Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
eu zic ca noi primele mamici, adik prima sarcina, ne stresam de ne crapa pielea pe fata.. e normal pana la urma sa fie un bebe mai mic altul mai mare, ca doar ete si la noi unu mai gras altu mai slab, unu mic altu inalt... numai ca din prea mult drag uitam e astea si trebuie sa ne dea cu tiparul... zisei io ca am fost la 3 medici si tot stresata am fost
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
ca a adus didiana vorba de pipi
voi cat de des mergeti la baie in timpul zilei ?
ca eu mai mult de o ora nu pot sta si atunci simt ca mi explodeaza burta
uneori ma apuca sa fac si din 15 in 15 min
alteori e atat de plina vezica incat ma si doare burta de ce presiune e acolo
si iese parca fara presiune cu toate ca eu simt ca fac pe mine
_
22 +
Hayat_Kh spune:
Astazi am probleme cu conexiunea si reusesc sa va citesc pe sarite.
Lali imi pare rau tare pentru surioara ta. E bine ca e optimista si reuseste sa treaca peste moment . Dumnezeu sa o ajute sa aiba un bebe sanatos si frumos, cand o fi sa fie.
May , uneori poate e mai bine sa fie lumea mai relaxata , cum sunt cei din Anglia, desi uneori asta este considerata curata nebunie. Uite la noi cat ne mai alarmam si stresam din orice.
Ca eu de-abia astept sa aud ca bebele meu este sanatos si ca totul va fi bine.
Probabil ca asa e , cum zice Seidana, e un fel de „sindrom„ al primelor mamici.
19+ cu
Hayat_Kh spune:
Ca tot vorbiti de mancare, am si eu mica intrebare.
Aseara mi-a adus sotul de la tara niste salata verde si e cam multa. Voi cum o conservati pentru mai tarziu , sa nu se inmoaie prea rau?
19+ cu
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana eu zic ca noi primele mamici, adik prima sarcina, ne stresam de ne crapa pielea pe fata.. |
aham, cand dupa Dani am avut un avort, nu zic ca nu l-am suferit, insa 50% din gandurile mele erau indrepatate spre baietelul ce ma astepta acasa. Le fel si acum, fie ce-o fi, tre' sa-mi pastrez capul pe umeri, ca mai am unul in grija...care are muuuulta nevoie de mine.
Deci totusi ce gatiti azi?
Eu is boieroaica, merg la soacra, la spaghete bolognese si salata asortata. pe newsletter-ul primit azi de la culinar am vazut o reteta faina de salata de oua, sparanghel si ciuperci
Vroiam sa propun o tema: aveti pofta de alcool?? ca eu nu beau veci, insa mi-e pofta de vin, alb, rosu, rozaliu, spumos, albastru ori verde egal...as bea si n-am in casa!
In seara asta sper sa se confirme sexul
17+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
oanaiasi spune:
Eu is ofticata ...in companie la mine se ia bonus anual si eu nu iau ...indesa-le-as banii undeva
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hayat_Kh Ca tot vorbiti de mancare, am si eu mica intrebare. Aseara mi-a adus sotul de la tara niste salata verde si e cam multa. Voi cum o conservati pentru mai tarziu , sa nu se inmoaie prea rau? 19+ cu |
Aruncata in sertarul de jos al frigiderului...ala de legume cica. Fara punga ca 'transpira'
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
seidana spune:
Jade la piss merg minim o data pe ora dar beau si f multa apa.. adik 2-3 l lejer ... si la mine e fara presiune si dimineata e crunt .. nu am rabdare sa ma termin de pisit..
hayat ..Salata verde o congelez dar numai pt a face ciorba cu ea... daca te gandesti sa faci salata verde din ea nici o sansa..
Bunny.. eu nu beau alcool deloc, ca nu imi place insa am avut pofta de bere (tuborg tropical sau reds), sau visinata,,,
Eu azi ma gandesc sa fac o tocanita de cartofi .. sa vedem de reusesc sa ma urnesc de pe canapea..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
Pai cred ca pana la urma asa fac. O congelez pentru ciorbe si daca ne tre pt vreo salata ceva, luam proaspata. Ca asta e de-aia de gradina, mai firava. Mersic de sfaturi.
19+ cu
Lali_mete spune:
Dbunny,si eu am pofta de alcool,care inainte nici sa il vad in fata nu puteam. Mi-a adus soacra florio facut in casa,vin de bolta ,bun si rozaliu , si gust seara cu Vali cate putin. Pot sa zic ca am interzis accesul la sticla de florio,la sot. Si stiu ca nu-i bine,dar o gura tot iau. Mereu ii zic la sot ca parca incep sa ii inteleg pe alcoolici.
Diseara intru si eu la vizionat pozici pe yahoo,acum trebuie sa fac mancare. Fac o supa de galusti( ca se face usor si ne place la toti 3) si pilaf cucarnita de pui,ca la fel,se face usor si place la toata lumea.
Dbunny cred ca de asta ia si sora mea asa usor pierderea sarcinii( ma rog,nu tocmai usor,dar mai usor decat altele),pentru ca acasa are o fetita de 5 ani care are nevoie de ea intreaga la cap si apta sa ii raspunda la zecile de intrebari puse pe zi .
Azi am plans mult,cand a fost sot la joaca cu Paul. Ma doare tare sa o stiu suferind pe surioara mea,eu tot mica o vad , si ma simt asa neputincioasa sa stiu ca nu am cum sa o ajut sa nu o mai doara. Of,si am zis ca nu mai spun nimci despre asta. Si mai este si surioara mica( noi estem 3) ,are 15 ani si numai traznai in cap. Azi s-a luat la harta cu concubina tatalui nostru , si exagereaza fiecare chestie,nu mai stiu cum sa ma port cu ea. nu mai stim nici unul,nici eu ,nici sora,nici tatal nostru cum sa o luam,cum sa vorbim cu ea sa ii mai treaca din incapatanare si egoism.
Eu cand va vad cu atatea masuratori si analize ma simt asa ,parca pe langa. Eu am mers la dr,mi-a facut eco,am facut analizele recomandate,mi le-a citit dr-ul,mi-a spus ca e bine si gata,eu nu m-am stresat,nu m-am uitat prea atent pe ele. Nu cred ca mi-ar face bine la psihicul meu si asa foarte zdruncinat sa o iau raznoiu' de la o analiza sau alta. Merg pe mana dr-ului. Si asa acum 3 nopti am pierdut vre-o 4 ore vizionand poze cu viermi intestinali( scuze,stiu ca e scarbos) , pentru ca am gasit ceva in pampers la PAul si m-am speriat.Nu erau decat viermisori din ciresele din compot,ca el mananca fructele din un borcan-doua pe zi ,si doua zile la rand mi-a mancat cate doua borcane de 800 gr,de cirese. M-a scuturat sot si mi-a spus sa ma uit si la poze cu d-aia,ca sigur de aia sunt,si avea dreptate,asta pe la 2 dimineata,satul de mesaje de genul" da' pe tine chiar nu te intereseaza? Daca are cine stie ce crocobauri acolo?" ,ca el era in tura de noapte si eu ma dadeam de ceasul mortii acasa...
Deeeci,fiecare gasim o chestie de stresat,nu-i problema.Indiferent ca suntem la prima sau a doua sarcina. Avem si mamici la al treilea copil printre noi? Ca nu m-am uitat atent....
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii