Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
May3 spune:
daca imi da un raspuns ambiguu o mai stresez cu un email :D
i-am scris asa:
"As vrea sa fac o ecografie sa-mi masoare si rezistenta la arterele uterine si cordonul omblical, dar as face asta in Anglia numai daca dvs considerati necesar fiindca nu prea sunt familiarizati cu astfel de ecografii si nu stiu cat de concludente vor fi. Si daca imi puteti recomanda la cate saptamani sa fac asta.
In Romania vin la 27 de saptamani si raman sa nasc."
20+ cu
zebraroz.ro
JadeJador spune:
asa , mie cel mai mult imi place sa vorbiti de mancare
cred ca cine mai citeste pe aici crede ca sunt vreo una de 100 de kile obsedata de mancare
_
22 +
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 daca imi da un raspuns ambiguu o mai stresez cu un email :D i-am scris asa: "As vrea sa fac o ecografie sa-mi masoare si rezistenta la arterele uterine si cordonul omblical, dar as face asta in Anglia numai daca dvs considerati necesar fiindca nu prea sunt familiarizati cu astfel de ecografii si nu stiu cat de concludente vor fi. Si daca imi puteti recomanda la cate saptamani sa fac asta. In Romania vin la 27 de saptamani si raman sa nasc." 20+ cu zebraroz.ro |
May sa ma tii la curent cu respunsul ; sunt curioasa la cate sapt recomanda masurarea IR.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
citat din mesajul lui May3 daca imi da un raspuns ambiguu o mai stresez cu un email :D i-am scris asa: "As vrea sa fac o ecografie sa-mi masoare si rezistenta la arterele uterine si cordonul omblical, dar as face asta in Anglia numai daca dvs considerati necesar fiindca nu prea sunt familiarizati cu astfel de ecografii si nu stiu cat de concludente vor fi. Si daca imi puteti recomanda la cate saptamani sa fac asta. In Romania vin la 27 de saptamani si raman sa nasc." 20+ cu zebraroz.ro |
parerea mea este ca va fi suficienta o eco normala , aia de care ai zis tu , sa vezi ca bb e in grafic si atat
_
22 +
May3 spune:
iti zic, Oana.
mie, ti-am zis, chinezoaica mea de aici mi-a zis clar ca nu se face asta inainte de 22 sapt, ginecoloaga de la urgente la fel si dr ecografa din valcea la fel.
lasa incantatiile si stai linistita :)
merci, jade o sa fim bine amandoua, ai sa vezi.
toate, de fapt :D
20+ cu
zebraroz.ro
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Revenisi si eu din concediu.
Plecai cu o burticuta si ma intorsei cu ditamai burtoiul, plecai cu un bebe care misca fal-fal, fal-fal ca un fluturas si ma intorsei cu un ditamai fotbalistul .... acusi ii muta si burta din loc lui ma´sa
Va pup cu drag si ma bucur ca sunteti bine.
Incerc sa intru si eu pe grup ....dar maine ca acu am program de bucatareala ....vreau sa fac ciorbita de fasole boabe mari cu multa multa verdeata ....si apoi papata rece cu ceapa verde( pt ca tot ati vb atat de mancare)
+22
JadeJador spune:
citat din mesajul lui May3 iti zic, Oana. mie, ti-am zis, chinezoaica mea de aici mi-a zis clar ca nu se face asta inainte de 22 sapt, ginecoloaga de la urgente la fel si dr ecografa din valcea la fel. lasa incantatiile si stai linistita :) 20+ cu zebraroz.ro |
mie mi le a masurat de la 12 sapt
dar relevante sunt doar dupa 20 sapt
_
22 +
Hayat_Kh spune:
Buna ziua , burtici frumusele!
Tocmai ce am vb cu dr mea despre valoarea mare la artera ombilicala. M-a linistit, ca se poate modifica mai incolo, ca acum e un pic devreme si mai da asa mare. Ne-a facut programare pentru luni dimineata la medicul genetician si vedem apoi ce ne mai ramane de facut.
Andreea si eu am „probleme” cu intaritul burticii si dr mi-a spus sa ma intind in pat si sa iau un no-spa. Este bine ca uterul sa se relaxeze. La mine se intampla asta mai des, pentru ca sarcina este situata foarte jos si de la statul mult in picioare sau mersul pe jos ,mi se intareste uneori burtica.
Din oficiu, mi-e recomandat sa stau mai mult in repaus. Am noroc ca nu tre sa merg la serviciu. Le admir pe cele care mai si lucreaza . Eu daca ma trezesc la 7 dimineata, stau cu capul in toaleta jumatate de zi.
19+ cu
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
mie mi le a masurat de la 12 sapt dar relevante sunt doar dupa 20 sapt _ 22 + |
Eu m-am linistit oricum. Una e buna iar la cealalta nu e exagerat de mare IR. Se poate si mai amre ...am vazut si nu e musai sa faci complicatii. Deci , cu Dumnezeu inainte!
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!