Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna Diana,

Am platit toate produsele astazi. Am sa trimit confirmarea si pe email. Am mai redus si preturile produselor postate pentru el. Poate se vand mai repede.

Sanatate multa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Multumim tuturor pentru incurajari si da intradevar sunteti niste pruetene minunate, Va multumesc ca sunteti si prietenele noastre. Si nu Cosminiq nu sunt insarcinata, nici nu am voie sa mai fac un alt copil pentru ca daca as face un baiat ar aveam cam 90% sanse sa faca aceeasi boala asa ca nu pot risca. Da stiu ca nu am unde sa plec si nici nu pot pleca dar asa de bine mi-ar prinde o vacanta macar 2-3 zile fara Alex sa ma relaxez sa uit de toate. Dar nu are cine sta cu el si nici bani nu am de plecat nici macar o zi asa ca stau acasa cu el.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Diana !
Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa veniti cu vesti bune din Italia.
Am mai licitat si eu ceva produse pentru Alex. Platesc maine sau miercuri cel mai tarziu, sa beneficiati de suma in Italia. Cu trimisul nu e graba, cand poti tu.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Sunt asa de suparata ei au promis ca ne ofera cazare aci cand am vb cu ei s-au razgandit asa ca tre sa cautam si cazare si sa o sa platim. Offffffff de ce trebuie sa ne mearga asa rau? Nu mai pot m-am saturat. Doamne oare cand o sa ne merga si noua mai bine???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

DIANA- nu am retinut in ce oras mergi?

Oare nu ar fi cineva din comunitatea DC care locuieste acolo,sau are prieteni, ca sa nu platesti cazarea?

Ai incredere, se va rezolva cumva!

Mergi la inceput

Eu merg in nordul Italiei in Vicenza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna Diana!
Lasa ca o sa fie bine!
Uite au mai intrat aseara bani in contul vostru!Acu nu am timp sa scanez chitanta dar ai banutzi de la mine Popa M.(si de prietena mea ellinia, o sa trimita ea chitanta... daca nu a facut-o deja)
Daca verifici te rog sa confirmi plata!
Pe ce perioada stati voi in Italia??Cat te costa cazarea??

katteryna,si pt voi!

Multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

aaaa, Diana am uitat ceva important
Te rog eu frumos sa mergi cat de repede la o farmacie si sa iti cumperi niste magne B6,poate si cateva pastilute de calciu, pasiflora cate 2 pe zi sa iei si sa vezi ca o sa te simti mai bine!
O sa depasesti tu perioada asta !

Mergi la inceput

Au intrat banutii multumim din suflet, o alta prietena mi-am mai trimis azi niste bani asa ca in total am starns 1700 de lei, multumim tutror pentru implicare si pentru ajutorul acordat. Fara voi nu am fi reusit. Nu voi putea vreodata sa va multumesc indeajuns. Diseara o sa merg sa ii schimb in euro. In Italia avem de stat 3 nopti nu stiu cat costa cazarea o sa ajungem mai devreme sa cautam ceva mai ieftin Momentan nu stiu nimic. Va pupam si va multumim din suflet. Acum am niste emotii groaznice, nu pot sa mananc nu pot sa fac nimic nu imi gasesc locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Diana, incearca niste tinctura de tei de argint. Pune picaturi in apa inainte de somn ca sa te ajute sa dormi. Eu am folosit cu succes anul trecut cand mai aveam un pic si innebuneam daca nu reuseam sa dorm.

Te mai linisteste putin. Ai multe emotii, dar tine tare.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput