Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu sper sa fie ok si sa nu fie vreun sarcom. Lipom de grasime suspectat initial nu este ca apare vascularizare. Poate altceva mai usor (ca si simptomatologie pare tumora desmoida frecventa la femei dupa nastere).

Va fi tare greu cu Tudor, ca el nu intelege sa nu pot sa-l iau in brate si toata ziua zice mama si cand vrea ceva tot mama zice. Cred ca a inteles el ca eu il ajut sa ajunga acolo unde doreste.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Sigur ca fi ok!!!!
Suntem alaturi de tine si tinem pumnii stransi
Va fi bine si cu Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Si eu sunt in plin razboi cu kilogramele, dar nu ale mele ci ale sotului! Nu aveam un cantar pe care sa nu-l dea peste cap, dar ne-a imprumutat cineva unul electronica pana in 150 kg si s-a cantarit... 140! Am zis ca eu gatesc, el nu mai sa manance, dar numai ce-i dau eu, am gasit o dieta pe puncte, i-am facut o supa de legume, niste sarmale dietetice... si el si-a luat o bere si ne-am certat de la paine, am ajuns sa ne spunem chestii grele, eu care temperam pe toata lumea si ii rugam sa nu-i sara in cap ca o vom rezolva cu tact, rabdare, metoda, consecventa... dar mi-a sarit mustarul ca nu vrea sa renunte la un kkt minor, cum e o felie de paine la masa, astfel compromitand toata dieta, nu vrea sa auda, nu vrea sa inteleaga, ca el are alte metode, alta filosofie de viata si sa nu-l ajut (aka f't), sa-l las in ritmul lui pana isi reseteaza in cap toata miscarea...

Am intrebat si medicul ce dieta e mai buna si mi-a zis ca sanatos se slabeste fara sa te infometezi si sa manance putin si des, la 3 ore (sa se uite pe ceas!), doar un pumn de-al lui de mancare, fara bere si alte kkturi...

si oscilez intre a-l ajuta impotriva vointei lui, sau a-mi baga picioarele in mod absolut, sa manance ce vrea, cand vrea, sa bea bere, sa manance ciocolata, inghetata, prajituri, pizze, ce vrea! Sunt tare inversunata si chestia asta nu ne ajuta deloc. Imi lipseste pe moment gentiletea, delicatetea, imi vine sa dau cu el de pamant... pentru simplu motiv ca nu vrea sa renunte la nimic, ca nu vrea sa faca nici cel mai mic sacrificiu... sau doar scorpionul din el se inversuneaza impotriva oricarei restrictii venite din exterior si ne certam de-an prostulea de la o felie nenorocita de paine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Te inteleg,Ruxita,si e normal sa iti faci probleme,ca e vorba de sanatate...Insa sa stii ca nu va functiona asa,daca el nu e 100% convins ca vrea sa intreprinda ceva in sensul asta,nu o va face pentru ca il pisezi tu la cap...Eu fac acelasi lucru cu sotul meu cu tigarile,si tare mult gresesc,dar stiu asa,doar teoretic,ca si mie imi lipseste orice urma de diplomatie si rabdare in perioada asta...Oare de ce ma enervez asa usor,chiar??

Oricum,incearca sa il influentezi asa,subliminal,daca pot spune,mai povesteste-i ceva,mai arata-i vreun articol,sau altceva in sensul asta...Altfel,nu functioneaza...Eu l-am pisat pe al meu ca stii ce a facut?Ca sa imi inchida gura,mi-a spus ca s-a lasat si fuma pe ascuns...O perioada chiar l-am crezut,ca nu fuma inainte de a veni acasa,manca guma etc...Dar iti dai seama in ce hal l-am adus,bietul om?Ditamai barbatul sa se comporte ca un copil...Si atunci mi-am dat seama ce am gresit...

Scuze,nu voiam sa povestesc atat despre mine acum,dar am facut o paralela

Mergi la inceput

Nyny sorry de poze, dar sa-ti fie de bine saloniada
Dece eu daca mananc praji, ca nu pot rezista, sar peste o masa, si asa am cat de cat constiintza impacata, oricum se pune si cel 8 min .
Alicredo ce aiurea cu scandurile alea... , eu de asta am vrut catel langa casa pentru ca mi-e frica daca raman sngura si aud tot felul de zgomote
Ayanna , ce sa fac suntem de abia la al doilea an cand crestem pasari, invatam din mers, pupam fetele frumoase si destepte
Haircut succes cu dieta, ma bucur ca M. e bine sper sa veniti cu vesti bune si de la oftalmolog
Loredana sa va fie de bine cumparaturile, asteptam pozici
Sorina super ca v-ati linistit cu vaccinul, cum a iesit pedichiura? adevarul e ca se impune de acum, ca trecem la sandalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

multumesc de lamuriri!
ce copii mari aveti! ale1212xa, danasor, ruxita

noi....nici macar pe aproape, nici pe maini nu se sterge

bine lui nu-i place sa fie sters pe fatza mai ales.
olitza nu servim, nu vrea sa stea pe ea plange si pleaca.... si am dat 150 si mai mult de lei pe ea

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Alexutza,si noi suntem cu olita "high-tech" cu care se joaca deocamdataMa gandesc ca nu iti faci probleme cu adevarat,nu?O sa foloseasca olita,stai linistita,are tot timpul...Eu incerc sa o mai asez cate putin pe ea,dar nu realizeaza inca ce e cu ea,ea isi baga picioarele in olitaLa propriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!!

Noi am fost o tura in parc si cand ma intorc vad 5 pagini scrise! Eram sigura ca e alexutza prin zona. Asta asa....ca tot zice de nyny ca-i guraliva. Sa nu va suparati pe mine!

MP o sa o masor si eu pe Mara cand se trezeste. Kg avem cam 10, am mai crescut si noi putin in greutate.

Haircut asteptam vesti bune.

Alicredo eu am comis-o cu vreo 6 covrigei de buzau.

Ma duc sa fac ceva de papa si sa strang putin prin casa.

Pot sa ma plang si eu putin? Mara mea s-a trezit la 8 fara un sfert, eu ma culcasem la 1 si mi-a oferit si bonus 7 treziri pt tzitzi. Sper sa fie dintii!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

A. e tot cu mucisori, doar ca nu mai sunt aposi, si nu-i curg dar se aud, ne chinuim cu aspiratul dar ma doare sufletul cand vad ca nu suporta deloc
Nu mi-a facut febra , dar in schimb sunt ingrijorata un pic fiindca de ieri e cam ragusita, asa ca am sa chem dr. sa o vada, m-e frica s-o duc eu cu masina sa nu se agraveze de la AC; ati patit si voi sa fie ragusiti?

Mire voi ce faceti? cu plimbarile?
uite o reteta super faina si usoara si cu calorii putine snitele de pui cu susan si pesmet, dar nu prajite ci puse pe hartie de copt in cuptor; sunt delicioase se dau snitele prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin amestec de susan cu pesmet; le pui doar pe hartia de copt fara ulei, sau pe o tava din teflon care nu se prinde, si le intorci o data in cuptor, trebuie avut un pic grija la intors sa nu se desfaca coaja de susan; pesmetul il fac in casa din paine uscata la cuptor, apoi maruntita; nu-mi prea place cel din comert;
Alte mancaruri saptamana asta: ciuperci cu smantana si marar, ciorba de perisoare, lasagna... iti mai spun pe parcurs

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

A. e tot cu mucisori, doar ca nu mai sunt aposi, si nu-i curg dar se aud, ne chinuim cu aspiratul dar ma doare sufletul cand vad ca nu suporta deloc
Nu mi-a facut febra , dar in schimb sunt ingrijorata un pic fiindca de ieri e cam ragusita, asa ca am sa chem dr. sa o vada, m-e frica s-o duc eu cu masina sa nu se agraveze de la AC; ati patit si voi sa fie ragusiti?

Mire voi ce faceti? cu plimbarile?
uite o reteta super faina si usoara si cu calorii putine snitele de pui cu susan si pesmet, dar nu prajite ci puse pe hartie de copt in cuptor; sunt delicioase se dau snitele prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin amestec de susan cu pesmet; le pui doar pe hartia de copt fara ulei, sau pe o tava din teflon care nu se prinde, si le intorci o data in cuptor, trebuie avut un pic grija la intors sa nu se desfaca coaja de susan; pesmetul il fac in casa din paine uscata la cuptor, apoi maruntita; nu-mi prea place cel din comert;
Alte mancaruri saptamana asta: ciuperci cu smantana si marar, ciorba de perisoare, lasagna... iti mai spun pe parcurs

pui mic

m-ai convins! ma mut la tine!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

1. mor de foame si nu stiu ce sa mananc....dietetic..
2. mi-e tare somn dar mi-e si foame
3. am rufe de intins si alte kk marunte....dar mi-e foame si somn...

asa ca sunt pe net...gandindu-ma care ar fi ordinea de rezolvat...

nu reusesc sa-l masor pe jiji ..dar intra perfect sub ...masa...adik ar avea 83 cm...sau 82..cam asa...si 11.5 kg...nu-mi bat capul eu zic ca-i ok.

ruxita...scorpion zici, ai? pai mama cu scorpionii te pui tu?( si je are unul in dotare...cu 3 pachete pe zi fumate...si kg in plus)....al meu e asa...pot sa-mi bat gura...pana fac clabuci...umplu canalizarea...dunarea si marea neagra....degeaba...a baut....mult ...a zis GATA...( eu l-am cunoscut dupa...gata) si nu mai pune alcool in gura de vreo 6 ani....mancare cand zice gata...pai n-a mai pus dulce in gura...insa...pana ii vine lui pe creier...gata ....ma apuca toate cele...astept un gata cu fumatul....ca ma intuneca...insa....am inceput sa nu-mi mai bat asa capul si gura..ca am pricipit ca o fac degeaba....

MP...io am judecat asa...de ce sa cumpar toate kk cand pot sa le fac io? macar sa manace jiji sanatos ( o gura si ma-sa restul) hm....gresit....sunt tentata mai rau daca le fac io...asa ca...salutare...nik nu mai fac...(JM cik e la dieta..adik nu mai cumpara dulciuri..tone..ceea ce e tare bine)

fetili ati fost f distractive cu intratul pe forumul asta....greu incercat...

as face spam ink juma de ora....pt ca indecisa sunt cu ce sa incep...pana ma hotarasc setrez jiji si ma ia de proaspata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Alexutza,si noi suntem cu olita "high-tech" cu care se joaca deocamdataMa gandesc ca nu iti faci probleme cu adevarat,nu?O sa foloseasca olita,stai linistita,are tot timpul...Eu incerc sa o mai asez cate putin pe ea,dar nu realizeaza inca ce e cu ea,ea isi baga picioarele in olitaLa propriu!

Lara

AAaa, nu, nu , ma gandesc numa ca mai bine mai asteptam cu olitza aia...si eu la fel il mai pun etc, cand se arcuieste ca nu vrea pampers (al meu nu vrea haine nimic, gol se simte cel mai bine ) il duc la olitza si ii arat uite , daca faci pisu la olitza si arat putzica pisu etc arunc pampersu, gata nu-ti mai pun ma rog, d-astea. Dar degeaba bat io saua...calu meu o ia la sanatoasa cu recipientul ala detasabil de pipi

de Yannis

Mergi la inceput