Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

andreea si eu astept prima casa 4 pe celelalte 3 le-am ratat

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetelor.Eu azi am lenevit pana mai tarziu in pat ca azi noapte nu am dormit prea bine.Cred ca ma apasa bebe pe vezica ca am mers la baie mai des decat de obicei si ma trezeam ca ma durea burta de numa.
Azi m-am distrat de numa ca mi s-a deformat burta si se agita bebe acolo de ziceai ca vrea sa iasa afara.
Lali imi pare rau pentru sora ta ,dar sa sti ca si eu dupa ce am pierdut sarcina dupa ce mi-a venit ciclul imediat am ramas insarcinata.
Ma duc sa pun si eu ceva poze pe yahoo.
la voi si aveti grija de burticile voastre.

19+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele, tot ingrijorata eram cu bebe, si dupa ce am papat la pranz ( mi-am facut o salata mare cu de toate ), m=am intins pe spate,si de obicei, imediat imi dadea semne, acum nimik,si am inceput sa mangai burtica,sa vb cu el..si dupa un minut,a inceput,manca-al-ar mami pe el de baiet...si el dadea si io vorbeam cu el, se linsitea,air dadea,iar vb cu el...mi-au dat si lacrimile

Aveti idee cum sa pun si eu reteta aia de lipii pe yahoo?ca cica e prea mare?ca am pus poze multe,dar nu as vrea sa le scot

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

racheel:super, suntem in aceeasi oala :)

problema e ca eu inca nu am gasit casuta, dar dosarul l-am bagat si e aprobat pe partea financiara. Doamne daca gasim si casuta. Asa mult imi doresc sa fac camera lui RECLAMA ILEGALA...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

athosik... am citit ca ai rottweiler si vreau sa te intreb cum e in preajma copiilor ...noi urmeaza sa primim cadou de la niste prieteni in iunie un pui (femela)de rottweiler... dar eu una stau cu teama... ca nu mi se pare o rasa prea prietenoasa cu copii.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

m-ati omorat!!! am citit mai bine de juma' de capitol.

may ... notat reteta de bruschete

lali m-am busit plansul instant cand am citit de cea mica. offf mititica ... si eu as fi vrut sa-i spun lui fii-mea din secunda in care am aflat dar m-am tinut pana pe la 13 sapt tocmai sa se mai diminueze din riscuri.
si da, cand ai un copil acasa grija e impartita. la primul te concentrezi numai pe burtica. si eu ma gandesc cateodata (ca idioata ) daca, Doamne fereste!!!, se intampla ceva cu bebele din burtica ce si cum ii spun copilului

inutsa stiu ... da' cand vezi ca se aduna praful la colturi, vasele in ghiuveta si rufele in cos ... sa mor daca pot sa stau fac cate putin (stii cum e "pauzele lungi si dese..." :D) mai stau cate putin ... dar sa stau "de tot" nu-mi iese

apropo de mancare ...
eu aseara am facut clatite la cuptor, de dimineata am bagat un castron de musli cu lapte rece (eu nu pot sa mananc musli decat crocant cu fructe. ala e si mai dulceag. musli simplu nu pot sa ma ating ... beah! prefer cerealele lui fii-mea )
iar acum mananc o langosa cu branza de la tg mures incalzita la microunde. a venit barbata-miu azi-noaptea de acolo si i-am zis sa nu vina fara langosi. ca imi era pofta de cand a facut seidana dar eu n-am apucat sa fac.
si eu ieri am cumparat mazare dar nu fac in seara asta ca e ziua lui taica-miu si iesim pe undeva. maine si eu mazare cu pui

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Am reusit sa pun si eu poze si cu burtica si cu primele lucruri cumparate pentru bebe.

19+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

zubi ba cred ca am pus dar nu m-am mai cantarit din ianuarie:)))deci nu am de unde stii:))) tot mereu uit sa caut un cantar sa vad si eu(in ianuarie aveam 59 deja luasem proportii din cauza k ma lasasem de anti cu 4 luni inainte i era oarecum dat peste cap organismul meu

Pupici

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

athosik... am citit ca ai rottweiler si vreau sa te intreb cum e in preajma copiilor ...noi urmeaza sa primim cadou de la niste prieteni in iunie un pui (femela)de rottweiler... dar eu una stau cu teama... ca nu mi se pare o rasa prea prietenoasa cu copii.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

athosik pot sa raspund eu? sau si eu ?!? ca ma mananca degetele ...

in primul rand un caine il ai, ca si un copil, asa cum il cresti!
asa-zisii "caini de lupta" sau "de paza" exista numai datorita fortei lor si a formei maxilarului care le face muscatura extrem de puternica. in rest totul tine de dresaj si de caracterul stapanilor.
poti sa faci pres dintr-un pitbull asa cum poti face o fiara dintr-un pechinez.
orice animal (in special un caine) face minuni in preajma unui copil.
este adevarat ca exista rase recomandate pt familiile cu copii (tine de genetica si dociliatate) asta nu face ca celelalte rase sa fie "contraindicate".
niciodata un caine puternic de paza nu va fi recomandat sau unul de vanatoare (care e prea agitat) ... cu toate astea genul asta de rase sunt cu mult mai inteligente si receptive decat restul.
parerea mea personala (din experienta ... am crescut cu dobermani) este ca un rotweiler va fi cea mai buna si devotata bona pt copii. atata timp cat iti dai putin interesul cat e mic (cam 1 an) si intelegi importanta unui dresaj corect nu exista semne de intrebare
am cunostinte care au avut rotweiler si copil mic ... daca ar avea cainele ala puterea de a vorbi cate a suportat din partea copilului
alt copil (are 18 ani acum) a invatat sa mearga tinandu-se de un schnauzer urias
in schimb ... trebuie sa te astepti ca imediat ce va creste si isi va intelege statul de caine sa-si asume rolul de pazitor mai mult al copiilor decat al vostru. multi caini de paza nu lasa straini in preajma copiilor la fel cum nu ii lasa in preajma puilor lor.
sa stii ca e reclama gratuita pt ca noi avem o putza mica de bulldog francez (din motive de spatiu si timp)...

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

am dormit o ora ce bine a fost...nu am mai practicat asa ceva de cativa ani..
se pare ca sotuva manca iar cartofi prajiti sau oo

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput