Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

doar prin casa ca e destul de fragil, si cel nou cand vom reusi sa il luam sa il avem de spitale grdinita

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Diana,la multi ani!sanatate si mult noroc iti doresc si multa putere!te pup!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Diana, ai comandat carut nou? Merge Alex la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Diana! Iti doresc tot binele din lume, il meriti pe deplin! Esti o mama foarte puternica, esti un exemplu de rabdare, devotament si iubire. Sa ai parte numai de bucurii de aici inainte, sa fii sanatoasa, sa fii iubita si fericita. Un buchet mare, mare de pentru tine! Te pupam cu drag!

La multi ani!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Mulumesc frumos pentru urari tot ce imi doresc e sa fiu sanatoasa sa il pot cresate pe Alex si sa fie el mai bine macar atat cat se poate sa aiba o copilarie frumoasa. Asta e tot ce imi doresc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Diana, ai comandat carut nou? Merge Alex la gradinita?

Alex e al treilea an la gradinita si ii place foarte mult cand se trezeste imi spune mama pa gadi adica mama hai la gradinita. E la o gradinita normala unde mai sunt 3 copii cu dizabilitati singura de altfel care primeste copii cu probleme. Si carut nu am comandat ca trebuie sa avem banii inainte de a comanda carutul. Sper ca pana la srabatori sa ne mai tina asta si sa reusim sa ii iau pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani Diana, iti doresc o viata linistita cu multa sanatate si mult mai multe bucurii!

Un brat de si multi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Buna dimineata noi de maine timp de 2 saptamani vom fi la Bucuresti la Spitalul Al Obregia pentru recuperare si controale medicale. Plecam in noaptea asta la ora 2 cu ambulanta asa ca timp de 2 sapt nu voi putea face confirmari si nici trimite colete. In luna septembrie cu ajutorul bazarului si a donatiilor am strans 400 de lei bani cu care am cumparat medicamentele lui Alex si cu care vom merge la spital. Va multumim tuturor pentru incurajari si pentru ajutorul acordat. Nu am cuvinte sa va multumesc

Mergi la inceput

Buna dimi!!!!!! Aseara ne-am intors de la Bucuresti de la spital medicul de la neurologie e foarte multumit de Alex de progresele pe care le face de cum se prezinta intelege tot ce se vorbeste dar e foarte greu cu vorbitul din cauza elementelor extrapiramidale care il incurca foarte tare. Dar din nou unul din medicii de la psihiatrie a zis ca Alex se musca din vina mea. Am incercat sa ii expic ca asa e boala ca nu am ce face doar sa il protejez cand il vad ca se musca dar nu vrea sa inteleaga. A zis ca daca m-as ocupa mai bine de el nu ar face asa. Offfffffff asa de rau m-am simtit. Nu stiu ce as putea face mai mult chiar nu stiu. Cand i-am zis medicului de la neuro a zis ca trebuia sa o inregistrez ca nu poti spune asa ceva unei mame. In rest suntem binisor din pacate eu sunt iar pe antidepresive dar asta e situtia, nu am ce sa fac am o perioada foarte proasta care vad ca nu vrea sa treca. Alex azi a facut diaree nu stiu de la ce. Am mai scos 2 medicamente de-a lui Alex sa vedem cum reactioneaza. Multumim tuturor de ajutor si de sustinere. Sunteti extraordinare.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!! Alex e binisor dupa ce am scos medicatia cu toate ca mai are momnete cand se musca. Asta noapte s-a musca de vreo 4 ori deja si-a ranit iar degetul mare , plangea si el plangeam si eu pe langa el ca nu il pot ajuta mai mult, ca nu stiu ce sa fac sa il protejez. Oare s fie adevarat ce a zis unul din psihiatri ca Alex e asa din cauza mea. Adevarul e ca imi cam pierd rabdarea cu el ca il mai cert cand il vad ca se musca, nu stiu ce sa mai fac. La gimnastica plange tot asa foarte tare si acasa is la centru. Nu stiu ce sa mai fac simt ca nu mai pot rezista simt ca o iau razna. Offfffffff Doamne e groaznic e asa de greu cand il vad cat sufera si eu nu il pot ajuta. Mi-as da si viata doar sa fie el bine.

Mergi la inceput