Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

A. e tot cu mucisori, doar ca nu mai sunt aposi, si nu-i curg dar se aud, ne chinuim cu aspiratul dar ma doare sufletul cand vad ca nu suporta deloc
Nu mi-a facut febra , dar in schimb sunt ingrijorata un pic fiindca de ieri e cam ragusita, asa ca am sa chem dr. sa o vada, m-e frica s-o duc eu cu masina sa nu se agraveze de la AC; ati patit si voi sa fie ragusiti?

Mire voi ce faceti? cu plimbarile?
uite o reteta super faina si usoara si cu calorii putine snitele de pui cu susan si pesmet, dar nu prajite ci puse pe hartie de copt in cuptor; sunt delicioase se dau snitele prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin amestec de susan cu pesmet; le pui doar pe hartia de copt fara ulei, sau pe o tava din teflon care nu se prinde, si le intorci o data in cuptor, trebuie avut un pic grija la intors sa nu se desfaca coaja de susan; pesmetul il fac in casa din paine uscata la cuptor, apoi maruntita; nu-mi prea place cel din comert;
Alte mancaruri saptamana asta: ciuperci cu smantana si marar, ciorba de perisoare, lasagna... iti mai spun pe parcurs

pui mic

domne la ce nemancata sunt..te-as manca si pe tine...si cuptorul...si hartia de pergament....

ce bine suna...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ruxita...scorpion zici, ai? pai mama cu scorpionii te pui tu?( si je are unul in dotare...cu 3 pachete pe zi fumate...si kg in plus)....al meu e asa...pot sa-mi bat gura...pana fac clabuci...umplu canalizarea...dunarea si marea neagra....degeaba...a baut....mult ...a zis GATA...( eu l-am cunoscut dupa...gata) si nu mai pune alcool in gura de vreo 6 ani....mancare cand zice gata...pai n-a mai pus dulce in gura...insa...pana ii vine lui pe creier...gata ....ma apuca toate cele...astept un gata cu fumatul....ca ma intuneca...insa....am inceput sa nu-mi mai bat asa capul si gura..ca am pricipit ca o fac degeaba....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

recunosc... in calitate de scorpie...poa sa-mi zica 10 ca sunt beata ca pana nu vine de la mine nu merg la culcare. dar si cand vine, e f usor si de la sine. De ex cu fumatul. Pot sa fumez sau pot sa nu mai fumez. Cand am ramas insarcinata al meu nu a putut intelege cum de nu am mai fumat si nici nu am poftit si nici nu mi-a fost greu si nici nu am dat tarcoale (cu el fumand langa mine tigarile pe care le fumez si eu)..

Fugi si mananca ! cum sa dormi cu stomacul gol! eu una nu reusesc ...ma tot frec pana ma trezesc si mananc si apoi imi tihneste somnul.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!!

Noi am fost o tura in parc si cand ma intorc vad 5 pagini scrise! Eram sigura ca e alexutza prin zona. Asta asa....ca tot zice de nyny ca-i guraliva. Sa nu va suparati pe mine!

MP o sa o masor si eu pe Mara cand se trezeste. Kg avem cam 10, am mai crescut si noi putin in greutate.

Haircut asteptam vesti bune.

Alicredo eu am comis-o cu vreo 6 covrigei de buzau.

Ma duc sa fac ceva de papa si sa strang putin prin casa.

Pot sa ma plang si eu putin? Mara mea s-a trezit la 8 fara un sfert, eu ma culcasem la 1 si mi-a oferit si bonus 7 treziri pt tzitzi. Sper sa fie dintii!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Sa va fie de bine plimbarea in parc! offf...la cat mai multe nopti dormite cap-coada pana la cel putin 10! e ok?

cine-i guraliva????

dintoasa mica sa iasa usor coltishorii! Cum sa o ia Yannis in Grecia la taverna fara un rand de dinti-masele? ce vrei sa lesine fata de foame cu mancarea in fatza?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
super!

...a mea, de mall-ista ce e...cred ca n-a dorit sa aiba cicatrice pe manutza.....de-aia n-a facut reactia care trebuia!

Cand se trezeste, o masor si eu, ca nu mai pot de curiozitate, sa vad "cati metri" mai are.

