FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Monilaza, eu am corespondat cu el pe mail...insista ca si eu am insistat. Dupa cum a inteles este fff ocupat. Sper sa pot incepe si eu inainte sa plece in concediu.
Va tin la curent, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

monilaza, asa cum iti spunea si samira33 trebuie sa ai o marja de siguranta in ceea ce priveste bugetul; eu de exemplu la Szeged la FIV 1 si 2, am avut FIV simplu si tratamentul a costat circa 400 euro; insa acum la Budapesta tratamentul a fost 1100 euro;
in alta ordine de idei ieri am avut puctia, rezultatul 6 ovocite...
vedem cum evolueza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desiderio

monilaza, asa cum iti spunea si samira33 trebuie sa ai o marja de siguranta in ceea ce priveste bugetul; eu de exemplu la Szeged la FIV 1 si 2, am avut FIV simplu si tratamentul a costat circa 400 euro; insa acum la Budapesta tratamentul a fost 1100 euro;
in alta ordine de idei ieri am avut puctia, rezultatul 6 ovocite...
vedem cum evolueza

Acuma, daca am intrat in hora, o sa joc pana la capat. Voi vedea cum ma voi descurca.

Iti doresc sa fie cu ochisori de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Fetelor, am primit raspuns de la doctor

I am sorry for not answering your mail earlier though my problem is that i do not have appointment in the near future. I am extremely scheduled in the next 2-3 months.

In case August or September is too late for this first meeting you may need to consult with other IVF center.

Are rost sa il sun? Mai pot rezolva ceva mai repede de august?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1305 spune:

Ioana, multumesc de incurajari esti o draguta. Am sa vad eu cum ma descurc. Dupa 12 ani de chin si felurite si interesante taieturi pe burta nu m-oi impotmoli chiar acum.

Bafta tuturor, va tin pumnii, iar cu permisiunea voastra am sa va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Fetelor, am primit raspuns de la doctor

I am sorry for not answering your mail earlier though my problem is that i do not have appointment in the near future. I am extremely scheduled in the next 2-3 months.

In case August or September is too late for this first meeting you may need to consult with other IVF center.

Are rost sa il sun? Mai pot rezolva ceva mai repede de august?

Imi pare rau, stiam ca este foarte ocupat. De ce nu incerci la Budapesta? Sincer daca nu ma programa eu incercam acolo, nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

fetelor
menopurul cat costa la Budapesta?
stie cineva?

Servus fetele!
Nu am apucat sa citesc din urma, dar raspund repede.
La Budapesta am platit pe 15 fiole menopur de 75ui si o cutie de marvelon in jur de 322 euro.
Prima consultatie: 120 de euro care a cuprins consultatia, recoltare clamidia si sonografie, parca asa se numeste.

Va pup, tin pumnii fetelor si sa auzim numai de bine!

PS: Nu am timp nici sa mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1305 spune:

Monilaza, incearca la Budapesta. Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, am scris la Budapesta iar PK mi-a raspuns foarte repede si m-a si programat foarte repede.

Bafta, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Monilaza incearca si la Budapesta, dar acolo ia in considerare alte costuri;ma gandesc ca trebuie sa iei cazare acolo .

Imi pare rau!

Daca mai ai rabdare atunci spune-i la dr. Z sa te programeze in august. Poate pana aunci se intampla vreo minune ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Eu am dat pe 15 fiole de menopur 79470 forinti.
Desiderio e foarte bine!Sa fie toate bune.
La mine a fost cum ma asteptam,am 3 foliculi din care 2 mai maricei si unu micut.Maine am consultatie si o sa rog medicul sa-mi spuna in mm dimensiunea foliculilor(nu inteleg mare lucru din ce deseneaza pe hartie).
Aici e foarte cald

anchusa

Mergi la inceput