FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Viotimis am incercat sa iti trimit si imi spune ca nu primesti.
Trimite-mi adresa de mail si ti le trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Viotimis, ti-am trimis PM. Sper sa il primesti.

Mergi la inceput

Crista 79,
am trimis mesaj doctorului. Mi-a raspuns destul de repede, cum ca nu avazut analiza de spermograma. Asa ca i-am trimis-o din nou si astept raspuns.
Ti-ai adus cumva aminte din ce perioada are concediu? Cat iulie?
Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Nu stiu exact cat iulie > ma gandesc ca cel putin de la jumatate.Ai avut prima inatalnire cu el ?
De ocicei are loc prima intalnire si apoi te cheama la el in a 2 a zi de ciclu si incepe procedura.
Vei face eco si teste hormonale apoi in a 5 zi, a 7 zi, a 9-zi si apoi dr iti spune cand va face punctia .
Pentru orice detaliu cu care pot sa te mai ajut anunta-ma
Ai de asteptat la el , inca o data inarmeaza-te cu multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

multumesc monilaza !

Crista79, multumesc dar am primit deja analizele

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crista79

Nu stiu exact cat iulie > ma gandesc ca cel putin de la jumatate.Ai avut prima inatalnire cu el ?
De ocicei are loc prima intalnire si apoi te cheama la el in a 2 a zi de ciclu si incepe procedura.
Vei face eco si teste hormonale apoi in a 5 zi, a 7 zi, a 9-zi si apoi dr iti spune cand va face punctia .

Nu am avut prima intalnire pt ca nu m-a programat inca. Prima data a vrut sa vada spermograma si apoi ne vedem. Dar daca zici ca din 26 pana pe 29 este la conferinta, cine stie cand ne programeaza. Poate prind FIV doar la toamna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crista79

Ai idee cam la ce suma se ajunge cu FIV?
Eu am alocat cam 2000 euro. Si toate analizele sunt deja facute. Am inteles ca sunt valabile doar 6 luni. Le-am facut la inceputul lui aprilie. Sper sa intru la el in urmatoarele 4 luni. daca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1305 spune:

Ioana 3110, mi-ar face placere sa ne vedem, dar noi ne intoarcem in tara pe 7.Eu mi-am rezolvat la servici doar pentru data de 6. Sper sa nu stam mai mult pe acolo ca "m-am ars" ca sa zic asa. Si mai am o problema.Cum nu stiu nici engleza nici maghiara habar n-am cum o sa vorbesc cu medicul. In fine, am sa vad eu.Iti tin pumnii pentru data de 9. Sa fie cu noroc. Tine-ma la curent.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Andra
nu-ti face probleme caci PK are asistente care vorbesc perfect romaneste si ii traduc
deci nu te ingrijora ca vei intelege tot ce iti spune
Pacat ca nu ne vedem :-)
Bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1305 spune:

Ioana, nici nu stii cat de fericita m-ai facut . Adica am scapat de calvarul cautarii unui translator? Eu intelesesem ca nu le lasa pe asistente sa intre in cabinet. Multumesc mult pentru informatie

Mergi la inceput