Sorina, mami de Diana si Iris

CLAR

Ce bine ca ai scapat de grija asta cu vaccinul...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

A. e tot cu mucisori, doar ca nu mai sunt aposi, si nu-i curg dar se aud, ne chinuim cu aspiratul dar ma doare sufletul cand vad ca nu suporta deloc
Nu mi-a facut febra , dar in schimb sunt ingrijorata un pic fiindca de ieri e cam ragusita, asa ca am sa chem dr. sa o vada, m-e frica s-o duc eu cu masina sa nu se agraveze de la AC; ati patit si voi sa fie ragusiti?

Mire voi ce faceti? cu plimbarile?
uite o reteta super faina si usoara si cu calorii putine snitele de pui cu susan si pesmet, dar nu prajite ci puse pe hartie de copt in cuptor; sunt delicioase se dau snitele prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin amestec de susan cu pesmet; le pui doar pe hartia de copt fara ulei, sau pe o tava din teflon care nu se prinde, si le intorci o data in cuptor, trebuie avut un pic grija la intors sa nu se desfaca coaja de susan; pesmetul il fac in casa din paine uscata la cuptor, apoi maruntita; nu-mi prea place cel din comert;
Alte mancaruri saptamana asta: ciuperci cu smantana si marar, ciorba de perisoare, lasagna... iti mai spun pe parcurs

pui mic

Si David a fost de cateva ori ragusit, dar pe termen foarte scurt. Tot de la voi am auzit de Tantum verde... i-am dat si si-a revenit destul de repede.

Marfa reteta de snitzel... e bun si pt copii. Sarumana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Alexutza,si noi suntem cu olita "high-tech" cu care se joaca deocamdataMa gandesc ca nu iti faci probleme cu adevarat,nu?O sa foloseasca olita,stai linistita,are tot timpul...Eu incerc sa o mai asez cate putin pe ea,dar nu realizeaza inca ce e cu ea,ea isi baga picioarele in olitaLa propriu!

Lara

...si eu mi-am bagat picioarele in ea pentru o perioada de timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ce mai fac fetele simpatice?

Eu mi-am adormit maimutza...care fix ca o maimutza a adormit, cu fundul pe perna si capul la vale si picioarele bagate printre zabrelele patutzului...n-ar dormi si ea o data ca oamenii. Bine ca macar n-a adormit in fund cum a mai facut in alte dati...

Acum servesc o placinta (da, DECE, placintaaaa...poale-n brau...cu branza dulceee....bunaaaaa, yamiiii....:P)...ce, numai eu sa pacatuiesc???

MP...mi-am masurat si eu iubitzenia...are 78 cm si 10,7 kile...crek e bine, habar n-am, oricum din cate am vazut eu asa prin parc printre copii de varsta ei e chiar ok. Vad ca si graficele Loredanei confirma (tnx Lori ). Nu-ti mai fa atatea griji, ca n-ai de ce...ai un copil perfect!

Ruxi...m-ai distrat teribil cu 'mic si slab'
Legat de sotz...ce sa zic?...si eu tot un scorpion am acasa, asa ca 'no comment'...oricum ideea e ca ce ne povestesti tu e din categoria 'nimic nou sub soare...cunoastem specimenul!'

Tomaca...tinem pumnii stransi! O sa fie bine, o sa vezi!...din toate punctele de vedere...si cand o sa termini cu perioada asta o sa apreciezi si mai mult bucuriile marunte din viata de zi cu zi. Ganduri bune de la noi!

Nyny...ce servici fain ai tu, cu timp liber de forumeala!!! Eu nici nu vreau sa ma gandesc cam cat de pline o sa fie zilele mele dupa ce incep munca ...datul in barci pe net o sa fie lux.

Micki_mika...nu stiu daca ti-am spus, dar admir permanent bijuurile tale...sunt super faine...si cand o sa scap nitel la bani poate fac si eu o comanda, deja am ochit cateva modele. Esti foarte creativa...

Sorina...ma bucur pt vestile bune in legatura cu vaccinul. Poate Iris o sa urmeze o cariera prin politie, servicii secrete, spionaj...etc...ca stiu ca acolo una din conditiile de admitere era sa nu ai semne particulare pe corp, nici macar cele lasate de vaccin. So...are fata planuri mult mai marete, faza cu "mall-ista" e doar asa de undercover, dar oricum...ai fost tare!

Alexutzzza...pupam grecul cumintzel....si ne bucuram ca s-a mai inzdravenit.

Ale1212xa...si eu tot ca tine...eram o friguroasa de mama-mama, iar acum ma sufoc si la temperaturile "confortabile"...ceva s-a schimbat in organism odata cu sarcina, clar...

Miremia.. fetele plimbarete...si sa fie doar dintii motivul agitatiei micutzei delfitze...

Danasor...sanatate piticoatei...sa nu fie nimic legat de crocobauri...oricum, faptul ca n-a facut febra cred ca e de bine. Poate o fi vreo viroza simpla...e bine daca o vede medicul, macar asa stii exact despre ce e vorba si nu te mai stresezi inutil. Pupam ochisorii albastri
(mersi si eu pt reteta...eu notez tot ce prind la capitolul asta, ca-s varza la capitolul idei)

Eu ma retrag de acum... ca tre sa-mi ajunga 'scorpionul' flamand de la munca si iar n-am nik gatit si ma mai gaseste si dandu-ma hutza pe net...

Va trimit o adiere racoroasa de munte! bye

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Pot sa ma plang si eu putin? Mara mea s-a trezit la 8 fara un sfert, eu ma culcasem la 1 si mi-a oferit si bonus 7 treziri pt tzitzi. Sper sa fie dintii!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

of of... nasol. Poate s-au hotarat dintzisorii sa iasa. Pupam Marutza mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Eu ma retrag de acum... ca tre sa-mi ajunga 'scorpionul' flamand de la munca si iar n-am nik gatit si ma mai gaseste si dandu-ma hutza pe net...

Va trimit o adiere racoroasa de munte! bye

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Scuza-mi invidia, dar din tot mesajul tau eu retin ca sotul tau se intoarce de la munca inainte de intervalul 19:00 - 21:00 !!! Supeeeeeer!
pai pan la ora asta abia bei cafeaua, scoti piticania p-afara, hranesti piticania, culci piticania si rasufli un pic usurata stand pe net etc...normal, nu-i timp de gatit vin in boxa matrorilor in apararea ta!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele, salutare, am tot citit printre picaturi, nu apuc sa raspund nominal, imi cer scuze.

Referitor la masurat, cred ca Dani are vreo 80cm, poate 81, ca nu sta la masurat. Si 12kg. Asta stiu, ca mai nou se cantareste singur. Vine cu mine in baie dimineata, am cantarul acolo, se suie pe cantar si imi zice in bebeluseasca lui..eeeeee...sa ma uit cum clipocesc numerele, liniutele pe ecranul ala. Mor de dragul lui. Deci cm nu stiu, kg. stiu.

Al meu nu se sterge la gura, la fund sau in alte parti. Noi suntem mai inapoiati. Noi ne jucam inca cu mopul, pietrele de pe strada, galeata si toate maturile, inclusiv aia de jucarie adusa de mamaia acum cateva zile. Si mai nou, la nisip, la groapa de nisip, il iau de acolo plin de nisip inclusiv in pampers.
Astept cu interes zilele cand ii vor iesi maselele si cand va duce gunoiul. Sper sa nu fie la 40 de ani.
In schimb duce biberonul la baie dupa ce il termina, nu vrea sa mi-l dea, tipa, il duce el si abia in fata chiuvetei de la baie mi-l da, sa il spal.
Si daca il las singur in baie, isi face baie singur. Cred ca asta am mai zis. Am o bancuta de la ikea lipita de cada, se urca pe bancuta, apoi pe cada, apoi coboara in cada. La apa da drumul de mult, e expert, imi inchide si deschide apa de 50 de ori in timp ce ma chinui sa ii fac baie. So...usa la baia lui sta tot timpul inchisa. In baia noastra nu ajunge, ca e cada inalta.
No, cioreala e gata.
Plec mai devreme azi acasa, maine am musafiri, trebuie sa fac ceva mancare.
Am luat sapt trecuta si sapt asta cartile aparute cu ziarul Adevarul, carti de bucate, ma rog...niste cartulii cu poze frumoase. Sapt trecuta a fost Aperitive, sapt asta Paste.
Sper sa fac vreodata de acolo, ca mi-am luat si o carte de Jamie Oliver acu vreo 2 ani si am facut de fix 2 ori de acolo.

Scorpioni si alti nervi - eu nu sunt scorpion, sunt sagetator, dar e pe aproape. M-am tinut de capul sotului o gramada sa se lase de fumat, acu s-a lasat si si-a luat tigara electronica si sunt oarecum mai multumita.
Sorina - imi pare bine ca nu revaccinezi puiuta.
Tomaca - ti-am mai zis ca o sa fie bine? O sa fie, mai zic o data.

No, uichend placut sa aveti. Io ma pregatesc de musafiri.

v-am pupat.

Mergi la inceput