Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador stefy bine ai revenit te asteptam cu poze din concediu |
cine crezi ca avu timp de poze?
abia am reusit sa pozez pe burti la 21 s
mersi mult.
+22
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui JadeJador pai f bine oana ca te ai linistit , asa si trebuie _ 22 + |
Daca altii pot eu de ce sa nu pot ?
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Hayat_Kh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Daca altii pot eu de ce sa nu pot ? Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Se pare ca fiecare dintre noi trecem la un moment dat prin asta.
Ieri eram eu cea nelinistita din cauza Ir-ului de la ombilicala si Slava Domnului , azi sunt mai linistita. Fetele au avut grija sa ma faca mai optimista God bless you girls!!!!
19+ cu
didianana spune:
Si mie mi se intareste burta si atunci fug la baie si fac lipsa mica, de multe ori asta e cauza..
LALI imi pare tare rau pt sora ta,o pupam.
OANA cu baiatul meu(care e blond fiindca seamana pe taica-sau cand era mic, ca acum si el are parul inchis la culoare ) mi-a spus un dr foarte bun la eco morfofetala ca are femurul prea mic.Eu am disperat fiindca am avut varicela la inceputul sarcinii si da astfel de afacte.Apoi am fost la dr meu si am vazut ca dr meu nu se stresa de loc si m-am mai linistit.Dar cu adevarat linistita am fost cand am ajuns acasa cu el in brate.
Si totusi la ce varsta se face morfofetala?Ca la prima sarcina m-a trimis la 16 saptamani parca...Acum trebuie sa o fac la 20.
19+ si mamica fericita de 3+ anisori
May3 spune:
eu am ajuns la concluzia ca dr din anglia sunt prea relaxati si cei din ro sunt prea stresati si te streseaza si pe tie.
nicio varianta nu pare aia buna
unde or fi de astia normali? :D
bine, noi, bortoasele, daca ne zice dr ca e totul normal tot cautam nod in papura...
20+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 bine, noi, bortoasele, daca ne zice dr ca e totul normal tot cautam nod in papura... 20+ cu zebraroz.ro |
Da bai ...asta am obsv si eu ...
oare avem probleme cu capu'?...incep sa ma intreb din ce in ce mai des asta...
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!