Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Hayat_Kh spune:
Bunny , nici eu nu sunt bautoare de alcool. Adica , la mine lipseste cu desavarsire din meniu. Insa , de cand sunt insarcinata , cand trec pe langa Crama Murfatlar , asa mi se face cate o pofta de un vin alb demi-dulce , cu aroma aia puternica de struguri de Otonel. Mmmm , Yammiii...Si , cred ca de-aia tot poftesc mai mereu la struguri, ca sotul e deja in spume cand ma aude ca vreau struguri
19+ cu
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador ca a adus didiana vorba de pipi voi cat de des mergeti la baie in timpul zilei ? ca eu mai mult de o ora nu pot sta si atunci simt ca mi explodeaza burta uneori ma apuca sa fac si din 15 in 15 min alteori e atat de plina vezica incat ma si doare burta de ce presiune e acolo si iese parca fara presiune cu toate ca eu simt ca fac pe mine _ 22 + |
Jade si eu as descrie exact la fel ca tine situatiunea. :)
Lori 25+ fericita cu Mara
oanaiasi spune:
Era o mamica de 3 dar nu ne-a mai vizitat de mult!Chiar , oare ce o fi cu ea? danangi parca
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Era o mamica de 3 dar nu ne-a mai vizitat de mult!Chiar , oare ce o fi cu ea? danangi parca Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
si mai e Natalia.. mamica de 3 fete...adik 3 out si una mica in.
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Buna fetetele gravidutele
Lali imi pare rau pentru sora ta
oanaiasi gandeste pozitiv, ca totul o sa fie bine cu fetita ta
Stefy bine ai revenit asteptam detalii
Apropo de mancare eu azi fac piure cu carnita de purcel si salata verde cu ceapa, castraveti.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andreea_t spune:
Hayat_Kh: multumesc pentru informatii. Vorbesc si eu diseara cu dr Epure si probabil o sa-mi dea no-spa.
stefy13:bine ai revenit printre noi:)
Bunny: si eu am poftit la alcol, dar eram obsedata ca nu e bine sa bei alcol si m-am abtinut, dar asta m-a tinut pana acum 1 luna cand am inceput sa gust din palnica lui tasu, visinata, bere si vin rosu, pot spune dupa lista ca sunt :)))
23+
Lali_mete spune:
Noi avem Dananagi in listuta,Danaangi e o alta mamica de 3 baietei,care nu e la odiseea noastra.
Iar despre operatiunea 2pi ,ce sa zic,ma intreaba uneori sot ce tot fac in baie ,si eu parca am de facut cativa litri de pipi ,cu incetinitorul ,asa, parca picurat...
Am vorbit cu sora mea, maine o externeaza ,deci e bine. Va pupa pe toate.
Eu ma intorc la supa mea si la pilaf.Pilaful super-bun,la supa am aruncat un rand de galuste ca am incurcat borcanele,am pus pesmet in loc de gris,ca era pesmet alb,si nu le-am deosebit decat cand am dat drumul la pesmet peste albusurile batutue spuma...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Hayat_Kh spune:
Eu o sa fac o ciorba de salata verde si la felul doi mai am varza calita de ieri.
Ciorba se face repede si , asa ca, m-am scos
19+ cu
stefy13 spune:
citat din mesajul lui racheel Stefy bine ai revenit asteptam detalii |
eiii ... Racheel povestea e simpla .... am fost in Romania, acasica la noi. Noi avem parintii mai in varsta si suntem de principiu ca , acum cat mai sunt si ei sanatasi si in viata sa ne mai petrecem timpul si cu ei, desi vorbim aproape zilnic la telefon.
In rest, multa mancare, intalniri si petreceri cu prietenii si multa oboseala.
+ 22
andreea_t spune:
Doamne ce fete harnice sunteti. Eu nu prea gatesc, as putea sa spun ca nu gatesc deloc pe langa ce vad ca faceti voi.
Poate cand o sa reusesc sa ma mut la casa mea si o sa am bucatarie faina si cuptor (este marea mea durere). Acum stau cu chirie si la aragaz nu functioneaza cuptorul. Dar sper sa gasim cat mai repede un apartament cu 3 camere si sa se dea start la prima casa 4 ca sa mai avem timp sa pregatim si camera lui duracell :)
23+