FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Semi-victorie.
Am vorbit cu doctorul. I-am explicat ca in sept.analizele expira si trebuie refacute. Ne-a zis sa sunam vinerea viitoare ca sa ne programeze mai repede macar pentru prima intalnire, chiar daca FIV-ul il facem in august sau septembrie.
Sper sa merite asteptarea de o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

DONEZ URMAT MEDICAM:
ORGALUTRAN 4 FIOLE
DECAPEPTYL 2 FIOLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Semi-victorie.
Ne-a zis sa sunam vinerea viitoare ca sa ne programeze mai repede macar pentru prima intalnire, chiar daca FIV-ul il facem in august sau septembrie.
Sper sa merite asteptarea de o saptamana.

Merita asteptarea daca la final vine si
Superrrr, ma bucur pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Hello fetele
Eu ma pregatesc de plecare la Budapesta,in jur de ora 21.Cu DD inainte!
Anchusane vedem maine.
desiderio,sa dea DD sa fie toti sanatosi si vigurosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgya80 spune:

Buna tuturor,
Citesc de foarte mult timp acest forum si multe altele, dar mi-am promis ca atunci cand voi reusi sa raman insarcinata voi scrie povestea mea si voi oferi cu cel mai mare drag ajutor si toate info de care dispun in urma unei indelungi suferinte.
Am 30 ani si sotul 31, ne-am chinuit 2 ani si jumatate sa raman insarcinata, fiind incadrati in ultima perioada la cauze necunoscute. Sotul are o spermogarama foarte bune (normospermie), eu aveam analizele perfecte (hormonale, tiroida, ovulatie f buna cu folicul de 20-25 mm in fiecare luna, HSG bun, etc). Anul trecut in vara am facut la dr Tutunaru o laparoscopie si histeroscopie doar de diagnosticare ca sa vedem ce se intampla. Histeroscopia a iesit f buna, iar la laparo a descoperit cateva leziuni de endometrioza pe care le-a electrocoagulat pe loc. Nu erau afectate ovarele sau trompele. Dupa operatie mi-a spus sa tin un tratament cu Diphereline (3 injectii) pt ca apoi sigur voi ramane insarcinata. Dupa tratamentul care a durat aproape 6 luni, mi-a venit ciclu si am inceput sa incerc din nou. Din pacate nu s-a intamplat, desi am facut si o inseminare IUI. Atunci m-am hotarat sa plec la Szeged pt FIV la dr Janos Zadori despre care auzisem numai lucruri bune. A fost cel mai bun lucru pe care am putut sa-l fac, este un doctor de milioane, un adevarat profesionist, dedicat complet muncii lui, de un calm iesit din comun, care iti da incredere pt ca stie ce face. Am fost la prima vizita pe 12 martie 2011 cu tot setul complet de analize si m-a programat sa incep procedura pe 22.04.2011. Mi-a dat minimul de stimulare in functie de analizele mele, nu ca in Romania unde am auzit ca lucreaza pe loturi. Am avut punctia pe 3.05 si pe 7.05 embriotransferul cu 2 embrioni "top quality" in stadiul de morula compacta(cum s-a exprimat doctorul), am mai stat in Szeged 3 zile numai in pat si mers la baie apoi ne-am intors in Bucuresti unde am stat acasa pana la test. Pe 19.05 mi-am facut primul beta HCG care a avut valoare 125, apoi pe 21.05 (adica la 48 ore valoarea s-a dublat ajungand la 254. Ieri, 25.05 mi-am mai facut un test ca sa fiu sigura ca totul e ok si mi-a iesit valoarea 1038 :) Suntem atat de fericiti de n-am cuvinte! Am suferit mult, luna de luna, vazand numai teste cu o liniuta, astfel incat azi dimineata mi-am facut un test de urina doar ca sa vad si eu prima oara in viata mea 2 liniute.. pentru ca facusem fobie la 1 liniuta :(
Imi doresc foarte mult sa ajut cupluri si sa le ofer toate info si detalii de care dispun, astfel incat voi reveni cu un mesaj in care voi posta adresa mea de mail si oricine are nevoie de info sa-mi scrie.
Multumesc bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria, Iisus Hristos, Sf Nectarie la care m-am rugat in continuu si Sf Ioachim si Ana.
Va pup cu drag pe toate, dragi mamici si viitoare mamici! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgya80 spune:

Si as vrea sa mai adaug ceva foarte important: costul care e mult mai mic decat in Romania. Ne-a costat in total 10 000 lei noi (adica aprox 2500 euro) in care am inclus: lista de analize pt prima vizita, procedura FIV standard (ovulometrie, punctie si embriotransfer), tratamentul (toate medicamentele inclusiv vitamine si utrogestan pana la test) si cazarea (300 euro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgya80

Buna tuturor,
Citesc de foarte mult timp acest forum si multe altele, dar mi-am promis ca atunci cand voi reusi sa raman insarcinata voi scrie povestea mea si voi oferi cu cel mai mare drag ajutor si toate info de care dispun in urma unei indelungi suferinte.
! :)

georgi ma faci sa plang ..te pup
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

FELICITARI Giorgya, sa-ti de D-zeu sa ai parte de sarcina usoara, m-a emotionat povestea ta. Sper sa se termine si povestea noastra la fel....cu burtici si beta mareeeee. Eu am prima intalnire cu Zadori vinerea viitoare, sper sa fie bine. Poti sa-mi trimiti adresa de mail daca am nevoie de informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgya80

Buna tuturor,
Citesc de foarte mult timp acest forum si multe altele, dar mi-am promis ca atunci cand voi reusi sa raman insarcinata voi scrie povestea mea

Felicitari si sarcina usoara!
Si noi suntem pe punctul de a incepe FIV la doctor Zadori. Asteptam prima programare.
Ne scri adresa de mail, in caz ca vrem ceva informatii?
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

Back to work dupa vizita de la Budapesta.
bombivroiam sa iti spun, pentru ca ne confruntam amandoua cu aceeasi problema, ca la Budapesta nu fac decat PGD. Geneticianul mi-a dat sanse pe PGD de 90% ca embrionul sa fie sanatos. Mie mi s-au parut cam mari sincera sa fiu. Pentru FIV mi-au dat clasicul procent de 30-35%.
Vroiam sa te intreb daca imi poti spune la ce clinica stii ca se face Polar Body si cam care ar fi costurile.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput