FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

monilaza

E pe acolo. Eu am platit 1474 euro ( atat imi arata ca s-a luat de pe card) , iar tratamentul m-a costat in jur de 2400 ron. Te mai costa parcarea 400 forinti (putin) pentru 2 ore -atentie ca e telpark si dau amenzi -, dc ai translator te costa si ea, iar pe noi ne-a mai costat motorina , care nu stiu la cat s-a dus .
Am facut '"naveta" TM-szeget.(plecare dimineata intors pe la 2-3-4 dupa masa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

monilaza,parerea mea este ca un FIV te poate duce mai mult de 2000 euro.
procedura simpla costa 1500 euro...daca e nevoie de ICSI mai adaugi 500 euro.
medicatia poate costa intre 500-2000 euro...in fct de problemele si de schema de tratament.
apoi daca trebuie sa stai la Buda un anumit nr de zile mai adaugi cheltuieli cu cazare,mancare.
daca mergi cu masina-din Bucuresti te costa cam 650 roni drumul dus-intors.

noi,la fiecare drum am cheltuit peste 3000 euro in conditiile in care pe mine m-a costat tratamentul foarte putin-maxim 5-600 euro si am facut numai Fiv simplu.

andrusca,asistenta romanca Noemi nu are voie sa intre in cabinetul lui PK sa traduca pentru pacientele care nu vorbesc maghiara sau engleza.
ea te poate ajuta cu alte informatii,te poate conduce in sala de recoltare,te poate sfatui una-alta...insa ea nu a fost angajata sa faca traducere.

multa vafta tuturor.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1305 spune:

Samira, multumesc mult de raspuns. Am sa vad ce pot face. Dar sper ca accepta pe altcineva care poate traduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

samirra,intr o zi o sa reusim si noi sa ne indeplinim visul!
la fetele care au reusi le doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crista79

monilaza

E pe acolo. Eu am platit 1474 euro ( atat imi arata ca s-a luat de pe card) , iar tratamentul m-a costat in jur de 2400 ron. Te mai costa parcarea 400 forinti (putin) pentru 2 ore -atentie ca e telpark si dau amenzi -, dc ai translator te costa si ea, iar pe noi ne-a mai costat motorina , care nu stiu la cat s-a dus .
Am facut '"naveta" TM-szeget.(plecare dimineata intors pe la 2-3-4 dupa masa )

Sper sa ne ajunga banii. Noi suntem din Arad, asa ca nu vom avea cazare si masa.
Ma enerveaza insa faptul ca nu imi raspunde doctorul. Am analizele facute la inceputul lunii aprilie si, ma gandesc, sa nu cumva sa trebuiasca sa le refac. La cati bani am stricat deja...mai asta imi trebuie! Inca o tura de analize
Cand i-am scris prima data, mi-a raspuns intr-o zi. Mi-a trimis lista de analize necesare si ce tratament sa ia sotul meu.
De cand i-am trimis spermograma sotului(adica acum 2 saptamani) nu am primit nici un raspuns. Si am mai retrimis mail-ul de 2 ori de atunci. Si nimic. Timpul trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Buna dimineata!
Am prima intalnire cu dr. Zadori pe 3 iunie, abia astept.
Crista 79, poti sa-mi spui te rog, telparkul se procura de acolo sau trebuie cumparat dinainte (sper ca nu e ca la noi la TM sa alergi de colo colo sa-ti cumperi tichetul). Ai gasit usor clinica? Vad ca te bombardez cu intrabarile....Adun informatii sa fiu cat mai pregatita.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Buna dimineata!
Am prima intalnire cu dr. Zadori pe 3 iunie, abia astept.
Crista 79, poti sa-mi spui te rog, telparkul se procura de acolo sau trebuie cumparat dinainte (sper ca nu e ca la noi la TM sa alergi de colo colo sa-ti cumperi tichetul). Ai gasit usor clinica? Vad ca te bombardez cu intrabarile....Adun informatii sa fiu cat mai pregatita.
Mersi

Loretta, cum ai reusit sa te programezi?
Eu incerc de mult si nu reusesc. Spune-mi te rog, ce ai facut. Mersi
Ai terminat cu analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Loretta, telpark timisoara e acelasi cu telpark Szeget.
Noi l-am cumparat de la chioscul verde care se afla langa spital ( mai precis exact in fata parcarii). Atentie ca e pentru 2 ore un ticket de 400 forinti.

Clinica e usor de gasit , dar prima data am avut gps cu noi si apoi ne-am descurcat.
monilaza, suna-l daca vorbesti engleza .asa am patit si eu.l-am sunat si am vorbit la telefon cu el.
De maine pana luni nu mai e acolo, asa ca i-ati inima in dinti si suna-l azi . Sa imi spui ce ai facut .Analizele stiu ca sunt valabile 6 luni, nu te stresa .
Oricum hormonalele ti le mai face inca o data acolo in momentul in care te duci sa incepi procedura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Andra
eu cand am fost la consultatie, m-am dus la receptie si am vorbit in Engleza, le-am spus ca am intalnire cu PK si mi-au cerut buletinul si m-au pus sa astept. Dupa 10 min a venit o doamna tanara, nu mai retin exact numele dar stiu ca era din gherla :-), si m-a strigat si mi-a vorbit romaneste. Era asistenta lui PK si ea m-a pregatit pentru consultatie si a stat cu noi pana cand PK i-a spus sa plece ca nu era nevoie sa traduca pentru ca noi vorbeam engleza. Deci nu-ti face griji. Stiu sa-si primeasca "oaspetii" cum se cuvine :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor
menopurul cat costa la Budapesta?
stie cineva?

Mergi la inceput