei care desi era tinerica (nu stiu ce inseamna tinerica, gagica care povestea are in jur de 45-47 de ani) au refuzat sa mai faca un ultim test pe motiv ca "lasa ca o sa fie bine" si a iesit copilul cu Down. N-am prea inteles daca totusi erau ceva indicii ca ar fi in neregula... cert e ca in noaptea aia m-au apucat gandurile negre si am visat urat....
Ieri la botez in schimb, ambii parinti ai copilului de doar 2 luni erau asa relaxati, linistiti, ODIHNITI... si ma gandeam: gata, au trecut de perioada cea mai grea. S-au dus colicile, copilul doarme normal... uite ce oameni fericiti.
Pe naiba! a dormit copilul cu bunicii, de-aia erau asa odihniti deci nu scapam prea usor.

Ultima saptamana de munca!! teoretic... ca dupa, lucrez de-acasa am multa multa treaba, asa ca ma intorc la ale mele. Va urez o saptamana excelenta! si vreme frumoasa ca m-am saturat de ploaie

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele si de la noi!

Eu am dupa-amiaza un examen + unul miercuri...deci sunt si eu pe baricade ... nu ca as avea vreun chef de invatat ...dar tre' sa o fac si pe asta

Babyblue sper ca esti mai bine !

Sunt curioasa daca ti se pastreaza titlul de Mama Omida a odiseei ...parca tu erai

Auzi? Dar data nu ai visat-o? .... nu de alta, dar sa stiu sa ma pregatesc

Pt fetele care o sa nasca normal: sa treceti in listuta pentru acasa, pt voi, si un colacel, din ala de copii, pe care sa-l puneti pe scaun/fotoliu...ca sa stati pe el

toate fetele!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 33+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Constantinilor si Elenelor

Sofia

Sanatate multa gravidutelor bolnavioare, bafta la examene cele care au

Noi suntem bine, bebelina din ce in ce mai miscareata...ce-mi place cel mai mult este seara cand ii spun lui Razvi poezii si cantecele sa adorma se misca si ea...ce frumos ar fi sa adoarma amandoi odata cu aceeasi metoda

Sunt un pic ingrijorata ca Razvi de cand a inceput gradi (3 sapt) a slabit 1 kg...sper sa nu aiba nimic, desi el este vesel in permanenta si activ.

Am fost si eu duminica la Kiabi (Militari) sa-mi iau ceva haine de graviduta ca nu mai am in ce sa ma imbrac...niste porcarii sau cel putin ce-mi trebuie mie (by the way sunt cat o balena) nu mi-a placut deloc. In schimb mi-am luat 3 bluzite de voal din C&A, nu de la gravide dar le-am luat un pic mai mari. M-am ofticat ca nu aveam mai multi bani la mine ca au avit si reduceri de 20% la articolele de vara si as mai fi vrut sa-mi mai iau cate ceva. Asta e, data viitoare.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata fetele,

Eu anunt 34 saptamani si emotii tot mai mari

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

Un La multi Ani intarziat, dar plin de dragoste si de ganduri bune
Babyblue, "toate bubele rele...."
Roxy, eu vreau sa stiu prin ce treci.
Vreau sa fiu pregatita pentru anumite stari, si sa nu intru in panica...
Lisssa, ce mai face prietena ta, cu gemeni?iti multumesc ptr sustinere

27+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Te inteleg perfect, Roxy, asa ca bafta multa!
N-am apucat sa citesc mult din urma, ce mai faci, ai bagajelul pregatit?
Sanatate multa la burtici si intrebare: cine face capitol nou?

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Neata fetele,

Eu anunt 34 saptamani si emotii tot mai mari

DPN 04.07.2011

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput