Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
Krissy spune:
Flavia
.
Nici eu nu-s fitzoasa, merg mai mult pe practic, da' bineteles obectele mai tre' sa intruneasca anumite conditii de calitate, ca lucram prea mult pt fiecare banut ca sa nu ma uit la raportul pret-calitate... Ca fiecare de altfel, ca vorba romanului: sunt prea sarac sa imi iau lucruri "ieftine"
.
Flavia, sa fie intr-un ceas bun cu masina reparata, sa o conduci sanatoasa si fara evenimente!
Felicia, si eu primesc suturi intruna, da' copchilu' asta e prin toata burta, nu stiu ce face de nu-si gaseste locul... Mai am un exemplar de 4 ani care e ca argintul viu, ma lucreaza de nota zece la schimbul 2
, mi-e frica de pe-acum ce ma fac cu doi asa "nelinistiti".
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
27+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
corry_28 spune:
Va multumesc mult, pentru gandurile bune.
O
pentru fiecare.
Apropo de miscari, de abia astept sa musc si sa pupacesc piciorusele care ma bat in fiecare zi

Referitor la preturi carut/scoica/landou....eu ce sa mai zic

fecian

, tot respectul pentru indemanare ta(la pedichiura
)Esti cea mai tare
Va doresc un weekend minunat si sa nu uitati sa va odihniti burticile!

26+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
roxybarbu spune:
Fetele, m-am gandit sa spun si eu prezent ca nu am scris nimic de 2 zile,dar va citesc,nu imi scapa nimic ![]()
Eu nu ma simt prea bine , am o contiunua stare de lesin imi amortesc mainile si picioarele si nu prea mai pot sa dorm
si pe langa toate astea mi-a explodat si burta, s-a marit peste noapte
ma simt de parca mi-a ramas pielea mica 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Fetele, m-am gandit sa spun si eu prezent ca nu am scris nimic de 2 zile,dar va citesc,nu imi scapa nimic Eu nu ma simt prea bine , am o contiunua stare de lesin imi amortesc mainile si picioarele si nu prea mai pot sa dorm si pe langa toate astea mi-a explodat si burta, s-a marit peste noapte ma simt de parca mi-a ramas pielea mica ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+DPN 04.07.2011 |
Draga de tine, hai, mai ai un pic de rabdare....
Mai este putin, Roxy

26+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
fecian spune:
| citat din mesajul lui squirrel Felicia cred ca a protestat la fraza aceasta: 'Cred ca puiului nu prea o sa ii pese si nu o sa faca fitze in scoica daca asta are culoarea bej sau albastra.' |

Incep sa cred ca ai dreptate
Ca al meu cupil e de obicei cuminte...dar are momente de rebeliune ca aceasta
Felicia,
de pui (Gabriel) si
29+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???) Nasterea lui
Gabriel _
Simply happy!
fecian spune:
| citat din mesajul lui Krissy Felicia, si eu primesc suturi intruna, da' copchilu' asta e prin toata burta, nu stiu ce face de nu-si gaseste locul... Mai am un exemplar de 4 ani care e ca argintul viu, ma lucreaza de nota zece la schimbul 2 Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
Bb2 de obicei e cuminte insa foarte hotarat in anumite momente.
De exemplu, vorbeam cu al meu sotz despre hainute si i-am zis ca ii cumpar la bb haine noi. Sotul a zis ca el nu da extra bani pentru hainute noi...sa le poarte pe cele de la fratior. Atunci bulina s-a razvratit in mod miraculos...mi-a dat cateva destul de tare (ceea ce mi-a dat de inteles ca nu e de acord cu decizia tatalui
Gabriel in schimb din burtica era tot timpul agitat, avea ceva de facut pe acolo!!!
Felicia,
de pui (Gabriel) si
29+ cu bulina
Gabriel _
Simply happy!
fecian spune:
| citat din mesajul lui corry_28 fecian ![]() ![]() , tot respectul pentru indemanare ta(la pedichiura![]() Va doresc un weekend minunat si sa nu uitati sa va odihniti burticile! ![]() ![]() ![]() ![]() 26+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Saru'mana de aprecieri!
. Oricum cred ca e ultima oara ca nu stiu cand o sa mai pot!Felicia,
de pui (Gabriel) si
29+ cu bulina
Gabriel _
Simply happy!
fecian spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Fetele, m-am gandit sa spun si eu prezent ca nu am scris nimic de 2 zile,dar va citesc,nu imi scapa nimic Eu nu ma simt prea bine , am o contiunua stare de lesin imi amortesc mainile si picioarele si nu prea mai pot sa dorm si pe langa toate astea mi-a explodat si burta, s-a marit peste noapte ma simt de parca mi-a ramas pielea mica ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+DPN 04.07.2011 |
sa treaca starea. Stiu la ce te referi, ca si eu am aceasi problema. Am rezolvat-o (cel putin azi) cu un pahar mare de cola. Toata ziua am avut o energie ceva de invidiat!Iar legat de burtica...pai e normal ca bb sa creasca, mai ales acum in ultimele saptamani. Acumuleaza grasime pentru orice eventualitate
. Pupam mamica
, pupam burtica
si va uram un weekend cat mai frumos!!!Felicia,
de pui (Gabriel) si
29+ cu bulina
Gabriel _
Simply happy!
lisssa_ana spune:
o sa zica lumea ca sunt nebuna
, cum vad o mama cu gemeni si incep cu intrebarile![]()
azi in parc, o mamica a doua fetite...frumoase amandoua de numa', a dus sarcina pana in sapt 35 cea ce e fff bine, a zis ca i-a fost mai greu in primul an, dar de cand au inceput sa se joace impreuna ii e mult mai usor.
Asa ca corry...aici suntem sa te sustinem in primul an
eu sunt rupta de oboseala, am fost cu Ana la into de dimineata si am obosit
. a venit in sfarsit si la noi caldura
.
Si anusca e argint viu, zau ca si la masa da din picioare
, eu numai daca as vorbi atat cat o face ea as fi rupta de oboseala.
va pup...ma retrag la "Dansez pentru tine" macar acum cat doarme Anusca!
Mama de Ana si
32+
Fashion
babyblue spune:
va salut de seara.
roxy, imi pare rau sa aud ca nu te simti f bine. mai ai f putin, eu zic sa mai ai putina rabdare.
corry si eu simt la fel, abia astept sa-l vad si sa-l pupacesc.:)
fecian, bine te regasesc.;)
_
27+ cu
Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....