Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia
Raspunsuri - Pagina 17
diannaalex spune:
Multumim frumos Acum nu am fost la medic si am o hernie de disc si mi-a zis sa nu mai ridic greutati mai mari de 4-5 kg si am dat 100 de lei pe medicamente. Mi s-a mai rupt si carutul si l-am dus la sudat mai dau si acolo vreo 50 de lei. Este vorba La Omul sarac nici boii nu trag asa si eu. Oare cat mai pot rezista. Ma doare capu si sunt plina de nervi si sunt asa de suparata ca imi vine sa plang. Nu e una e alta.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Am fost ieri si am luat carutul de la sudat si ce credeti dupa 15 min s-a rupt la loc asa ca l-am dus inapoi. L-am luat azi sper sa ma tina ca daca se rupe iar mi-a zis ca nu mai are ce sa ii faca. Am vb cu cei de la fundatia de unde am luat carutul si mi-au spus ca odata iesit din garatie nu mai pot sa il schimbe iar prin casa de asigurari mai pot lua conpensat dupa 3 ani jumatate. Cei de la fundatie au zisa sa cumpar altul platit integral de mine 2000 de lei. Mai am un pic si inebunesc de tot. . Nici nu mai stiu ce sa fac. Daca mi se rupe carutul pana imi iau altul nu mai pot face nimic. Si pe 3 oct trebuie sa ajungem la Bucuresti 2 sapt la internare. Eu sunt dependenta de carut. Am cautat pe net dar inafara de ce am eu nu gasesc nimic in care sa poata sta Alex asa ca trebuie sa strang bani sa imi iau unul nou cat de curand. Offfffff m-am saturat. Oare nu pot avea si eu o zi linistita? Fara stres fara nervi. Tot timpul stau si ma intreb Oare azi ce se mai Intampla? Ce surprize neplacute mai am. Si piciorul ma doare asa de tare. Abia ma misc. Va pup si imi cer scuze ca tot ma plang dar aici nu am cu cine vb nimeni nu ma intelege.
simonapro spune:
Off Diana, numai probleme, Doamne ajuta sa tina cat mai mult carutul si incet, incet sa strangeti bani de unul nou
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Am fost ieri si am luat carutul de la sudat si ce credeti dupa 15 min s-a rupt la loc asa ca l-am dus inapoi. L-am luat azi sper sa ma tina ca daca se rupe iar mi-a zis ca nu mai are ce sa ii faca. Am vb cu cei de la fundatia de unde am luat carutul si mi-au spus ca odata iesit din garatie nu mai pot sa il schimbe iar prin casa de asigurari mai pot lua conpensat dupa 3 ani jumatate. Cei de la fundatie au zisa sa cumpar altul platit integral de mine 2000 de lei. Mai am un pic si inebunesc de tot. . Nici nu mai stiu ce sa fac. Daca mi se rupe carutul pana imi iau altul nu mai pot face nimic. Si pe 3 oct trebuie sa ajungem la Bucuresti 2 sapt la internare. Eu sunt dependenta de carut. Am cautat pe net dar inafara de ce am eu nu gasesc nimic in care sa poata sta Alex asa ca trebuie sa strang bani sa imi iau unul nou cat de curand. Offfffff m-am saturat. Oare nu pot avea si eu o zi linistita? Fara stres fara nervi. Tot timpul stau si ma intreb Oare azi ce se mai Intampla? Ce surprize neplacute mai am. Si piciorul ma doare asa de tare. Abia ma misc. Va pup si imi cer scuze ca tot ma plang dar aici nu am cu cine vb nimeni nu ma intelege. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Diana,vorbeste cu cei de la Fundatia Motivation ,iti pot da un carut asemenator si cu o reducere f mare
diannaalex spune:
Alex are rosu in gat febra agitatie mofturi asa ca saptamana asta stam acasa nu mergem la gradinita si nu facem nici gimnatica. Am fost la medic si iar antibiotic dar nu i-as mai da as incerca fara asa ca ii dau abtitermic, aerosoli cu Acc Dexametazona si bioparox in gat. Asta noapte nu a dormit aproape deloc. M-am saturat in Vaslui toti medicii fie ei pediatri sau de familie dau antibiotic de la primele semne de raceala. Am intrebat dr de ce ii da antibiotic si mi-a zis ca preventiv sa nu faca complicatii cumva. A zis ca e mai bine asa. Eu nu consider i-am tot dat si acum e cu imunitatea la pamant. Si nu avem nici un medic homeopat aici sa ii dea ceva de intarire a imunitatii. Am aflat ca dulceata de trandafiri e foarte buna pentru rosu in gat. O sa incerc si cu asta. Sper sa fie bine si sa nu necesite antibiotic. Va pup si va urez sanatate, sa nu raciti.
mikaeela spune:
Buna Diana.
Ce ati facut cu carutul?Ai reusit sa vorbesti cu cei de la Fundatia Motivation?
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
diannaalex spune:
Da Mihaela am vb si au zis ca ei pot suporta 1000 de lei si eu sa platesc o diferenta de 1150 lei.
ancadragoman spune:
Si pe cel vechi il mai puteti folosi?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!