Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia
Raspunsuri - Pagina 11
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex de aseara plang continuu, e asa de greu nu mai pot nu stiu de ce unii au de toate nu le lipseste nimic si altii le trag pe toate, ma tot intreb de ce ue oare cu ce am gresit asa de rau si asa de tare. |
Nu ai gresit nici rau si nici tare..Alex nu este o pedeapsa pentru tine..
Pur si simplu, Alex e un copil special si foarte norocos sa te aiba pe tine ca mama, iar tu esti suficient de puternica sa fii mama lui.
Eu personal, stiu sigur ca nu as fi fost o buna mama pentru un copil special
Iar la ceilalti care au de toate si nu le lipseste nimic...hmmm...nu are rost sa comparam situatiile de viata, ci sa incercam sa profitam cat mai bine si sa ne bucuram la maxim de ceea ce avem.
Te imbratisez si iti doresc multa putere, si iarta-ma daca vorbesc asa, teoretic...e foarte usor de vorbit!
diannaalex spune:
Buna fetele!!!!!!! Noi suntem bine Alex e bine dar se apropie ziua plecarii si am niste emotii groaznice, E teribil de greu aseara iar am plans. Offffffff. Va multumim din suflet ca sunteti langa voi, simt ca aici va pot spune orice fara teama de a fi judecata, fara sa mi se spuna De ce sa plangi ca si asa nu rezolvi nimic. Am mai adunat ieri si azi 400 de lei, in total sunt 1200 de eli, multumim din suflet tuturor celor care sunt alaturi de noi. . Doamne da sa venim cu vesti mai bune ddin Italia.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
olim spune:
diana si multe pentru tine!
suntem alaturi de tine, si sigur vestile vor fii bune in Italia.
diannaalex spune:
Buna fetele!!!!!! Nu stiu ce am nu imi pot reveni Alex e cuminte nu e din cauza lui, am eu o problema destul de grava, dupa cate vad. Nu mai pot dormi noaptea sunt stresata sunt suparata imi vine sa plang toata ziua si toata noaptea. Abia ma abtin ca daca ma vede Alex plange si el. Multumim tuturor de incurajari pentru vorbele bune si ca sunteti alaturi de noi. Offffffff . Va sunt reunoscatoarte nu stiu cum as pitea vreodata sa imi arat recunostinta pentru tot ce faceti pentru noi. si un mare mare buchet de
Katya spune:
Draga Diana, probabil ca de la emotiile cu plecarea, de la stresul cu banii, ai facut acuma o cadere, dar lasa ca te aduni tu pina pleci, esti o mamica tare buna si curajoasa, ne gindim la tine si ne rugam pt voi!
cosminiq spune:
Diana,pt tine si ALEX!
Eu am fost plecata cateva zile, dar intrand acuma pe forum am ramas placut surprinsa sa vad ca te apropii de suma de care aveti nevoie!
Nu te mai stresa, ai vazut ca DD e mare Intradevar pe forumul asta sunt persoane cu suflet mare!
Am citit ca sunt 1200 de lei pana acuma.Voi cand plecati?
Ma rog ca pana la data plecarii sa se stranga toti banutzii de care aveti nevoie,parca 500 de euro!
Maine am sa platesc si eu in cont cativa banutzi!
Am vazut ca si hainutele care le-am donat pt Alex sau licitat asa ca e de bine.Am sa mai trimit cat de curand un pachet catre voi!
Va pup si multa sanatate!
diannaalex spune:
Multumim Cosminiq da cam 500 de euro ne trebuie si mai avem putin de strans, speram sa reusim sa ii adunam. Acum ma simt rau tare Alex iar a fost constipat a tipat in gura mare si se chinuia saracu. Vreo 2 ore s-a chinuit saracu pana a reusit sa faca, nu mai stiam cum sa il tin ca nu voia nici pe pat nici in brate. Dar asta e pe fondul bolii. E asa de greu, nu mai pot sper sa imi revin ca nu e bine asa. Imi vine cateidata sa plec sa nu mai stiu de nimic, dar Alex are nevoie de mine asa ca trebuie sa rezist. Oare cat mai pot sa mai rezist? Va pupam si va multumim ca sunteti alaturi de noi.
cosminiq spune:
ooofff, Diana! Ce zici tu???Pai si ce se face Alex fara tine daca pleci??Si unde??
Ai tu o pasa mai naspa care sigur o sa treaca !E greu,nimeni nu zice ca e usor
Iti doresc multa putere si sanatate!
Nu ai incercat sa folosesti supozitoare cu glicerina sau eu stiu alte feluri de supozitoare... care sa il ajute sa faca mai usor!E o reactie a intestinului pt ca Alex nu face miscare si de asta se intampla sa se constipe.E bun si dulcolaxul in cazurile astea.Daca se forteaza prea tare poate sa se irite si sa faca cu sange.Sa ai grija!
Tu esti insarcinata?Poate de asta esti mai sensibila si nu mai ai rabdare!
katteryna spune:
Buna!
Diana hai fi tare!
Uite si eu cu Raisa aveam cam aceeasi problema cu constipatia. Si mai foloseam in cazuri extreme supozitor cu glicerina dar incercam pe cat posibil sa il evit pentru ca stiu ca da o oarecare "dependenta". Solutia noastra salvatoare a fost OLITA. De o luna de cand o folosim Raisa nu se mai constipa. Face in fiecare zi sau la 2 zile dar fara sa se chinuie. Pozitia ajuta foarte mult. Ati incercat si varianta asta?
Hai fi barbata ca lacrimile nu ajuta ci te impiedica sa vezi clar! Joi veti pleca iar noi ne rugam sa va intoarceti cu cele mai bune vesti!
Va pupam!
Cosminiq
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
crispro spune:
Diana, fetele ti-au scris asa frumos. E bine ca ai asemenea prietene alaturi. Imi doresc sa ajungeti cu bine in Italia, sa va fie de mare ajutor intalnirea de la clinica. Iti doresc tie multa putere si credinta, esti o femeie incredibil de puternica, nimic nu iti sta in cale cand e vorba de Alex. Esti o mama minunata, cu multa dragoste pentru puiul ei. De aici si temerile, grijile, lacrimile. Te imbratisez cu drag!
Sa-l ajutam pe Alex