Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Corry felicitari pt eco! Pup bebeii sanatosi!!
fetelor felicitari pt saptamani . Cristelle , mi se pare mie sau esti cea mai mare ? ( la sarcina ma refer) , ce putin mai ai
Despre scaun/ scoica eu nu-mi fac griji , am primit inca de la 3 luni si sunt in stare f buna , de la chicco , carutul este deja " pe vine" , de la nasa , in care am incredere totala si in ceea ce priveste lucrusoarele care mi le da de la bebica al lor.
aseara am primit o geanta plina de hainute de la o prietena , una mai frumoasa ca alta , si in stare f buna , unele am impresia ca nu au fost deloc imbracate. Dar am inceredere in ea si nu mi-e frica sa le folosesc.
M-a apucat o nerabdare uitandu-ma la hainutele acelea frumoase , ca abia astept sa-mi tin puiul in brate , dar in acelasi timp ma rog sa stea acolo pana la termen.
Cum a mai spus si o burtica de peste ocean parca , aici este ceva normal si firesc sa primesti/dai mai departe lucrusoare pt copii si incep sa privesc si eu la fel , adica daca sunt bune si cunosc persoana care mi le da , am incredere , nu vad de ce nu as accepta , pana la urma sunt atatea cheltuieli incat orice lucru e binevenit...
cel putin asa sunt eu .. nu ca nu-mi permit sa iau copilului un lucru nou...

31+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatzaaaa! (m-am trezit la 8, stati linistite dar abia acum am intrat!!)

Ieri dupa-amiaza am facut pe instalatorul. Aveam ceva probleme cu masina de spalat, ca atunci cand spala, si scurgea apa din masina o parte din ea ajungea inevitabil pe jos. Am gasit problema, si am facut o inginerie ingenioasa astfel incat acum nu o sa mai am probleme cu refluxul de apa! Ca idee, mi-am gasit vocatia (al meu sotz a stat vreo 3 zile sa isi dea seama care e problema...asa ca m-am enervat si am facut-o singura! Si nah, ce bine am facut-o!)

Ieri seara am avut o iesire cu fetele, mama ce bine mi-a prins!!! Am stat pana la 12,30 noaptea la taclale, am ras, am glumit, am vorbit si ne-am aprins...a fost super fain! Parca m-am relaxat pentru o luna intreaga!

Azi dimi, i-am trimis pe toti la gradi, la munci, eu am pus masina de spalat (fara grija de data asta), am baut cola (si Doamne ce bine ma simt!!!) am papat si mi-am facut unghiile de la picioare (da, da ati auzit bine...inca mai pot) apoi si pe cele de la maini...m-am rasfatzat cu o sedintza prelungita de manichiura si pedichiura.

Am mai stat la taclale cu o prietena buna si ...a trecut deja toata dimineatza.

Scoica este absolut obligatorie, cel putin in Olanda. Si e un lucru extraordinar. Cel putin eu am gasit zeci de utilitati acestui intrument.
Am adaptor pentru Maxi-Cosi la cadrul caruciourului, astfel incat in primele luni vom iesi la scurte plimbari afara, mai ales ca va fi cald.
Cand merg cu masina cu cineva, e esential. Apoi merg cu el la consulatii. Cat va fi vremea frumoasa imi voi plimba copilul in scoica (niciodata nu vom merge mai mult de 1-2 ore in el).

Cam atat deocamdata. Merg sa fac si eu ceva util. V-am pupacit pe toate

Felicia,de pui (Gabriel) si 29+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

salut burtici dragi
va citesc in fiecare zi si incerc sa stau linistita...eu am incredere in dr meu si pana acum nu am avut nicio problema insa masuratorile la col si placenta la mine lipsesc...ma controleaza intravaginal la col la fiecare control si pana acum a fost multumit de col si la placenta mi-a zis ca e in bine si lichid amniotic in cantitate normal...ar trebui sa ma alarmez ca nu mi-a dat masuratori exacte? eu am 30 sap si ma duc la control la 32 de sap si atunci sper sa-mi faca morfologica de trim, si eventual sa-mi mai dea un set de analize sa vedem daca e totul in regula cu toate ca eu ma simt f bine, merg la servici, rezist la program incarcat, fac miscare si de vreo 2 sap am stagnat la 70 kg :)
by the way babyblue daca aveam dr tau ma excludea demult la cele 15 kg ale mele luate :) dar spre surprinderea mea organismul meu a reactionat ff diferit fata de cum eram inainte...o sa le dau jos in timp sunt convinsa..dr meu nu m-a intrebat astfel de lucruri..cate kg am luat sau chetsii de genul...
acum eu am o alta mare problema...maine venim in buc special la targ sa vedem carucioare si deja nu mai stiu ce sa aleg...vroiam la inceput sistem 3 in 1 ...apoi mi-am dat seama ca landoul l-as folosi ff putin si ca exista carucioare sport care au pozitie aproape plana si pot fi folosite de la inceput...la cosul de masina respectiv scaun sunt in ceata...eu inainte vroiam un zippy system 3 in 1 de la inglesina, apoi m-am indragostit de stokke...insa alegerea a cam fost facuta pe criterii estetice...ma puteti ajuta??? voi ce ati cumparat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cristelle, nu doar ca e obligatorie prin lege scoica, dar in romania, unde traficul e dincolo de limita nebuniei, nu as avea nici in gand curaj sa duc un bebe mic in brate in masina.

eu am un carucior care se lasa total la orizontala, deci e ideal pt copii nou nascuti. landoul mi se pare mai de fitze. ca si costa enorm

mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Mi-a ajuns si suportul pentru landou...l-am montat langa pat si e perfect ca si patutz pentru bb pana la 6 luni.Asa am economisit 100 de euro pe un cos bb.
O sa fac o poza sa va arat cum arata. Mie imi convine ca standul il pot folosi pentru mai multe: caditza de baie, suport pentru scoica/ landou.

Sdcristian acum depinde ce iei. Eu am gasit super reducere de la 400 la 200 de euro landou+ buggy si am mai dat inca 100 pe scoica Maxi-Cosi (redus de la 200). Practic tot sistemul poti sa ii zici 3in 1 m-a costat 300 de euro.

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

300 de euro e ok, in principiu

dar aici sunt cam 6-700 de euro ce am vazut, sistem 3 in 1. si cum landoul il folosesti vreo 4-6 luni mi se pare mult. asta daca iei un carucior de 100-150 de euro si o scoica separat de vreo 50

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor, mi-am servit si eu cafeluta

Ce repede se aduna saptamanile, trebuie sa ma lamuresc si eu daca am terminat 28 saptamani sau acum intruu in 28 saptamani.

Felicitari fetelor pentru rezultatele bune. Eu deja m-am saturat cat il masoara pe piciul meu. De fiecare data(la 3 sapt)ii verifica toate dimensiunile dar nu imi spune cat are (cu exceptia greutatatii) doar ca e ok. Iar daca ajung pe medicatie dupa 30sapt il masoara de doua ori pe saptamana. Am intrebat si eu de col-raspunsul a fost lung si inchis.

O chestie amuzanta a fost ca mi-a dat sa completez o foaie de cate ori se misca Bb dupa fiecare masa intinsa la orizontala 30miniar daca nu se misca de 20ori/zi sa sun ginecoloaga. Ginecoloagei a spus sa nu ma stresez , doar sa-l urmaresc pe junior.

M-am oglindit un pic iar la poze, burticile se fac tot mai burtoase. Krissy tu primesti titlul de siluetista odiseeii. Pe mine ma intreaba lumea sigur nu sunt gemeni, sau sigur nasti in august. Am acelasi gabarit acum cat il aveam full-term cu Paul. Poate reusesc sa fac o poza la burtica in w-e ca inca nu am nici una.

Despre hainite eu as primi doar sa am de la cine.

Scoica mi-a fost de mare ajutor, cand Paul adormea in masina doar il luam si hop in casa. Eu inclinam un pic scoica sa il aduc cu spatele in pozitie orizontala, chiar daca era cu picioarele in tavan.

Vestea buna, am masina, sotul a termina-o de reparat pe a lui si Doamne ajuta sa ne tina.

Va pup si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

300 de euro e ok, in principiu

dar aici sunt cam 6-700 de euro ce am vazut, sistem 3 in 1. si cum landoul il folosesti vreo 4-6 luni mi se pare mult. asta daca iei un carucior de 100-150 de euro si o scoica separat de vreo 50

blog

Sincer tot ce trece de 300-350 euro mi se pare prea mult.

Aici gasesti si sisteme bune pana in 200 de euro. Dar cel mai mult te mananca scoica: minimum e cam vreo 80-90 de euro, iar media se situeaza la 150 de euro.

In concluzie, atata timp cat caruciorul are tot ce ii trebuie si e cat mai ieftin nu ma mai intereseaza cat de "la moda" e. Cred ca puiului nu prea o sa ii pese si nu o sa faca fitze in scoica daca asta are culoarea bej sau albastra.

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

...si in timp ce incercam sa va scriu bb mi-a dat vreo cateva lovituri bune in vezica si in col de ma doare si acum.

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Felicia cred ca a protestat la fraza aceasta:

'Cred ca puiului nu prea o sa ii pese si nu o sa faca fitze in scoica daca asta are culoarea bej sau albastra.'

Mergi la inceput