Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Diana:multa, multa putere iti doresc si Doamne ajuta sa se descopere tratamente pentru boala lui Alex

Si eu ti-am trimis un colet acum vreo 10 zile, l-ai primit?

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, Diana, am citit ce ai scris si nu-mi vine sa cred, pur si simplu nu stiu ce cuvinte de imbarbatare as putea gasi pentru tine... E tare greu si mai ales greu de acceptat. Parca aveam un ghid de italiana, o sa-l caut pentru tine, sper sa-l mai gasesc.

In rest, bine ati revenit acasa! Ii doresc lui Alex tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Offffff fetelor, sunt termiata nu reusesc deloc sa imi revin de cand am venit din Italia orice as face imi aduc aminte de ce am vazut si de ce am auzit acolo. Nici nu mai pot dormi noaptea ma trezesc de 2-3 ori pe noapte eu care nu aveam probleme cu somnul orice ar fi fost. Oare o sa mai pot merge inainte imi e tare frica sa nu clachez. Am reusit sa postez cateva poze din Italia. Le gasiti ;a noi pe blog. Va multumim pentru tot

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Diana, dupa ce am citit, bucuria ca ati reusit sa ajungeti in Italia este umbrita de supararea si dejnadejdea ta. Trebuie sa ai puterea sa vezi lucrurile realist, noi nu putem decat sa te sustinem si sa te incurajam in tot ce faci. Nu exista drum decat inainte, e greu dar e cel mai bun. Esti o mama puternica, se spune ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. In scurt timp o sa gaseti intelepciunea si puterea sa te ridici si sa reiei tot ceea ce trebuie sa faci pentru voi, pentru Alex. E foarte gre, primeste multe si o calda imbratisare de la mine !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna,

Am pus si eu un produs pentru Alex Short pentru baie Cars - 7 ani -nou
Desi nu mai este sezon de scaldat, poate atrage pe cineva.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

In sfarsit prima zi de gadinita Alex e asa de bucuros ca merge la doamne si la copii. Va uram un an scolar prin de succese si realizari, numai note bune. pupici zapaciti pe obraji fericiti la toti copilasii.

Mergi la inceput

Mult succes micului "pre-scolar".

Povestea unui Dor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Alex e asa de bucuros ca a inceput gradinita, ca s-a intalnit cu colegii si cu doamnele, cand plec nu mai zice nimic, imi da un pupic imi spune pa mami. E din ce in ce mai atent la lectii, mai prezent. Ma bucur cand vad ca e mai cuminte si nu mai plange dupa mine. Sper sa avem un an scolar mai bun cu cat mai multe progrese macar pe limbaj daca pe motor nu prea avem sanse sa fie bine. Eu ma bucur de fiecare progres oricat de mic.

Mergi la inceput

Bravo Diana! Felicitri pentru progresele lui Alex.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput